Παρόμοιες royalty-free εικόνεςID αρχείου:669963496ΑπόIgorVetushko

1-100 του 1,000
Ικανοποιημένο ζευγάρι ηλικιωμένων με αλήτες στον αθλητικό σύλλογο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ικανοποιημένο ζευγάρι τελειόφοιτων με αλήτες στην αθλητική λέσχη. Ηλικιωμένο ζευγάρι που κρατάει αλτήρες και χαμογελάει στην κάμερα. Άτομα, συνταξιοδότηση, ενεργός τρόπος ζωής.

Ευτυχισμένο ζευγάρι τελειόφοιτων στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένο ζευγάρι ηλικιωμένων στο γυμναστήριο. Ώριμη γυναίκα σε κλίμακα βάρους γιορτάζει την πρόοδο της απώλειας βάρους. Άνθρωποι, αθλητισμός, διατροφή, απώλεια βάρους και χειρονομίες έννοια.

ανώτερος ενηλίκων ζευγάρι που εργάζονται στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Ενεργό ανώτερος ενηλίκων ζευγάρι που εργάζονται στο γυμναστήριο.

Φυσιοθεραπευτής προπόνηση ανώτεροι άνθρωποι - Φωτογραφία, εικόνα

Φυσιοθεραπευτής coaching ανώτεροι άνθρωποι ασκούν με αλτήρες

ανώτερος ζευγάρι άσκηση στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Ενεργό χαμογελώντας ανώτερος ζευγάρι άσκηση στο γυμναστήριο

Πορτρέτο του ευτυχισμένου ηλικιωμένου ζευγαριού με προπονητή στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Πορτρέτο ευτυχισμένου ηλικιωμένου ζευγαριού με γυμναστή στο γυμναστήριο. Νέος όμορφος γυμναστής στέκεται κοντά σε ηλικιωμένους και τα παρατάει. Ευεξία, καλή φυσική κατάσταση και υγεία.

Δυο τελειόφοιτοι με αλήτες στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Δυο τελειόφοιτοι με αλήτες στο γυμναστήριο. Χαρούμενο ηλικιωμένο ζευγάρι που σηκώνει αλτήρες και κοιτάει την κάμερα. Υγιεινός τρόπος ζωής για μακροζωία.

Ηλικιωμένοι που παίζουν μπόουλινγκ στο κλαμπ - Φωτογραφία, εικόνα

Ηλικιωμένοι που παίζουν μπόουλινγκ στο κλαμπ

Πορτρέτο του χαμογελαστή ζευγάρι ηλικιωμένων στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Το πορτρέτο του χαμογελαστή ζευγαριού στο γυμναστήριο. Ευτυχισμένος ηλικιωμένος άντρας και γυναίκα κρατώντας βαράκια και κοιτάζοντας την κάμερα.

Ευτυχισμένο ζευγάρι ηλικιωμένων που χαμογελάνε στην προπόνηση στο γυμναστήριο. Συνταξιούχοι ηλικιωμένοι που ζουν στα καλύτερά τους - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένο ζευγάρι ηλικιωμένων που χαμογελάνε στην προπόνηση στο γυμναστήριο. Συνταξιούχοι ηλικιωμένοι που ζουν στα καλύτερά τους

Ηλικιωμένη γυναίκα που φοράει μάσκα προσώπου, γυμνάζεται στο γυμναστήριο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Coronavirus - Φωτογραφία, εικόνα

Ηλικιωμένη γυναίκα που φοράει μάσκα προσώπου, γυμνάζεται στο γυμναστήριο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Coronavirus

Ηλικιωμένος άνθρωπος που εργάζεται στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ένας ηλικιωμένος που δουλεύει στο γυμναστήριο. Side θέα γηραιότερος λευκός άνθρωπος με πετσέτα στην προπόνηση ώμου στο γυμναστήριο. Αθλητισμός για όλες τις ηλικίες.

Ανώτερη γυναίκα στέκεται σε κλίμακα βάρους στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Η ανώτερη γυναίκα στέκεται σε κλίμακα βάρους στο γυμναστήριο. Ευτυχισμένο ηλικιωμένο ζευγάρι στο γυμναστήριο. Έλεγχος αποτελέσματος απώλειας βάρους.

Κάτω άποψη του ανδρικού εκπαιδευτή διδασκαλία ενηλίκων χαμογελώντας ευρωπαϊκή γυναίκα φορώντας αθλητικά κάνοντας αθλητική άσκηση με αλτήρες για τους ώμους στο γυμναστήριο. Έννοια του σύγχρονου υγιεινού τρόπου ζωής - Φωτογραφία, εικόνα

Κάτω άποψη του ανδρικού εκπαιδευτή διδασκαλία ενηλίκων χαμογελώντας ευρωπαϊκή γυναίκα φορώντας αθλητικά κάνοντας αθλητική άσκηση με αλτήρες για τους ώμους στο γυμναστήριο. Έννοια του σύγχρονου υγιεινού τρόπου ζωής

Ενεργό ευτυχισμένο ηλικιωμένο ζευγάρι άσκηση στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ενεργό ευτυχισμένο ηλικιωμένο ζευγάρι άσκηση στο γυμναστήριο. Χαρούμενη ανώτερη γυναίκα που εκτελεί γυμναστική γιόγκα στο γυμναστήριο. Άνθρωποι, Αθλητισμός, αναψυχή, θετικά συναισθήματα.

Ενεργό ζευγάρι των ηλικιωμένων που ασκούν στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ενεργό ζευγάρι τελειόφοιτων που ασκούν γυμναστική. Μεγάλη χαρούμενη ηλικιωμένη γυναίκα που ασκεί γυμναστική σε γυμναστήριο. Πώς να παραμείνετε ενεργοί σε οποιαδήποτε ηλικία.

Ευτυχισμένη ηλικιωμένη γυναίκα μετά από σκληρή προπόνηση στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένη ηλικιωμένη γυναίκα μετά από σκληρή προπόνηση στο γυμναστήριο. Ηλικιωμένη στο γυμναστήριο. Αθλητισμός και τελειόφοιτοι.

Γηραιότερος ζευγάρι δίνοντας τους αντίχειρες στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ένα ζευγάρι που έδινε αντίχειρες στο γυμναστήριο. Χαρούμενη γυναίκα που χαμογελάει σε κλίμακες ζύγισης στο γυμναστήριο. Άνθρωποι, Αθλητισμός, fitness, διατροφή και απώλεια βάρους έννοια.

ανώτερος ζευγάρι που εργάζονται στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Ανώτερος ενηλίκων ζευγάρι που εργάζονται στο γυμναστήριο.

Χαρούμενο ζευγάρι ηλικιωμένων που χρησιμοποιούν monopod στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Χαρούμενο ζευγάρι ηλικιωμένων που χρησιμοποιούν μονόποδο στο γυμναστήριο. Ευτυχισμένοι ηλικιωμένοι που βγάζουν σέλφι στο γυμναστήριο. Άνθρωποι, αθλητισμός και σύγχρονη τεχνολογία.

Ηλικιωμένοι στο γυμναστήριο κάνοντας σωματικές ασκήσεις. - Φωτογραφία, εικόνα

Ηλικιωμένοι στο γυμναστήριο κάνοντας σωματικές ασκήσεις.

Ανώτερος άνθρωπος που κάνει άσκηση με Kettlebell και η γυναίκα τον ασφαλίζει στο σύγχρονο γυμναστήριο για συνταξιοδοτήσεις. Έννοια του αθλητισμού, ενεργό ηλικιωμένους στη σύγχρονη ζωή, υγιεινό τρόπο ζωής. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II - Φωτογραφία, εικόνα

Ανώτερος άνθρωπος που κάνει άσκηση με Kettlebell και η γυναίκα τον ασφαλίζει στο σύγχρονο γυμναστήριο για συνταξιοδοτήσεις. Έννοια του αθλητισμού, ενεργό ηλικιωμένους στη σύγχρονη ζωή, υγιεινό τρόπο ζωής. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II

Full length πλάνο μιας ηλικιωμένης γυναίκας που μαθαίνει lunges άσκηση με προσωπικό γυμναστή στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Full length πλάνο μιας ηλικιωμένης γυναίκας που μαθαίνει lunges άσκηση με προσωπικό γυμναστή στο γυμναστήριο

Ηλικιωμένοι ζευγάρι άσκηση στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ζευγάρι ηλικιωμένων γυμνάζεται στο γυμναστήριο. Ηλικιωμένοι στο γυμναστήριο που σηκώνουν αλήτες. Ηλικιωμένοι υγιή τρόπο ζωής.

Ευτυχισμένοι ηλικιωμένοι με προσωπικό εκπαιδευτή γυμναστικής. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένοι ανώτεροι άνθρωποι με προσωπικό εκπαιδευτή γυμναστικής. Πορτρέτο του χαρούμενο ηλικιωμένο ζευγάρι με προσωπικό εκπαιδευτή στο γυμναστήριο. Άνθρωποι, Αθλητισμός, αναψυχή, θετικά συναισθήματα.

Εκπαίδευση για ηλικιωμένους στον Τύπο στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Μεγαλύτερος άνθρωπος εκπαίδευση στον Τύπο μηχάνημα στο γυμναστήριο club. Ηλικιωμένος άνθρωπος προπόνηση μυών του θώρακα χρησιμοποιώντας τη μηχανή άσκησης στο γυμναστήριο. Υγιής εγκέφαλος, υγιές σώμα.

Ηλικιωμένα άτομα με προσωπικό γυμναστή στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ηλικιωμένα άτομα με προσωπικό γυμναστή στο γυμναστήριο. Πορτρέτο του εκπαιδευτή γυμναστικής με το ανώτερο ζευγάρι να δείχνει τον αντίχειρά του. Υγιεινός τρόπος ζωής για την ενέργεια και τη μακροζωία.

Ανώτερη γυναίκα κάνει καταλήψεις στο γυμναστήριο με τον άντρα της να παρακολουθεί - Φωτογραφία, εικόνα

Χαρούμενη ηλικιωμένη γυναίκα κάνει καταλήψεις στο γυμναστήριο με τον άντρα της να παρακολουθεί.

Ανώτερος άνθρωπος πόσιμο νερό μετά την προπόνηση. - Φωτογραφία, εικόνα

Ανώτερος άνθρωπος πόσιμο νερό μετά την προπόνηση. Ηλικιωμένα άτομα στο μοντέρνο γυμναστήριο. Πώς να αποκαταστήσει την ενέργεια μετά την προπόνηση.

Ο γέρος κάνει ασκήσεις μέσα στο σπίτι. - Φωτογραφία, εικόνα

Ο γέρος κάνει ασκήσεις σε εσωτερικούς χώρους

Ευτυχισμένο ζευγάρι συνταξιούχων στα 70 υπαίθριος χαλαρωτικό. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένο ζευγάρι συνταξιούχων στα 70 υπαίθριος χαλαρωτικό.

ανώτερος ζευγάρι άσκηση στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Ανώτερος ζευγάρι άσκηση στο γυμναστήριο

Όμορφο ηλικιωμένο ζευγάρι σε ένα γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Όμορφο ηλικιωμένο ζευγάρι σε ένα γυμναστήριο. Ευτυχισμένο ζευγάρι που κρατά βαράκια και χαμογελάει στην κάμερα στο γυμναστήριο. Fitness για ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας.

Senior caucasian couple hiking together at the park  - Φωτογραφία, εικόνα

Senior caucasian couple hiking together at the park

Ανώτερη γυναίκα που σηκώνει βάρη με τον άντρα της. - Φωτογραφία, εικόνα

Η ηλικιωμένη γυναίκα σηκώνει βάρη με τον άντρα της. Ένα όμορφο ηλικιωμένο ζευγάρι που δουλεύει μαζί στο γυμναστήριο. Εύκολη γυμναστική με το κατάλληλο άτομο.

Ηλικιωμένος άνδρας που κάνει ασκήσεις, άρση βαρών και γυναίκα τον ασφαλίζει στο σύγχρονο γυμναστήριο για συνταξιοδοτήσεις. Έννοια του αθλητισμού, ενεργό ηλικιωμένους στη σύγχρονη ζωή, υγιεινό τρόπο ζωής. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II - Φωτογραφία, εικόνα

Ηλικιωμένος άνδρας που κάνει ασκήσεις, άρση βαρών και γυναίκα τον ασφαλίζει στο σύγχρονο γυμναστήριο για συνταξιοδοτήσεις. Έννοια του αθλητισμού, ενεργό ηλικιωμένους στη σύγχρονη ζωή, υγιεινό τρόπο ζωής. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II

Επόμενη σελίδα
1-100 του 1,000