Παρόμοιες royalty-free εικόνεςID αρχείου:149699062ΑπόNatashaFedorova

1-100 του 1,000
Θετική ηλικιωμένη γυναίκα που τρέχει στο διάδρομο. - Φωτογραφία, εικόνα

Θετική ηλικιωμένη γυναίκα τρέχει στο διάδρομο. Ηλικιωμένη γυναίκα που απολαμβάνει γυμναστική. Treadmill προπονήσεις για την απώλεια βάρους.

Ανώτερος γυναίκα στο ελλειπτικό εκπαιδευτή άσκηση στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Ανώτερος γυναίκα στο ελλειπτικό εκπαιδευτή άσκηση στο γυμναστήριο

Όμορφος άνθρωπος στο διάδρομο κοιτάζοντας την κάμερα. - Φωτογραφία, εικόνα

Ο όμορφος άντρας στο διάδρομο κοιτάζει την κάμερα. Ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν στο γυμναστήριο. Σχεδιασμός αθλητισμού, γυμναστικής και υγιούς τρόπου ζωής.

Ανώτερος γυναίκα στο ελλειπτικό εκπαιδευτή άσκηση στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Ανώτερος γυναίκα στο ελλειπτικό εκπαιδευτή άσκηση στο γυμναστήριο

Ηλικιωμένο ζευγάρι περιστρέφεται σε ποδήλατα φυσικής κατάστασης. - Φωτογραφία, εικόνα

Το ηλικιωμένο ζευγάρι γυρίζει με μηχανές γυμναστικής. Ευτυχισμένη ηλικιωμένη γυναίκα κατάρτιση στο μηχάνημα στο γυμναστήριο.

ώριμο ζευγάρι στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Ώριμο ζευγάρι να εργάζονται έξω στο γυμναστήριο για ποδήλατα γυμναστικής

Εκπαίδευση ηλικιωμένων ζευγαριών στο μηχάνημα στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Εκπαίδευση ζευγαριών στο γυμναστήριο. Ηλικιωμένοι χαρούμενα άνδρας και γυναίκα στο γυμναστήριο κάνει άσκηση καρδιο έξω, επικεντρωθεί στον άνθρωπο.

Ο γέρος ευτυχισμένος τρέχει στο διάδρομο.. - Φωτογραφία, εικόνα

Ο γέρος, ευτυχισμένος, τρέχει στον διάδρομο. Οι άνθρωποι προπονούνται στο σύγχρονο γυμναστήριο. Τακτικές αθλητικές προπονήσεις βοηθήσει να κρατήσει σε φόρμα και την υγεία.

Νεαρός όμορφος άντρας που χρησιμοποιεί διάδρομο γυμναστικής. - Φωτογραφία, εικόνα

Νεαρός όμορφος άντρας που χρησιμοποιεί διάδρομο στο γυμναστήριο. Χαριτωμένο χαμογελαστός άνθρωπος κάνοντας καρδιο προπόνηση σε σταθερό διάδρομο στο γυμναστήριο.

Χαμογελαστός ηλικιωμένος στο διάδρομο γυμναστικής. - Φωτογραφία, εικόνα

Χαμογελαστός ηλικιωμένος στο διάδρομο γυμναστικής. Άντρας συνταξιούχος που γυμνάζεται στο γυμναστήριο. Πρωινή προπόνηση στο γυμναστήριο.

Παλαιότερος καυκάσιος στο διάδρομο γυμναστικής. - Φωτογραφία, εικόνα

Μεγαλύτερος καυκάσιος στο διάδρομο γυμναστικής. Ανώτερος άνθρωπος που εκπαιδεύει το σώμα του στο γυμναστήριο. Μείνετε δραστήριοι και υγιείς.

Όμορφο ζευγάρι των τελειόφοιτων που εργάζονται στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Όμορφο ζευγάρι τελειόφοιτων που δουλεύουν στο γυμναστήριο. Ηλικιωμένος άντρας και γυναίκα εκπαίδευση σε μηχανή στο γυμναστήριο, επικεντρωθεί σε γυναίκα. Ηλικιωμένους ανθρώπους που κάνουν καρδιοχειρουργική προπόνηση.

Ευτυχισμένος ανώτερος άνθρωπος απολαμβάνει το χρόνο του στο Fitness Club. - Φωτογραφία, εικόνα

Ο ευτυχισμένος ανώτερος άνθρωπος απολαμβάνει το χρόνο του στο γυμναστήριο. Πορτρέτο του γέρου στο διάδρομο κοιτάζοντας την κάμερα. Καρδιοχειρουργική προπόνηση για ευεξία.

Ανώτερος καυκάσιος ζευγάρι άσκηση χρησιμοποιώντας αλτήρες. - Φωτογραφία, εικόνα

Ανώτερος καυκάσιος ζευγάρι άσκηση χρησιμοποιώντας αλτήρες. Χαμογελώντας ηλικιωμένους με αλήτες στο γυμναστήριο. Οφέλη του αθλητισμού για τους ηλικιωμένους.

Ηλικιωμένη γυναίκα που γυμνάζεται στο σύγχρονο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ηλικιωμένη που γυμνάζεται στο σύγχρονο γυμναστήριο. Ανώτερος καυκάσιος γυναίκα χρησιμοποιώντας ποδήλατο για την άσκηση καρδιο σε cross training γυμναστήριο.

ευτυχής ανώτερος γυναίκα που εργάζεται στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένη ηλικιωμένη γυναίκα που δουλεύει στο γυμναστήριο. Χαμόγελο ηλικιωμένο ζευγάρι άσκηση στο γυμναστήριο σε στατικό ποδήλατο, επικεντρωθεί στη γυναίκα.

Ώριμη καυκάσιος γυναίκα τρέχει στο διάδρομο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ώριμη καυκάσια γυναίκα που τρέχει στο διάδρομο. Ευτυχισμένη συνταξιούχος γυναίκα ακούγοντας μουσική κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο Fitness Club. Ο αθλητισμός δίνει ενέργεια.

Ηλικιωμένοι fitness duo μοιράζεται συνομιλία και ενυδάτωση μετά την προπόνηση στο γυμναστήριο με σύγχρονο εξοπλισμό. Έννοια του αθλητισμού, ενεργό ηλικιωμένους στη σύγχρονη ζωή, υγιεινό τρόπο ζωής. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II - Φωτογραφία, εικόνα

Ηλικιωμένοι fitness duo μοιράζεται συνομιλία και ενυδάτωση μετά την προπόνηση στο γυμναστήριο με σύγχρονο εξοπλισμό. Έννοια του αθλητισμού, ενεργό ηλικιωμένους στη σύγχρονη ζωή, υγιεινό τρόπο ζωής. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II

Ομαδικός φίλος του ανώτερου δρομέα στο γυμναστήριο χαμογελαστός και χαρούμενος. ηλικιωμένος υγιεινός τρόπος ζωής. - Φωτογραφία, εικόνα

Ομαδικός φίλος του ανώτερου δρομέα στο γυμναστήριο χαμογελαστός και χαρούμενος. ηλικιωμένος υγιεινός τρόπος ζωής.

Χαρούμενο ζευγάρι των ηλικιωμένων εκπαίδευση στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ένα χαρούμενο ζευγάρι τελειόφοιτων που εκπαιδεύον στο γυμναστήριο. Ευτυχισμένος Fitness άνθρωπος και γυναίκα χρησιμοποιώντας το ποδήλατο για καρδιοχειρουργική προπόνηση στο cross προπόνηση γυμναστήριο.

Ενεργός ηλικιωμένη γυναίκα, με μάχη του νερού, συνομιλίες με τον άνδρα κάνει ασκήσεις για τα χέρια, σηκώνει βάρη στο σύγχρονο γυμναστήριο. Έννοια του αθλητισμού, ενεργό ηλικιωμένους στη σύγχρονη ζωή, υγιεινό τρόπο ζωής. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II - Φωτογραφία, εικόνα

Ενεργός ηλικιωμένη γυναίκα, με μάχη του νερού, συνομιλίες με τον άνδρα κάνει ασκήσεις για τα χέρια, σηκώνει βάρη στο σύγχρονο γυμναστήριο. Έννοια του αθλητισμού, ενεργό ηλικιωμένους στη σύγχρονη ζωή, υγιεινό τρόπο ζωής. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II

Ανώτερος άνθρωπος σε λειτουργία του μηχανήματος στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ανώτερος άνθρωπος σε λειτουργία του μηχανήματος στο γυμναστήριο. Καυκάσιος συνταξιούχος περνάει υπέροχα στο γυμναστήριο. Άνθρωποι, αθλητισμός, ψυχαγωγία και χόμπι έννοια.

Χαρούμενο ζευγάρι ηλικιωμένων στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Χαρούμενο ζευγάρι τελειόφοιτων στο γυμναστήριο. Ώριμη γυναίκα με ψηφιακό δισκίο και τον άνθρωπο άσκηση στο μηχάνημα στο γυμναστήριο. Άνθρωποι, Αθλητισμός, εκπαίδευση και σύγχρονες τεχνολογικές έννοιες.

Ζευγάρι κάνει καρδιο πρόγραμμα κατάρτισης - Φωτογραφία, εικόνα

Ζευγάρι κάνει καρδιο πρόγραμμα κατάρτισης στο γυμναστήριο

Ομάδα ανθρώπων σε ελλειπτικό εκπαιδευτή άσκηση στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Ομάδα με νέους και ανώτερος γυναικών και ανδρών σε ελλειπτικό εκπαιδευτή άσκηση στο γυμναστήριο

Ενθουσιασμένη ηλικιωμένη γυναίκα στο διάδρομο γυμναστικής. - Φωτογραφία, εικόνα

Ενθουσιασμένη ηλικιωμένη γυναίκα στο διάδρομο γυμναστικής. Ευτυχισμένη Έλντρι γυναίκα που γυμνάζεται στο γυμναστήριο. Ο αθλητισμός δίνει ενέργεια.

Γυναίκα, άσκηση και στήθος Τύπου μηχάνημα για την κατάρτιση, τον αθλητισμό και την απόδοση ισχύος ή ώριμη. Θηλυκό πρόσωπο, σταθερό και εξοπλισμός στο γυμναστήριο για φυσική κατάσταση, πρόκληση και ισχυρό μυ για προπόνηση. - Φωτογραφία, εικόνα

Γυναίκα, άσκηση και στήθος Τύπου μηχάνημα για την κατάρτιση, τον αθλητισμό και την απόδοση ισχύος ή ώριμη. Θηλυκό πρόσωπο, σταθερό και εξοπλισμός στο γυμναστήριο για φυσική κατάσταση, πρόκληση και ισχυρό μυ για προπόνηση.

Ευτυχισμένος ηλικιωμένος άνθρωπος εργάζονται έξω στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ένας ευτυχισμένος ηλικιωμένος που δουλεύει στο γυμναστήριο. Χαμογελαστή Καυκάσιος συνταξιούχος κοιτάζοντας την κάμερα ενώ προπονούμαι στο γυμναστήριο. Αθλητισμός και ηλικιωμένοι.

Ευτυχισμένη ηλικιωμένη γυναίκα στα ακουστικά γυμνάζεται στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένη ηλικιωμένη γυναίκα με ακουστικά γυμνάζεται στο γυμναστήριο. Χαμογελώντας ώριμη γυναίκα που περπατάει στο διάδρομο γυμναστικής. Έννοια του αθλητισμού, της φυσικής κατάστασης, της ευεξίας.

ανώτερος άνθρωπος και η νεαρή γυναίκα το περπάτημα σε διάδρομο - Φωτογραφία, εικόνα

Ανώτερος άνθρωπος και η νεαρή γυναίκα το περπάτημα σε διάδρομο

Ομάδα ανθρώπων σε ελλειπτικό εκπαιδευτή άσκηση στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Ομάδα με νέους και ανώτερος γυναικών και ανδρών σε ελλειπτικό εκπαιδευτή άσκηση στο γυμναστήριο

Τοποθετήστε ηλικιωμένους σε σταθερές ποδήλατο γυμναστικής στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Fit ηλικιωμένους στην ομάδα ποικιλομορφία για σταθερές ποδήλατο γυμναστικής στο γυμναστήριο

Seniors τρένο στο σταυρό εκπαιδευτής με προσωπικό γυμναστή στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένος seniors τρένο στο σταυρό εκπαιδευτής με προσωπικό γυμναστή στο γυμναστήριο

Οι άνθρωποι που εργάζονται σε ένα διάδρομο τρέξιμο πίστα. - Φωτογραφία, εικόνα

Οι άνθρωποι που εργάζονται σε ένα διάδρομο τρέξιμο πίστα. Οι άνθρωποι περνούν χρόνο στο γυμναστήριο. Έννοια του αθλητισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Φυσιοθεραπεύτρια που εργάζεται με ώριμο ασθενή στο κέντρο αποκατάστασης - Φωτογραφία, εικόνα

Φυσιοθεραπεύτρια που εργάζεται με ώριμο ασθενή στο κέντρο αποκατάστασης

Αφήστε τη γήρανση να είναι το κίνητρό σας για να γυμναστείτε. Πορτρέτο μιας ηλικιωμένης γυναίκας που γυμνάζεται με ένα πιεστήριο στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Αφήστε τη γήρανση να είναι το κίνητρό σας για να γυμναστείτε. Πορτρέτο μιας ηλικιωμένης γυναίκας που γυμνάζεται με ένα πιεστήριο στο γυμναστήριο

Ομάδα με ανώτεροι άνθρωποι σε διάδρομο στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Ομάδα με ανώτερους και τους νέους άνδρες και γυναίκες σε διάδρομο, στο γυμναστήριο, τρέξιμο για τον αθλητισμό

Ανώτερη γυναίκα σε διάδρομο. - Φωτογραφία, εικόνα

Η ανώτερη γυναίκα στο διάδρομο. Όμορφη ηλικιωμένη γυναίκα ακούγοντας μουσική κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο γυμναστήριο. Ο αθλητισμός ως χόμπι.

Πορτρέτο του χαμογελαστή ζευγάρι ηλικιωμένων στο γυμναστήριο. - Φωτογραφία, εικόνα

Το πορτρέτο του χαμογελαστή ζευγαριού στο γυμναστήριο. Ευτυχισμένος ηλικιωμένος άντρας και γυναίκα κρατώντας βαράκια και κοιτάζοντας την κάμερα.

Γυναίκα, αναπνέουν και να σπάσει από την κατάρτιση σε γυμναστήριο, γυμναστήριο και νερό για το μηχάνημα Τύπου στήθος ή την άσκηση. Θηλυκό πρόσωπο, μεταλλικό υγρό και διατροφή στο γυμναστήριο, σπορ και εφίδρωση ή χαλάρωση. - Φωτογραφία, εικόνα

Γυναίκα, αναπνέουν και να σπάσει από την κατάρτιση σε γυμναστήριο, γυμναστήριο και νερό για το μηχάνημα Τύπου στήθος ή την άσκηση. Θηλυκό πρόσωπο, μεταλλικό υγρό και διατροφή στο γυμναστήριο, σπορ και εφίδρωση ή χαλάρωση.

Κάνω ένα διάλειμμα πριν το ξανακάνω. Πορτρέτο μιας ηλικιωμένης γυναίκας που ξεκουράζεται κατά τη διάρκεια της προπόνησής της στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Κάνω ένα διάλειμμα πριν το ξανακάνω. Πορτρέτο μιας ηλικιωμένης γυναίκας που ξεκουράζεται κατά τη διάρκεια της προπόνησής της στο γυμναστήριο

Καυκάσιοι ηλικιωμένοι που ασκούν γυμναστική. - Φωτογραφία, εικόνα

Λευκοί ανώτεροι άνθρωποι που ασκούν γυμναστική. Ηλικιωμένο ζευγάρι που σηκώνει βαράκια μαζί στο γυμναστήριο. Άνθρωποι, Αθλητισμός, υγιεινός τρόπος ζωής.

Ετοιμάζομαι να ζήσω έναν καλύτερο τρόπο ζωής. ώριμες γυναίκες που γυμνάζονται στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Ετοιμάζομαι να ζήσω έναν καλύτερο τρόπο ζωής. ώριμες γυναίκες που γυμνάζονται στο γυμναστήριο

Γυμναστική προπονητής στο γυμναστήριο βοηθώντας ηλικιωμένους - Φωτογραφία, εικόνα

Γυμναστήριο προπονητής βοηθώντας ηλικιωμένους κατά τη διάρκεια της καρδιο ποδήλατο κατάρτισης

Νέοι στο διάδρομο γυμναστικής. - Φωτογραφία, εικόνα

Νέοι στο διάδρομο γυμναστικής. Νεαρή όμορφη γυναίκα άσκηση σε μηχάνημα διάδρομο στο σύγχρονο γυμναστήριο.

Γυμναστήριο, ιππασία και ποδήλατο για γυναίκα με ακουστικό στο γυμναστήριο spin class, προπόνηση και προπόνηση ακούγοντας μουσική για έμπνευση. Ηλικιωμένοι, μηχανή ποδηλασίας και άσκηση για την υγεία του καρδίου. - Φωτογραφία, εικόνα

Γυμναστήριο, ιππασία και ποδήλατο για γυναίκα με ακουστικό στο γυμναστήριο spin class, προπόνηση και προπόνηση ακούγοντας μουσική για έμπνευση. Ηλικιωμένοι, μηχανή ποδηλασίας και άσκηση για την υγεία του καρδίου.

Ένα πόδι τη φορά, το έχουμε. μια ομάδα ηλικιωμένων που έχουν μια κατηγορία κλώσης στο γυμναστήριο - Φωτογραφία, εικόνα

Ένα πόδι τη φορά, το έχουμε. μια ομάδα ηλικιωμένων που έχουν μια κατηγορία κλώσης στο γυμναστήριο

Επόμενη σελίδα
1-100 του 1,000