Benzer Telifsiz İmajlarDosya ID:326250350Tarafından AndrewLozovyi

1-100 - 1,000
Kimyager çilekleri tıbbi cımbız kullanarak kontrol ediyor. - Fotoğraf, Görsel

Bilim adamı kimyager, biyoteknoloji laboratuvarında çalışan tıbbi cımbızlarla çilekleri kontrol ediyor. Biyokimyacı organik meyveleri inceliyor. Bilgisayarda tıbbi uzmanlık bilgisi yazıyor.

Kimyager elinde vejetaryen etiyle petri kabını tutuyor. - Fotoğraf, Görsel

Kimyager elinde vejetaryen etle petri kabını tutarken bilgisayarda genetik mutasyon yazdı. Kimyasal madde kullanılarak genetiği değiştirilmiş gıdayı inceleyen bilim adamı.

Vejetaryen insanlar için bitki bazlı sığır eti yerine geçen kimyager. - Fotoğraf, Görsel

Biyokimya uzmanlığını bilgisayarda yazan vejetaryen insanlar için bitki temelli sığır eti yerine geçen kimyager. Mikrobiyoloji laboratuvarında çalışarak genetiği değiştirilmiş gıdayı inceleyen bir bilim adamı.

Bilgisayarda mikrobiyoloji uzmanı olan bilim kadını. - Fotoğraf, Görsel

Bilimsel tarım deneyi için bilgisayarda mikrobiyoloji uzmanı olan bilim kadını. Sebze ve meyvelerle çalışan tıbbi ekip tarım laboratuarında genetik mutasyon keşfediyor.

Tıbbi ekip vejetaryen etle petri kabını tartışıyor. - Fotoğraf, Görsel

Tıbbi ekip vejetaryen et analizi yapan GDO ile petri kabını tartışıyor. Kimya laboratuvarında genetik olarak modifiye edilmiş vejetaryen gıdaları araştıran bilim adamları..

Scientist check chemical food residues in laboratory. Control experts inspect the concentration of chemical residues. hazards, ROHs standard, find prohibited substances, contaminate, Microbiologist - Fotoğraf, Görsel

Scientist check chemical food residues in laboratory. Control experts inspect the concentration of chemical residues. hazards, ROHs standard, find prohibited substances, contaminate, Microbiologist

Eczacı kadın organik yaprak örneğine bakıyor. - Fotoğraf, Görsel

Eczacı kadın organik yaprak örneğine bakıyor genetik mutasyonları gözlemliyor. Kimyager bilim adamı mikrobiyoloji laboratuvarında organik tarım bitkilerini inceliyor.

Besin uzmanı gıda ürünlerini laboratuarda test ediyor. - Fotoğraf, Görsel

Besin uzmanı gıda ürünlerini laboratuarda test ediyor.

Besin uzmanı gıda ürünlerini laboratuarda test ediyor. - Fotoğraf, Görsel

Besin uzmanı gıda ürünlerini laboratuarda test ediyor.

Mikrobiyoloji deneyi için domatesi inceleyen eczacı. - Fotoğraf, Görsel

Mikrobiyoloji deneyi için domatesi inceleyen eczacı bilgisayarda tıbbi bilgiler yazıyor. Biyokimyacı tarım laboratuarında çalışan sağlıklı sebzelere böcek ilacı enjekte ediyor.

Besin uzmanı gıda ürünlerini laboratuarda test ediyor. - Fotoğraf, Görsel

Besin uzmanı gıda ürünlerini laboratuarda test ediyor.

Genç bilim adamı beyaz bir laboratuvar masasında mavi sıvı, elma, şırınga ve mikroskop kullanıyor. Genetik olarak değiştirilmiş gıda araştırmaları soyut konsepti. - Fotoğraf, Görsel

Genç bilim adamı beyaz bir laboratuvar masasında mavi sıvı, elma, şırınga ve mikroskop kullanıyor. Genetik olarak değiştirilmiş gıda araştırmaları soyut konsepti.

Biber yazan biyolog kadın mikrobiyoloji tıp uzmanlığı yapıyor. - Fotoğraf, Görsel

Biber biyolojisi uzmanı kadın tarımı analiz etmek için mikrobiyoloji tıbbi uzmanlığını inceliyor. Eczacılık laboratuarında çalışan GMO meyvelerini keşfeden bir kimyager..

Erkek beslenme uzmanı laboratuarda sebzeleri test ediyor. - Fotoğraf, Görsel

Erkek beslenme uzmanı laboratuarda sebzeleri test ediyor.

Laboratuvardaki masada mikroskop, meyve, sebze ve tüpler var.  - Fotoğraf, Görsel

Laboratuvardaki masada mikroskop, meyve, sebze ve tüpler var.

Bilimadamı laboratuvardaki kimyasal gıda kalıntılarını kontrol ediyor. Kontrol uzmanları meyve ve sebzelerin kalitesini inceler. Laboratuvar, tehlike, ROHs, yasaklı maddeleri bul, kirlet, mikroskop, mikrobiyoloji - Fotoğraf, Görsel

Bilimadamı laboratuvardaki kimyasal gıda kalıntılarını kontrol ediyor. Kontrol uzmanları meyve ve sebzelerin kalitesini inceler. Laboratuvar, tehlike, ROHs, yasaklı maddeleri bul, kirlet, mikroskop, mikrobiyoloji

Biyolog muayene apple tarım ilaçları için - Fotoğraf, Görsel

Biyolog muayene apple tarım ilaçları için

Scientist check chemical food residues in laboratory. Control experts inspect quality of fruits, vegetables. lab, hazards, ROHs, find prohibited substances, contaminate, Microscope, Microbiologist - Fotoğraf, Görsel

Scientist check chemical food residues in laboratory. Control experts inspect quality of fruits, vegetables. lab, hazards, ROHs, find prohibited substances, contaminate, Microscope, Microbiologist

Biyologlar, biyokimya uzmanlığını kontrol eden vegan et örneğinden bahsediyorlar. - Fotoğraf, Görsel

Biyologlar, biyokimya uzmanlığını kontrol etmek için bilgisayar kullanarak vejetaryen et örneği almaktan bahsediyorlar. Tıbbi ekip genetik olarak modifiye edilmiş vejetaryen gıdaları araştırıyor.

Biyolog yeşil yaprak örneği alıyor ve mikroskop altına alıyor. - Fotoğraf, Görsel

Biyolog yeşil yaprak örneği alıyor ve biyokimya deneyi için mikroskop altına alıyor. Bilim adamı, mikrobiyoloji laboratuvarında araştırma yaparken organik gmo bitkilerini analiz ediyor.

GDO bitkileri araştırmacısı. Genetik olarak değiştirilmiş organizma veya GEO genetik materyali genetik mühendislik teknikleri kullanılarak değiştirilmiş bir bitkidir. - Fotoğraf, Görsel

GDO bitkileri araştırmacısı. Genetik olarak değiştirilmiş organizma veya GEO genetik materyali genetik mühendislik teknikleri kullanılarak değiştirilmiş bir bitkidir.

Kimyager bilim adamının organik domatese böcek ilacı enjekte etmesi. - Fotoğraf, Görsel

Kimyager bilim adamının GMO testi için organik domates ilacı enjekte etmesi. Farmakoloji laboratuvarında çalışan biyokimyacı mikrobiyoloji uzmanlığı için sağlıklı gıdaları test ediyor.

Laboratuvarda sebze ile Bilim Adamları - Fotoğraf, Görsel

Laboratuvarda mikroskopla sebze leri araştıran iki bilim adamı

Erkek beslenme uzmanı laboratuarda sebzeleri test ediyor. - Fotoğraf, Görsel

Erkek beslenme uzmanı laboratuarda sebzeleri test ediyor.

Sonraki Sayfa
1-100 - 1,000