vitaliynykolyshyn

1-100 із 263
Крупним планом колеги, які стоять з документами в офісі
 - Кадри, відео

Крупним планом члени чоловічої та жіночої компанії в діловому костюмі стоять в офісному центрі та володіють документами. Двоє партнерів пройшли консультацію щодо спільного проекту .

Спортивна жінка розслабляється на підлозі після тренування
 - Кадри, відео

Спортивна красива дівчина з довгим темним волоссям у спортивному одязі та жовтими кросівками, що розслабляються на підлозі після тренувань та прослуховування музики на мобільному телефоні. Чарівна дама перервалася після важких вправ

Жінка, яка розмовляє зі спортивним інструктором
 - Кадри, відео

Крупним планом жіночі руки тримають смартфон під час відео чату зі спортивним інструктором, який дає поради для вправ вдома. Жінка тренується дистанційно у власній квартирі .

Крупним планом жінка-менеджер потискає руки з кандидатом чоловічої статі
 - Кадри, відео

Крупним планом жінка-менеджер потискає руку чоловікові-кандидату і дає документи для підписання. Відповідальний бос наймає нового працівника на доступну вакансію .

Впевнена зріла дама працює на ноутбуці в офісі
 - Кадри, відео

Впевнена зріла дама з розмитим волоссям носить офіційний одяг, сидячи в сучасному офісі і працюючи на ноутбуці. Бізнес-леді використовують комп'ютер для створення нового проекту

Тонка дівчина п'є воду під час тренувань на велосипеді
 - Кадри, відео

Красива струнка жінка з зав'язаним вузлом для волосся в чорних легінсах і синій футболці, що п'є воду під час тренувань на мотоциклі. Втомилася молода леді розслабляється вдома під час регулярних тренувань .

Орієнтована ділова жінка, що друкує на ноутбуці в сучасному офісі
 - Кадри, відео

Орієнтована ділова жінка в окулярах сидить за столом і друкує на ноутбуці. Зріла леді в офіційному вбранні, що працює на комп'ютері в сучасному офісі .

Зріла жінка уважно читає важливий документ
 - Кадри, відео

Портрет зрілої ділової жінки з світлим волоссям ретельно читає важливий документ, сидячи у власному офісі. Красива леді в офіційному одязі та окулярах перевіряє щорічний звіт на роботі

Крупним планом жінка в повсякденному одязі тримає смартфон
 - Кадри, відео

Крупним планом молода жінка в повсякденному одязі тримає смартфон в руках, сидячи на дивані вдома. Концепція сучасних технологій та способу життя .

Група ділових людей, що стоять в офісі з документами
 - Кадри, відео

Група з двох бізнесменів у формальному одязі та окулярах, що стоять окремо в сучасному офісі, тримає документи та готується до зустрічі. Концепція командної роботи

Депресивний чоловік відвідує вмілого психолога
 - Кадри, відео

Крупним планом бородатий зрілий пацієнт лежить на сірому дивані в офісі психолога і ділиться своїми емоціями з будь-яким болем і розчаруванням. Депресивний чоловік відвідує досвідченого лікаря у важкий час .

Приваблива жінка в гарнітурі працює з дому на ноутбуці
 - Кадри, відео

Приваблива молода дівчина з коричневим волоссям, що працює з дому на ноутбуці і використовує гарнітуру для онлайн-конференції. Концентрована дівчина сидить у кріслі сумки під час віддаленої роботи у власній квартирі .

Красива дівчина робить перерву під час тренувань вдома
 - Кадри, відео

Красива фітнес-дівчина в сірому посіві і легінси, сидячи з схрещеними ногами на йога килимок і питну воду. Втомлена жінка робить перерву під час тренувань вдома .

Жінка дивиться відео на смартфон про захисну маску
 - Кадри, відео

Вид ззаду зрілої жінки, що сидить вдома і дивиться відео інструкції на смартфон про те, як правильно носити захисну маску. Захист від вірусу та поради від компетентного лікаря .

Вид зверху на двох бізнесменів, які працюють разом в офісі
 - Кадри, відео

Вид зверху на двох ділових людей у формальному одязі, що працюють разом за столом з ноутбуком, документами та калькулятором. Крупним планом чоловічі та жіночі колеги, що сидять в офісі .

Зворотній перегляд жінки, яка веде онлайн розмову на смартфоні
 - Кадри, відео

На задньому плані жінка в джинсовій сорочці відпочиває на дивані під час онлайн-розмови на смартфоні. Екран ключа хрома, простір для тексту. Концепція сучасної технології

Жінка, ковзаючи з передпліччям на порожньому екрані смартфона
 - Кадри, відео

Вид ззаду на жінку з коричневим волоссям, лежачи на дивані і прочісуючи з передпліччям на порожньому екрані. Молода дівчина проводить дозвілля вдома і використовує цифровий пристрій .

Усміхнена дівчина в гарнітурі спілкується з друзями під час відеодзвінка
 - Кадри, відео

Усміхнена красива дівчина в гарнітурі спілкується з друзями під час відеодзвінків на ноутбук. Жінка з темним волоссям розслабляється на підлозі і використовує сучасні пристрої .

Дівчина має відеодзвінок по телефону з екраном клавіш Chrome
 - Кадри, відео

Вид ззаду брюнетки жінка тримає смартфон із зеленим екраном під час розмови через відеодзвінок. Молода жінка в повсякденному одязі розмовляє онлайн вдома .

Жінка, яка має відеочат на ноутбуці з екраном ключа хроми
 - Кадри, відео

Жінка з коричневим волоссям в повсякденному вбранні має відео чат на ноутбуці з екраном ключа хрому. Молода леді використовує цифровий пристрій для онлайн розмови вдома .

Зворотній перегляд жінки, яка веде відео балачку з колегою
 - Кадри, відео

Вид ззаду на молоду дівчину, яка сидить вдома і має відеочат з колегою по телефону. Жінка розмовляє з чоловіком онлайн під час карантину. Фокус на екрані телефону .

Жінка слухає музику на навушниках, розслабляючись вдома
 - Кадри, відео

Красива жінка в спортивному одязі розслабляється на йога килимок і слухає музику на навушниках. Молода леді з вузлом волосся робить перерву між вправами вдома .

Крупним планом дівчина дивиться на екран ключа хроми смартфона
 - Кадри, відео

Крупним планом молода дівчина в домашньому вбранні дивиться на зелений екран ключа хрому смартфона, розслабляючись на затишному дивані. Концепція цифрового пристрою, людей та реклами .

Жінка використовує смартфон для відеодзвінків вдома
 - Кадри, відео

Вид ззаду молодої леді з коричневим волоссям, що має відеодзвінок на смартфон, сидячи на сірому дивані. Жінка в домашньому вбранні має онлайн розмову .

Жінка в повсякденному вбранні лежить на дивані зі смартфоном
 - Кадри, відео

Вид ззаду молодої леді розслабляється вдома і тримає смартфон з екраном клавіш хрому. Жінка в повсякденному вбранні лежить на дивані з цифровим гаджетом .

Крупним планом дівчина лежить на дивані і тримає смартфон
 - Кадри, відео

Крупним планом дівчина лежить на сірому дивані і тримає телефон з екраном ключа хроми. Жінка в домашньому одязі розслабляється вдома під час дозвілля .

Молода жінка натискає на екран ключа хроми смартфона
 - Кадри, відео

Молода жінка в повсякденному одязі, сидячи на дивані, тримає смартфон і натискає на екран ключа хроми. Концепція людей, технології та реклама .

Весела дівчина розмовляє під час відеочату на ноутбуці
 - Кадри, відео

Весела молода леді з темним волоссям дивиться на камеру і розмовляє під час відеочату на ноутбуці, перегляд від першої особи. Концепція дистанційного навчання та освіти .

Молода жінка має відеочат на смартфоні вдома
 - Кадри, відео

Молода жінка, одягнена в домашній одяг, має відеочат на смартфоні, сидячи вдома. Концепція ізоляції та сучасні технології

Фітнес жінка розтягує тіло на йога килимок
 - Кадри, відео

Приваблива молода дівчина в спортивному одязі розтягує тіло на йога килимок під час тренувань вдома. Фітнес жінка зі світлим волоссям тренується регулярно у вітальні .

Фітнес дівчина розтягує ноги після тренування вдома
 - Кадри, відео

Вид збоку на молоду фітнес-дівчину в навушниках, що лежать на килимку для йоги і розтягують ноги після тренування вдома. Концепція активного та здорового способу життя .

Спортивний тренер, який дає фітнес-інструкцію під час відеочату
 - Кадри, відео

Жіночий спортивний тренер, який дає фітнес-інструкцію для клієнта, який залишається вдома, під час відеочату на смартфоні. Крупним планом екран телефону. Концепція дистанційних тренінгів .

Щаслива жінка під банкнотами ізольовані
 - Кадри, відео

Приваблива усміхнена жінка стоїть під доларовими купюрами і сміється, виграючи лотерею

Красивий сніг покритий сосновими деревами в зимовому лісі
 - Кадри, відео

Красивий сніг вкривав соснові дерева в лісі в холодний день. Природний фон з сезонними морозними рослинами. Зимовий пейзаж у сонячний день

Жінка тримає в руці смартфон з зеленим екраном
 - Кадри, відео

Жінка тримає в руках сучасний смартфон з порожнім зеленим екраном. Жінка використовує цифровий гаджет, проводячи дозвілля вдома .

Жінка розслабляється на дивані і використовує телефон з порожнім екраном
 - Кадри, відео

Вид з плеча молодої жінки з коричневим волоссям, що розслабляється на дивані і використовує смартфон. Зосередьтеся на порожньому зеленому екрані. Концепція дозвілля та цифровий пристрій

Вид ззаду дівчини, що має відеодзвінок на смартфон
 - Кадри, відео

Вид ззаду жінки з коричневим волоссям, що має відеодзвінок на смартфон, сидячи на сірому дивані. Зосередьтеся на екрані клавіш хромосоми. Концепція сучасного пристрою

Жінка лежить на дивані і тримає смартфон з порожнім екраном
 - Кадри, відео

Жінка в джинсовій сорочці і білих штанях лежить на дивані і тримає смартфон з порожнім екраном. Молода дівчина розслабляється вдома цифровий пристрій .

Фітнес жінка позує в студії з йога мат на плечах
 - Кадри, відео

Приваблива дівчина в спортивному вбранні стоїть над синім тлом з йога мат на плечах. Фітнес жінка з світлим волоссям посміхається і дивиться на камеру .

Вид збоку сильної леді, що стоїть у дощатій позі
 - Кадри, відео

Вид збоку сильної молодої леді в спортивному одязі, що стоїть у дощатій позі під час тренування вдома. Концепція активного та здорового способу життя .

Сильна жінка робить крос-вправи для відсутності вдома
 - Кадри, відео

Сильна жінка з світлим волоссям робить вправи на хрест за відсутності, лежачи на килимку для йоги. Молода дівчина в спортивному вбранні вдома, щоб залишатися здоровими

Жінка залишається вдома і веде відеочат зі спортивним тренером
 - Кадри, відео

Зворотній вигляд жінки, яка залишається вдома і має відеочат на смартфоні з інструктором фітнесу. Молода дівчина вчиться розтягувати тіло і тренування під час карантину .

Дівчина має відеочат з інструктором фітнесу вдома
 - Кадри, відео

Жінка сидить на дивані і проводить онлайн-конференцію з інструктором з фітнесу на смартфоні. Молода дівчина вчиться правильно тренуватися вдома. Крупним планом екран телефону .

Вид ззаду жінки за допомогою телефону з зеленим екраном
 - Кадри, відео

Вид ззаду жінки з коричневим волоссям, що тримає смартфон із зеленим екраном ключа хрому, розслабляючись на дивані. Молода леді дивиться на порожній екран цифрового гаджета вдома

Крупним планом жінка використовує смартфон з порожнім екраном
 - Кадри, відео

Крупним планом брюнетка в білій сорочці розслабляється на зручному дивані вдома і використовує смартфон з порожнім зеленим екраном. Простір для тексту та реклами .

Woman Searching Book in Dark Library - Кадри, відео

Приваблива дама в блузках і джинсах, що переглядають книги в бібліотечній кімнаті зберігання, освіта

Doctor Colleases Looking at X-ray - Кадри, відео

Досвідчений чоловік-лікар ділиться досвідом з молодою жінкою-колегою, обговорюючи рентгенівські руки

Молода жінка в гарнітурі, що підтримує клієнта під час телефонного дзвінка
 - Кадри, відео

Концентрована жінка-агент в окулярах і гарнітурі працює на ноутбуці, підтримуючи клієнта під час телефонного дзвінка. Концепція професійного обслуговування клієнтів

Жінка торкається з передпліччям порожній екран смартфона
 - Кадри, відео

Зворотний вигляд жінки в повсякденному вбранні, що торкається передпліччя порожній екран смартфона, лежачи на затишному дивані. Простір для тексту та реклами .

Зворотній перегляд жінки, яка має відеочат на смартфоні
 - Кадри, відео

Зворотній вигляд жінки в повсякденному одязі лежить на дивані і має відеочат на смартфоні з порожнім екраном. Концепція дистанційної роботи вдома .

Сильна дівчина робить вправи для ніг на фітнес-кулі
 - Кадри, відео

Сильна дівчина в білій футболці і спортивних легінсах виконує вправи для ніг на фітнес-кулі. Молода жінка з світлим волоссям лежить на йога килимок під час тренувань вдома .

Молода жінка використовує смартфон для сидіння в соціальних мережах
 - Кадри, відео

Молода жінка використовує смартфон для перевірки новин з соціальних мереж, сидячи вдома. Відбиття екрану на окулярах, крупним планом .

Вид ззаду жінка тримає телефон з екраном хромосоми
 - Кадри, відео

Вид ззаду на жінку в білій сорочці, що тримає смартфон з екраном клавіш хрому, сидячи на дивані. Концепція людей, сучасні технології та реклама .

Крупним планом жінка тримає смартфон з екраном хромосоми
 - Кадри, відео

Крупним планом жінка з коричневим волоссям тримає смартфон з екраном хромосоми, сидячи на дивані. Молода дівчина використовує гаджет для відпочинку вдома .

Крупним планом чоловік сидить за столом і друкує на ноутбуці
 - Кадри, відео

Крупним планом зрілий чоловік в чорному костюмі сидить за столом і друкує на ноутбуці. Успішний бізнесмен, який працює на комп'ютері в приватному офісі .

Дизайнери Office на робочому місці
 - Кадри, відео

Студійний знімок командної підтримки між трьома молодими дизайнерами, обговорення та пояснення на робочому місці перед нічними міськими шпалерами

Вид ззаду жінка тримає телефон і ковзає на екрані
 - Кадри, відео

Зворотний вигляд жінки в повсякденному вбранні, що тримає смартфон і ковзає на зеленому екрані ключа хроми. Концепція сучасних технологій та дозвілля

Вид ззаду жінки за допомогою телефону з порожнім екраном
 - Кадри, відео

Вид ззаду молода брюнетка в білій сорочці, використовуючи телефон з порожнім екраном, сидячи на дивані вдома. Простір для тексту та реклами. Концепція технології .

Жінка в окулярах з відображенням екрану телефону
 - Кадри, відео

Молода жінка використовує смартфон із відбитим екраном на окулярах, крупним планом. Концепція соціальних мереж та медіа життя .

Крупним планом партнери в офіційному одязі трясуться руками
 - Кадри, відео

Крупним планом ділові партнери в офіційному одязі тремтять один з одним після успішної зустрічі. Концепція вітання та співпраці

Щаслива жінка під банкнотами ізольовані
 - Кадри, відео

Щаслива смішна жінка, що стоїть під банкнотами, мріє про багате життя

Woman with Red Lips Posing Isolated - Кадри, відео

Красива брюнетка з пухкими червоними губами посміхається і позує на камеру ізольовано на сірому фоні

Природний фон засніженого лісу з дорогою
 - Кадри, відео

Природний фон засніженого лісу з довгим прямим шляхом. Прекрасний пейзаж в зимовий час. Сезонна краса природи .

Ентузіазм у командна робота
 - Кадри, відео

Студійний знімок командної підтримки між трьома молодими дизайнерами, обговорення та пояснення на робочому місці перед нічними міськими шпалерами

жінка використовує планшетний ПК на узбережжі
 - Кадри, відео

Жінка використовує планшетний ПК, що йде узбережжям

жінка використовує планшетний ПК на узбережжі
 - Кадри, відео

Жінка використовує планшетний ПК на березі моря

жінка використовує планшетний ПК на узбережжі
 - Кадри, відео

Жінка використовує планшетний ПК на березі моря

жінка використовує планшетний ПК на узбережжі
 - Кадри, відео

Жінка використовує планшетний ПК на березі моря

жінка використовує планшетний ПК на узбережжі
 - Кадри, відео

Жінка використовує планшетний ПК на березі моря

жінка використовує планшетний ПК на узбережжі
 - Кадри, відео

Жінка використовує планшетний ПК на березі моря

жінка використовує планшетний ПК на узбережжі
 - Кадри, відео

Жінка використовує планшетний ПК на березі моря

певний військовий ходить піщаною дорогою
 - Кадри, відео

Певний військовий ходить піщаною дорогою в камуфляжі

Крупним планом смартфон з екраном ключа хроми в жіночій руці
 - Кадри, відео

Крупним планом сучасний смартфон з екраном ключа хроми, який тримає жінку в руці. Розмитий фон домашнього інтер'єру. Простір для тексту та реклами .

Крупним планом жінка використовує ноутбук з зеленим екраном
 - Кадри, відео

Крупним планом жінка з коричневим волоссям, використовуючи ноутбук з зеленим екраном, лежачи на дивані. Концепція сучасної технології та робота на відстані

жінка прокидається вранці
 - Кадри, відео

Досить усміхнена жінка лежить в ліжку вранці і закриває сонячне світло рукою, добрий день

чорно білий кіт грає з пазлами на білому столі
 - Кадри, відео

Внутрішній знімок милого чорно-білого кота, який грає з частинами головоломки на білому дерев'яному столі

Дика природа лісу - Кадри, відео

Денний знімок білих квітів і сосен у лісі

Доктор використовує HUD Hologram Panel Screen - Кадри, відео

Медичний лікар ковзає голографічні екрани в футуристичній панелі

Голограма попередження коронавірусу
 - Кадри, відео

Медичний лікар дозволив футуристичний голограма екрану коронавірусу ковірусу-19

Woman with Makeup Brush In Front of Mirror - Кадри, відео

Приваблива брюнетка жінка застосовує порошок для обличчя з пензлем для макіяжу перед дзеркалом, готуючись до дня

Woman with Red Lips Posing Isolated - Кадри, відео

Чудова молода жінка з червоною помадою торкається волосся і позує на камеру, гламурна фотосесія

Жінка прокидається з нагадуванням
 - Кадри, відео

Нещасна брюнетка леді прокидається з будильником, ховається під ковдрою

Жіночі ноги в ліжку на ранковому світлі - Кадри, відео

Молода жінка рухається ногами під білою чистою ковдрою, відпочиває після довгого дня, охорона здоров'я

Приваблива дівчина на березі моря в сонцезахисних окулярах
 - Кадри, відео

Приваблива дівчина на пломбі в сонцезахисних окулярах в сонячний день

Приваблива дівчина на березі моря в сонцезахисних окулярах
 - Кадри, відео

Приваблива дівчина на пломбі в сонцезахисних окулярах в сонячний день

Молодий чоловік у сонцезахисних окулярах
 - Кадри, відео

День широкий знімок молодого чоловіка в сонцезахисних окулярах, що ходять по місту

Приваблива дівчина на березі моря в сонцезахисних окулярах
 - Кадри, відео

Приваблива дівчина на пломбі в сонцезахисних окулярах в сонячний день

Дизайнери Office на робочому місці
 - Кадри, відео

Студійний знімок офісного робочого столу дизайнерів з чорним ноутбуком, планшетним ПК та документами на ньому .

Приваблива дівчина на березі моря в сонцезахисних окулярах
 - Кадри, відео

Приваблива дівчина на пломбі в сонцезахисних окулярах в сонячний день

Приваблива дівчина на березі моря в сонцезахисних окулярах
 - Кадри, відео

Приваблива дівчина на пломбі в сонцезахисних окулярах в сонячний день

Приваблива дівчина на березі моря в сонцезахисних окулярах
 - Кадри, відео

Приваблива дівчина на пломбі в сонцезахисних окулярах в сонячний день

Оточення весняних лісів - Кадри, відео

Повітряне сонячне розташування в весняному лісі, пішохідна доріжка

Лікарі обговорюють рентгенівське сканування
 - Кадри, відео

Лікарі обговорюють рентгенівське сканування хребта, розробляють стратегію лікування

Молодий привабливий чоловік працює на комп'ютері в парку
 - Кадри, відео

Денний сонячний знімок молодої привабливої людини, що працює на комп'ютері в парку

Чайки на узбережжі моря пляж
 - Кадри, відео

Денний знімок чайок, що літають над береговою лінією моря на пляжі

Приваблива дівчина розмовляє по телефону
 - Кадри, відео

Приваблива дівчина розмовляє по телефону, прогулюючись вздовж пляжу на печатці

Молодий привабливий чоловік працює на комп'ютері в парку
 - Кадри, відео

Денний сонячний знімок молодої привабливої людини, що працює на комп'ютері в парку

Молодий привабливий чоловік працює на комп'ютері в парку
 - Кадри, відео

Денний сонячний знімок молодої привабливої людини, що працює на комп'ютері в парку

Приваблива дівчина розмовляє по телефону
 - Кадри, відео

Приваблива дівчина розмовляє по телефону, прогулюючись вздовж пляжу на печатці

Приваблива дівчина розмовляє по телефону
 - Кадри, відео

Приваблива дівчина розмовляє по телефону, прогулюючись вздовж пляжу на печатці