Benzer Telifsiz İmajlarDosya ID:473584166Tarafından HayDmitriy

1-100 - 1,000
Üzücü bin yıllık Afro-Amerikan erkek ve kadın önlüklü ve koruyucu maskeli müşterileri bekliyor. - Fotoğraf, Görsel

Küçük işletmeler, kriz ve sosyal mesafeler. Bin yıllık üzgün Afro-Amerikan erkek ve kadın önlüklü ve koruyucu maskeli müşterileri bekliyor, erkek barın arkasındaki tablete bakıyor.

İki genç kafe ortağı ve önlüklü girişimciler bir kahve dükkanında maske takıyor, yeni normal bir yaşam tarzında işe başlıyor COVID19 pandemik karantinasının KOBİ iş etkisi. - Fotoğraf, Görsel

İki genç kafe ortağı ve önlüklü girişimciler bir kahve dükkanında maske takıyor, yeni normal bir yaşam tarzında işe başlıyor COVID19 pandemik karantinasının KOBİ iş etkisi.

Moda kafede çalışacak yeni barmen ve yeni normal - Fotoğraf, Görsel

Moda kafede çalışacak yeni bir barmen ve yeni bir normal. Önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli genç Afrikalı Amerikalı kadın ve erkek covid-19 sırasında kahve yapmak için espresso makinesi kullanırlar.

Önlüklü ve koruyucu maskeli genç Afrikalı Amerikalı kadın stajyer kadına espresso makinesiyle çalışmayı öğretiyor. - Fotoğraf, Görsel

Sosyal uzaklık süresince yeni bir çalışanı eğitmek. Önlüklü ve koruyucu maskeli Afrikalı genç bir Amerikalı stajyer kadına kafenin içinde, boş bir alanda espresso makinesiyle çalışmasını öğretiyor.

Covid-19 tecridi sırasında modern kafede müşteri yok - Fotoğraf, Görsel

Hücre hapsi sırasında modern kafede müşteri yok. Binlerce yıllık Afro-Amerikan kadın önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli, elinde tabletle sabahları barın üstünde ekipmanlarıyla,

Covid-19 karantina, modern kafede çalışmak, küçük işletmelerde sorunlar ve uzak online düzen - Fotoğraf, Görsel

Covid-19 karantina, modern kafede çalışmak, küçük işletmelerde sorunlar ve uzak çevrimiçi düzen. Koruyucu maskeli ve eldivenli üzgün Afro-Amerikan bayan iç mekandaki tezgahın arkasındaki tablete bakıyor.

Yüz maskeli Afro-Amerikalı kadın barista sosyal mesafeli kafede çalışıyor, müşteriye kahve ısmarlıyor COVID19 karantina altındaki küçük işletme kahve dükkanının yeni normal hizmeti.. - Fotoğraf, Görsel

Yüz maskeli Afro-Amerikalı kadın barista sosyal mesafeli kafede çalışıyor, müşteriye kahve ısmarlıyor COVID19 karantina altındaki küçük işletme kahve dükkanının yeni normal hizmeti..

Covid-19, sosyal mesafe, kafe çalışanları, kahve dükkanları ve koronavirüs. - Fotoğraf, Görsel

Covid-19, sosyal mesafe, kafe çalışanları, kahve dükkanları ve koronavirüs. Önlüklü ve koruyucu maskeli genç Afro-Amerikan adam bardaki makinede espresso hazırlıyor.

Çevrimiçi içki siparişi vermek ve barista sosyal uzaklık ve covid-19 salgını sırasında çalışmak - Fotoğraf, Görsel

Çevrimiçi içki siparişi vermek ve barista sosyalleşme ve covid-19 salgını sırasında çalışmak. Milenyum Afro-Amerikalı önlüklü, maskeli ve eldivenli kadın, kafeteryadaki ekipmanlarla birlikte bar tezgahında tablet kullanıyor.

Sosyal ağlar, eleştiriler ve sosyal uzaklık süresince çevrimiçi siparişlerle çalış - Fotoğraf, Görsel

Sosyal ağlarla, eleştirilerle ve sosyal uzaklık sırasında online siparişlerle çalış. Önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli Afro-Amerikan bayan kafede dijital tabletle ekipmanla çalışıyor.

Kahve dükkanında yüz maskesi takmış iki genç kafe ortağı ve girişimci müşterilerin yeni normal yaşam tarzı hizmetinde sipariş vermelerini bekliyor. COVID19 salgınının KOBİ iş etkisini karantinaya alıyor.. - Fotoğraf, Görsel

Kahve dükkanında yüz maskesi takmış iki genç kafe ortağı ve girişimci müşterilerin yeni normal yaşam tarzı hizmetinde sipariş vermelerini bekliyor. COVID19 salgınının KOBİ iş etkisini karantinaya alıyor..

Kafe açmak, stajyer eğitmek ve COVID-19 salgını sırasında güvende olmak. - Fotoğraf, Görsel

Kafe açmak, stajyer eğitmek ve COVID-19 salgını sırasında güvende olmak. Koruyucu maskeli arkadaş canlısı Afro-Amerikalı kadın kahve makinesinde sarı fincanda espresso yapmayı öğretiyor.

Mutlu, kendinden emin, Afro-Amerikan kıvırcık saçlı, koruyucu maskeli garson, kafe barında önlük satan adam. - Fotoğraf, Görsel

Kendine güveni tam, Afro-Amerikan kıvırcık saçlı, koruyucu maskeli garson, kafenin içindeki büfede önlük satan, bekleme müşterisi, kopyalama alanı. İş, yeni normal, covid-19 karantinasında çalışmak

Stajyer eğitimi, sosyal uzaklık, yeni normal ve kahve siparişi - Fotoğraf, Görsel

Stajyer eğitimi, sosyalleşme mesafesi, yeni normal ve kahve siparişi. Önlüklü ve koruyucu maskeli genç Afrikalı Amerikalı kadın, kafenin iç tarafındaki tezgahta duran adamın teçhizatıyla kahve yapmayı öğretiyor.

Yeni çalışan, covid-19 salgını sırasında eğitim ve çalışma - Fotoğraf, Görsel

Yeni çalışan, covid-19 salgını sırasında eğitim ve çalışma. Milenyum Afro-Amerikan kadın önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli bir adam tavan arası kafenin içindeki ekipmanın yanında latte hazırlıyor.

Önlüklü bayan barista kafede sipariş alıyor. Kadın kafeteryada taze espresso yapıyor, garson bardaki tezgahta kahve hazırlıyor. - Fotoğraf, Görsel

Önlüklü bayan barista kafede sipariş alıyor. Kadın kafeteryada taze espresso yapıyor, garson bardaki tezgahta kahve hazırlıyor.

Sosyal uzaklık, koronavirüs ve covid-19 salgını sırasında açık havada duran neşeli kahve dükkanı sahibi. - Fotoğraf, Görsel

Sosyal uzaklık, koronavirüs ve covid-19 salgını sırasında açık havada duran neşeli kahve dükkanı sahibi. Bin yıllık Afro-Amerikan erkek önlüklü ve koruyucu maskeli. Tableti ön kapının yanında tut.

Tıbbi koruyucu maskeli garson Coronavirus salgını sırasında restoranda kahve servisi yapıyor. - Fotoğraf, Görsel

Tıbbi koruyucu maskeli garson Coronavirus salgını sırasında restoranda kahve servisi yapıyor. Milenyum Afrikalı Amerikalı önlüklü, maskeli ve eldivenli barmen müşteriye barda kağıt bardak veriyor.

Çevrimiçi kahve siparişi veriyor ve sosyal uzaklık sırasında barmenlik yapıyor. - Fotoğraf, Görsel

Çevrimiçi kahve siparişi veriyor ve sosyalleşme sırasında barmenlik yapıyor. Milenyum Afrikalı Amerikalı önlüklü, maskeli ve eldivenli barmen bar tezgahında tablet ve modern kafede ekipmanla çalışıyor.

Garsonun elindeki modern bir alet. - Fotoğraf, Görsel

Plastik eldivenli, koruyucu kalkanlı, elinde tabletle tanınmamış bir kafe çalışanı. Web sitesi afişi

Asyalı barista çifti kafe restoranında dijital pazarlama yapmayı sever. İş ortakları mutlu hisseder, kahve fotoğrafı çeker ve sosyal ağ için dizüstü bilgisayarı kullanır. - Fotoğraf, Görsel

Asyalı barista çifti kafe restoranında dijital pazarlama yapmayı sever. İş ortakları mutlu hisseder, kahve fotoğrafı çeker ve sosyal ağ için dizüstü bilgisayarı kullanır.

Sosyal uzaklık ve yeni normal yaşam süresince kafede barmenlik. - Fotoğraf, Görsel

Sosyal uzaklık ve yeni normallik döneminde kafede barmenlik. Önlüklü ve koruyucu maskeli genç Afrikalı Amerikalı kadın kafeteryada espresso makinesiyle çalışıyor.

Sosyal mesafe, yeni normal kahve siparişi ve modern barista işi. - Fotoğraf, Görsel

Sosyal mesafe, yeni normal kahve siparişi ve modern kahve servisi. Milenyum Afro-Amerikan önlüklü ve koruyucu maskeli adam bardaki ekipmanların üzerinde kahve hazırlıyor ve kameraya bakıyor.

İnternetten sipariş veren garson ve baristanın işi. - Fotoğraf, Görsel

İnternetten sipariş veren garson ve baristanın işi. Önlüklü ve koruyucu maskeli genç Afro-Amerikan çift kafe, kırpılmış, panorama içinde online siparişler ve sosyal ağlarla çalışıyor.

Halka açık yerlerde sosyal mesafeler ve yeni normaller - Fotoğraf, Görsel

Sosyal mesafeler ve halka açık yerlerde yeni normaller. Önlüklü ve koruyucu maskeli genç Afro-Amerikan erkek ve kadın modern kafenin içinde kameraya sarılıp, fotokopi çekiyorlar.

Hazır yemek ve barmenlik için internetten içki siparişi veriyorum. - Fotoğraf, Görsel

İnternetten yemek siparişi vermek ve barmenlik yapmak için. Milenyum Afrikalı koruyucu maskeli ve önlüklü adam barın arkasında yemek siparişini ödemek için ekipman, tablet ve terminalle bekliyor.

Korumalı kasiyer faturayı hazırlarken ekrana dokunuyor - Fotoğraf, Görsel

Tıbbi maskeli ve plastik rozetli bir kadın bir kafede yazar kasada çalışıyor.

Sosyal uzaklık süresince modern teknoloji ve kafede koronavirüs karantinası - Fotoğraf, Görsel

Sosyal uzaklık süresince çalışmak için modern teknoloji ve kafede koronavirüs karantinası. Önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli dost canlısı Afro-Amerikan bayan internetten sipariş hazırlamak için dijital tablet kullanıyor.

Kilitlenme, karantina, koronavirüs ve küçük işletmeler normale döndü. - Fotoğraf, Görsel

Kilitlenme, karantina, koronavirüs ve küçük işletmeler normale döndü. Afrika kökenli Amerikalı erkek ve kadın önlüklü, beyaz eldivenli ve koruyucu maskeli kahve dükkânı sahipleri modern iç mekanda

Sosyal uzaklık, yeni çalışan ve COVID-19 salgını sırasında küçük işletmeler - Fotoğraf, Görsel

Sosyal mesafeler, yeni çalışan ve COVID-19 salgını sırasında küçük işletmeler. Milenyum Afrikalı Amerikalı, önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli barmen kafeteryada kahve yapan kadına bakıyor.

Sosyal medya, mobil uygulama ve internetten içecek siparişleri - Fotoğraf, Görsel

Sosyal medya, mobil uygulama ve internetten içki siparişleri. Milenyum Afro-Amerikan önlüklü ve koruyucu maskeli kadın, tabletteki adama modern kafenin içinde uygulaması olduğunu gösteriyor.

Yüz maskeli Afro-Amerikalı kadın barista sosyal mesafeli kafede çalışıyor, müşteriye kahve ısmarlıyor COVID19 karantina altındaki küçük işletme kahve dükkanının yeni normal hizmeti.. - Fotoğraf, Görsel

Yüz maskeli Afro-Amerikalı kadın barista sosyal mesafeli kafede çalışıyor, müşteriye kahve ısmarlıyor COVID19 karantina altındaki küçük işletme kahve dükkanının yeni normal hizmeti..

Kahve, yeni normal ve covid-19 karantinasında küçük işletmeler. - Fotoğraf, Görsel

Kahve, yeni normal ve covid-19 karantinası sırasında küçük işletmeler. Önlüklü, eldivenli ve koruyucu maskeli genç Afrikalı Amerikalı kadın, modern kafe içinde espresso makinesiyle çalışmayı öğretiyor.

Kafkasyalı bir kafeterya sahibi iş kadını dijital tablet kullanarak müşterisinden sipariş alıyor. Yüz maskesi takıyor. iş karantina sonrasında açıldı - Fotoğraf, Görsel

Kafkasyalı bir kafeterya sahibi iş kadını dijital tablet kullanarak müşterisinden sipariş alıyor. Yüz maskesi takıyor. iş karantina sonrasında açıldı

Temassız ödeme, sosyal mesafede kafede iyi hizmet ve COVID-19 - Fotoğraf, Görsel

Temassız ödeme, sosyal mesafede kafede iyi hizmet ve COVID-19. Milenyum Afrikalı Amerikalı önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli erkek garson müşteriye terminal ve kahve veriyor.

Milenyum Afrikalı Amerikalı önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli barista müşteriler için paket kahve yapar. - Fotoğraf, Görsel

Kilitlenme, karantina, koronavirüs, normale döndü. Önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli Afrika kökenli Amerikalı barista müşterilerine kahve makinesinde kahve ısmarlıyor.

Sosyal ağ, mobil uygulama ve paket servis için çevrimiçi içecek siparişleri - Fotoğraf, Görsel

Sosyal ağ, mobil uygulama ve paket servis için çevrimiçi içecek siparişleri. Bin yıllık Afro-Amerikan kadın önlüklü ve koruyucu maskeli adam tabletini kafenin içinde, kesilmiş, panorama 'da gösteriyor.

Sonraki Sayfa
1-100 - 1,000