eggeeggjiew

1-100 του 484
Ευτυχισμένη νεαρή επιχειρηματίας που χρησιμοποιεί φορητό υπολογιστή κάνει online ψώνια στο καφέ. Χαμογελώντας όμορφη Ασιάτισσα που κάθεται και εργάζεται στο χώρο εργασίας της. Τρόπος ζωής, Τεχνολογία, Διαδίκτυο, Ασύρματη επικοινωνία. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένη νεαρή επιχειρηματίας που χρησιμοποιεί φορητό υπολογιστή κάνει online ψώνια στο καφέ. Χαμογελώντας όμορφη Ασιάτισσα που κάθεται και εργάζεται στο χώρο εργασίας της. Τρόπος ζωής, Τεχνολογία, Διαδίκτυο, Ασύρματη επικοινωνία.

Πορτρέτο Happy Young κορίτσι φορούν γυαλιά κρατώντας πράσινο καθαρότερο μπουκάλι σπρέι, όπως στο μικρόφωνο τραγουδώντας σε λευκό δωμάτιο. Smiling Asian Woman σε μπλε πουκάμισο με Apron και πορτοκαλί λαστιχένια γάντια που προετοιμάζουν το καθάρισμα του σπιτιού της. Διασκέδαση, Χορωδίες, Οικιακές εργασίες - Φωτογραφία, εικόνα

Πορτρέτο Happy Young κορίτσι φορούν γυαλιά κρατώντας πράσινο καθαρότερο μπουκάλι σπρέι, όπως στο μικρόφωνο τραγουδώντας σε λευκό δωμάτιο. Smiling Asian Woman σε μπλε πουκάμισο με Apron και πορτοκαλί λαστιχένια γάντια που προετοιμάζουν το καθάρισμα του σπιτιού της. Διασκέδαση, Χορωδίες, Οικιακές εργασίες

Πορτρέτο του ενεργού ταξιδιώτη γενειάδα σε μαύρο πουκάμισο συνεδρίαση και απολαμβάνοντας Αναπνευστική φύση λόφους τοπίο στην κορυφή των βουνών. Ευτυχισμένο χαλαρωτικό αρσενικό με σακίδιο κοιτάζοντας μακριά στο όμορφο τοπίο. Πεζοπόρος ή ορειβάτης που στηρίζεται στην κορυφή. - Φωτογραφία, εικόνα

Πορτρέτο του ενεργού ταξιδιώτη γενειάδα σε μαύρο πουκάμισο συνεδρίαση και απολαμβάνοντας Αναπνευστική φύση λόφους τοπίο στην κορυφή των βουνών. Ευτυχισμένο χαλαρωτικό αρσενικό με σακίδιο κοιτάζοντας μακριά στο όμορφο τοπίο. Πεζοπόρος ή ορειβάτης που στηρίζεται στην κορυφή.

Ομάδα επιχειρήσεων χέρια ανθρώπων σύνδεση παζλ. - Φωτογραφία, εικόνα

Ομάδα από επιχειρηματίες που κρατάνε τα χέρια και συνδέουν παζλ στην επιφάνεια και την επίλυση παζλ μαζί σε συνεδρίαση στο γραφείο. Συναρμολόγηση, λύσεις, επιτυχία και στρατηγική έννοια.

Ομάδα επιχειρήσεων χέρια ανθρώπων που κατέχουν παζλ. - Φωτογραφία, εικόνα

Ομάδα χέρια ανθρώπων Business κρατούν παζλ στην επιφάνεια και την επίλυση παζλ μαζί συνεδρίαση στο γραφείο. Συναρμολόγηση, λύσεις, επιτυχία και στρατηγική έννοια.

Ομάδα επιχειρήσεων χέρια ανθρώπων που κατέχουν παζλ. - Φωτογραφία, εικόνα

Ομάδα χέρια ανθρώπων Business κρατούν παζλ στην επιφάνεια και την επίλυση παζλ μαζί συνεδρίαση στο γραφείο. Συναρμολόγηση, λύσεις, επιτυχία και στρατηγική έννοια.

Γένια άνθρωπος φορούν καφέ ποδιά κοιτάζοντας την κάμερα. - Φωτογραφία, εικόνα

Επιτυχημένη ΜΜΕ. Ένας αρσενικός μπάρμαν με χέρια σταυρωτά μπροστά στον πάγκο στην καφετέρια. Πορτρέτο του άντρα με γένια φορούν καφέ ποδιά κοιτάζοντας την κάμερα με χώρο αντιγραφής. Ιδιοκτήτης επιχείρησης.

Ευτυχισμένο ζευγάρι Ασιατών τελειόφοιτων ερωτευμένων που κάθονται στον καναπέ διαβάζοντας ένα βιβλίο μαζί στο σπίτι. Χαρούμενη ώριμη ενήλικη ερωμένη χαμογελαστή χαλαρωτική συνταξιοδότηση. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένο ζευγάρι Ασιατών τελειόφοιτων ερωτευμένων που κάθονται στον καναπέ διαβάζοντας ένα βιβλίο μαζί στο σπίτι. Χαρούμενη ώριμη ενήλικη ερωμένη χαμογελαστή χαλαρωτική συνταξιοδότηση.

Ασιάτης ανώτερος γιατρός χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή, ψηφιακό tablet και πρόχειρο στο γραφείο στο ιατρικό δωμάτιο. Ηλικιωμένος γιατρός με μπλε πουκάμισο κάθεται εργασίας στο χώρο εργασίας του στο νοσοκομείο. Banner, Web, Panoramic, Αντιγραφή χώρου. - Φωτογραφία, εικόνα

Ασιάτης ανώτερος γιατρός χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή, ψηφιακό tablet και πρόχειρο στο γραφείο στο ιατρικό δωμάτιο. Ηλικιωμένος γιατρός με μπλε πουκάμισο κάθεται εργασίας στο χώρο εργασίας του στο νοσοκομείο. Banner, Web, Panoramic, Αντιγραφή χώρου.

Νέος άντρας που τεντώνει τα χέρια του νωρίς το πρωί - Φωτογραφία, εικόνα

Νεαρός Ασιάτης που κάθεται στο κρεβάτι και τεντώνει τα χέρια του νωρίς το πρωί στο σπίτι του με Φωτοτυπικό χώρο. Διακοπές, Σαββατοκύριακο, διακοπές. Καλή υγεία. Rearview. Τα χέρια ψηλά στον αέρα.

Γυναικεία σχεδιαστή δημιουργική εκμετάλλευση από ένα φλιτζάνι του καφέ. - Φωτογραφία, εικόνα

Νέοι ασιατικές γυναίκες σχεδιαστής φορούν γυαλιά, κρατώντας ένα φλιτζάνι καφέ με φορητό υπολογιστή στο χώρο εργασίας της. Μια γυναίκα που κάνει σε απευθείας σύνδεση ψώνια στο σπίτι.

Ο άντρας αγκαλιάζει τη γυναίκα. Κάνοντας μια έκπληξη, Μπάνερ, Πανοραμική. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένο ζευγάρι με χαρτόκουτα σε νέο σπίτι την ημέρα μετακόμισης. Ο άντρας αγκαλιάζει τη γυναίκα. Κάνοντας μια έκπληξη, Μπάνερ, Πανοραμική.

Ασιάτης κάθεται στο κρεβάτι και τεντώνει τα χέρια του κατά τη διάρκεια του κόμη - Φωτογραφία, εικόνα

Νεαρός Ασιάτης κάθεται στο κρεβάτι και τεντώνει τα χέρια του νωρίς το πρωί στο σπίτι του με χώρο αντιγραφής. Διακοπές, Σαββατοκύριακο, διακοπές, καλή υγεία, πίσω όψη, ξυπνήστε. Ψηλά τα χέρια στον αέρα..

Αρχιτέκτονας και εσωτερικοί σχεδιαστές που εργάζονται. - Φωτογραφία, εικόνα

Αρχιτέκτονας και εσωτερικοί σχεδιαστές που εργάζονται μαζί σε ένα νέο έργο στο γραφείο. Επιχειρήσεις πολυεθνικά δημιουργικοί άνθρωποι σκέφτονται νέες ιδέες.

Closeup ποικίλες χέρια σχεδιαστών λειτουργεί με το σημειωματάριο και lap-top σε αίθουσα συνεδριάσεων. Πολυεθνικό δημιουργικούς ανθρώπους που συζητούν. - Φωτογραφία, εικόνα

Closeup ποικίλες χέρια σχεδιαστών λειτουργεί με το σημειωματάριο και lap-top σε αίθουσα συνεδριάσεων. Πολυεθνικό δημιουργικούς ανθρώπους που συζητούν.

Επιτυχία και νίκη έννοιες. Ευτυχισμένος Νέοι Ασιατικές γυναίκα Freelance σε ροζ πουκάμισο γιορτάζει υψώνοντας τα χέρια στον ουρανό ενώ εργάζεστε με το φορητό υπολογιστή. Θέα στη θάλασσα και την Ανατολή του ηλίου φόντο. - Φωτογραφία, εικόνα

Επιτυχία και νίκη έννοιες. Ευτυχισμένος Νέοι Ασιατικές γυναίκα Freelance σε ροζ πουκάμισο γιορτάζει υψώνοντας τα χέρια στον ουρανό ενώ εργάζεστε με το φορητό υπολογιστή. Θέα στη θάλασσα και την Ανατολή του ηλίου φόντο.

Συζητάμε για ανθρώπους των επιχειρήσεων. - Φωτογραφία, εικόνα

Κοντινό πλάνο επιχειρηματίες συζητούν τα χέρια με γράφημα ή διάγραμμα έγγραφα σε συνεδρίαση σε ένα γραφείο. Μάρκετινγκ, Λογιστήριο, όραμα, λύση και στρατηγικές.

Γυναίκες σχεδιαστής έχοντας πονοκέφαλος. - Φωτογραφία, εικόνα

Τόνισε νέοι ασιατικές γυναίκες δημιουργική σχεδιαστή φορούν γυαλιά με έναν φορητό υπολογιστή έχοντας πονοκέφαλος στο χώρο της εργασίας. Η υπερκόπωση. Υπερωρίες.

Ασιατισα θηλυκό σε γκρι αθλητικά ρούχα προπόνηση στο πάρκο.  - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένος ασιατική γυναίκα σε γκρι αθλητικά ρούχα προπόνηση στο πάρκο. Νεαρή γυναίκα απλώνεται τα χέρια της σε εξωτερικούς χώρους το πρωί. Έννοια της υγειονομικής περίθαλψης. Ακούτε μουσική με ακουστικά. Ο αναπνέοντας καθαρός αέρας. Αντιγράψτε το χώρο. Άσκηση.

Κουρασμένα κοιμισμένη Ασίας γυαλιά κορίτσι χασμουρητό. - Φωτογραφία, εικόνα

Επικεντρωθεί στην κάτοπτρο οδηγήσεως. Κουρασμένα κοιμισμένη Ασίας γυαλιά κορίτσι χασμουρητό, γυναίκα σε εργασία οδήγηση ενός αυτοκινήτου. Ασθένεια, εξαντλημένος, ασθένεια, για την έννοια της εργασίας υπερωριών.

Θολή χαλαρωτικό ασιατικό γυαλιά γυναίκας. - Φωτογραφία, εικόνα

Defocused και θολή έννοια. Ασιατικές γυναίκα απολαμβάνοντας με το έργο της σε χόρτο φόντο. Απλωμένα χέρια πρωί φρέσκο αέρα με το ηλιακό φως.

Ο γέρος παρηγορεί τη γυναίκα του όταν είναι κρυωμένη. Ηλικιωμένη γυναίκα που κρατά χάπια ή φάρμακα στο χέρι της, ενώ έχει πυρετό και κάθεται στον καναπέ στο σπίτι. Ασθένεια, Νόσος, Ιός του Coronavirus, ιός, Covid-19, Καραντίνα. - Φωτογραφία, εικόνα

Ο γέρος παρηγορεί τη γυναίκα του όταν είναι κρυωμένη. Ηλικιωμένη γυναίκα που κρατά χάπια ή φάρμακα στο χέρι της, ενώ έχει πυρετό και κάθεται στον καναπέ στο σπίτι. Ασθένεια, Νόσος, Ιός του Coronavirus, ιός, Covid-19, Καραντίνα.

Γυναικεία χέρια σε πορτοκαλί λαστιχένια γάντια καθαρισμού στην επιφάνεια αφής της πόρτας, πόμολο με μπλε πανί καθαρισμού. Απολύμανση για υγιεινή. Coronavirus, COVID-19 Έννοια πρόληψης. - Φωτογραφία, εικόνα

Γυναικεία χέρια σε πορτοκαλί λαστιχένια γάντια καθαρισμού στην επιφάνεια αφής της πόρτας, πόμολο με μπλε πανί καθαρισμού. Απολύμανση για υγιεινή. Coronavirus, COVID-19 Έννοια πρόληψης.

Χαμογελώντας αφρικανική αμερικανική γυναίκα που εργάζεται στον υπολογιστή. Ευτυχισμένος δημιουργική γυναικεία σχεδιαστή κάνει Γραφιστικής ενώ κάθεται στο γραφείο studio. - Φωτογραφία, εικόνα

Χαμογελώντας αφρικανική αμερικανική γυναίκα που εργάζεται στον υπολογιστή. Ευτυχισμένος δημιουργική γυναικεία σχεδιαστή κάνει Γραφιστικής ενώ κάθεται στο γραφείο studio.

Κοντινό πλάνο ανώτερος αρσενικό και μικρό παιδί παίζοντας παιχνίδια με ψηφιακό tablet μαζί. Ευτυχισμένη οικογένεια, συνταξιοδότηση. Χαλαροί τον παππού με τον εγγονό. - Φωτογραφία, εικόνα

Κοντινό πλάνο ανώτερος αρσενικό και μικρό παιδί παίζοντας παιχνίδια με ψηφιακό tablet μαζί. Ευτυχισμένη οικογένεια, συνταξιοδότηση. Χαλαροί τον παππού με τον εγγονό.

Ανώτερος αρσενικό και μικρό παιδί τα χέρια χρησιμοποιώντας ψηφιακό tablet. - Φωτογραφία, εικόνα

Εσωτερικη ανώτερος αρσενικό και μικρό παιδί τα χέρια χρησιμοποιώντας ψηφιακό tablet μαζί. Ευτυχισμένη οικογένεια, συνταξιοδότηση. Χαλαροί τον παππού με εγγόνι.

Συζητάμε για ανθρώπους των επιχειρήσεων. - Φωτογραφία, εικόνα

Κοντινό πλάνο επιχειρηματίες χέρια συζητάμε με γράφημα ή διάγραμμα έγγραφα σε συνεδρίαση. Ομαδική εργασία, καταιγισμός ιδεών, ανταλλαγής, λύση, όραμα, στρατηγική.

Συζητάμε για ανθρώπους των επιχειρήσεων. - Φωτογραφία, εικόνα

Κοντινό πλάνο επιχειρηματίες χέρια συζητάμε με γράφημα ή διάγραμμα έγγραφα σε συνεδρίαση. Ομαδική εργασία, καταιγισμός ιδεών, ανταλλαγής, λύση, όραμα, στρατηγική.

ευτυχισμένη γυναίκα της Ασίας γιορτάζει. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένη γυναίκα της Ασίας γιορτάζει την επιτυχία στο πάρκο εξωτερική με ηλιοβασίλεμα. Γυναίκες σε γκρι αθλητικά στέκεται με τα χέρια υψωμένα έως πάνω από το κεφάλι. Πίσω όψη. Άσκηση.

ευτυχισμένη γυναίκα της Ασίας γιορτάζει. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένη γυναίκα της Ασίας γιορτάζει την επιτυχία στο πάρκο εξωτερική με ηλιοβασίλεμα. Γυναίκες σε γκρι αθλητικά στέκεται με τα χέρια υψωμένα έως πάνω από το κεφάλι. Πίσω όψη. Άσκηση.

γυναίκα γιατρό χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή και γράφει κάτι στο Πρόχειρο - Φωτογραφία, εικόνα

Κοντινό πλάνο, στα χέρια. Ασιατικές γυναίκα γιατρό χρησιμοποιεί φορητό υπολογιστή και γράφοντας κάτι πρόχειρο, συνταγή, γραφειοκρατία, χαρτί ασθενών ελέγχου ή την εφαρμογή αποτελούν σε ένα νοσοκομείο.

γυναίκα γιατρό χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή και γράφει κάτι στο Πρόχειρο - Φωτογραφία, εικόνα

Κοντινό πλάνο, στα χέρια. Ασιατικές γυναίκα γιατρός με laptop και γράφοντας κάτι πρόχειρο, συνταγή, γραφειοκρατία, χαρτί ασθενών ελέγχου ή την εφαρμογή αποτελούν σε ένα νοσοκομείο.

γυναίκα γιατρό χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή και γράφει κάτι στο Πρόχειρο - Φωτογραφία, εικόνα

Κοντινό πλάνο, στα χέρια. Ασιατικές γυναίκα γιατρό χρησιμοποιεί φορητό υπολογιστή και γράφοντας κάτι πρόχειρο, συνταγή, γραφειοκρατία, χαρτί ασθενών ελέγχου ή την εφαρμογή αποτελούν σε ένα νοσοκομείο.

Νυσταγμένος ασιατική γυναίκα. - Φωτογραφία, εικόνα

Νυσταγμένος ασιατικός επιχειρησιακός γυναίκα στο μαύρο πουκάμισο που καλύπτουν τα αυτιά με μαξιλάρι στον καναπέ και ξυπνητήρι, σημειωματάριο στο τραπέζι. Γυναίκες που δυσκολεύεστε να ξυπνήσει. Στρες από τις υπερωρίες εργασίας έννοια.

γυναίκα γιατρό χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή και γράφει κάτι στο Πρόχειρο - Φωτογραφία, εικόνα

Κοντινό πλάνο, στα χέρια. Ασιατικές γυναίκα γιατρός με laptop και γράφοντας κάτι πρόχειρο, συνταγή, γραφειοκρατία, χαρτί ασθενών ελέγχου ή την εφαρμογή αποτελούν σε ένα νοσοκομείο.

Ασιατικό άτομο αισθάνεται εξάντληση. - Φωτογραφία, εικόνα

Ασιατική άνθρωπο νιώθοντας εξαντλημένος. Νέος γένια άνθρωπος φορούν γυαλιά έχοντας πονοκέφαλος ενώ κάθεται στο του εργασίας. Τόνισε, κατάθλιψη, σκέψης.

Οι επιχειρηματίες συζητούν στη συνάντηση στο γραφείο..  - Φωτογραφία, εικόνα

Οι επιχειρηματίες συζητούν στη συνάντηση στο γραφείο. Στρατηγική, Σχεδιασμός, Ομαδικότητα. Μπάνερ, Πανοραμική θέα.

Μια νεαρή όμορφη Ασιάτισσα ξυπνάει στο κρεβάτι της..  - Φωτογραφία, εικόνα

Μια νεαρή όμορφη Ασιάτισσα ξυπνάει στο κρεβάτι της. Ελκυστική Γυναίκα χαμογελώντας και τεντώνοντας τα χέρια της έθεσε το πρωί.

Ευτυχισμένο ασιατικό μικρό παιδί τρέχει με την οικογένειά της στο υπαίθριο par - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένο ασιατικό μικρό παιδί τρέχει με την οικογένειά της στο υπαίθριο πάρκο. Έναρξη, Άσκηση, Προπόνηση, Αγώνας, Διαγωνισμός, Νίκη, Στόχοι έννοιες.

Χαμογελαστή νεαρό ζευγάρι παίρνοντας μια selfie στην παραλία. - Φωτογραφία, εικόνα

Χαμογελαστός νέος ζευγάρι σε casual ρούχα και γυαλιά ηλίου παίρνοντας μια selfie στην παραλία με χώρο αντιγραφής.

Γηραιότερος ζευγάρι υπολογίσει το μηνιαίο κόστος τους. - Φωτογραφία, εικόνα

Στρεσαρισμένος Ασιάτης/ισσα ανώτερος ζευγάρι υπολογίσει το μηνιαίο κόστος τους με φορητό υπολογιστή. Χρέη, αποταμίευση, οικονομικά με συνταξιοδότηση.

Νέοι όμορφη ασιατική γυναίκα ξυπνάει στο κρεβάτι της. Ελκυστική γυναίκα χαμογελώντας και το τέντωμα με τα χέρια της έθεσε το πρωί. - Φωτογραφία, εικόνα

Νέοι όμορφη ασιατική γυναίκα ξυπνάει στο κρεβάτι της. Ελκυστική γυναίκα χαμογελώντας και το τέντωμα με τα χέρια της έθεσε το πρωί.

Happy νεαρό ζευγάρι με ψηφιακή ταμπλέτα σχεδιασμού τους νέα μετακόμιση. Χαμογελώντας κάθε άλλο. Ψάχνετε για κάμερα. - Φωτογραφία, εικόνα

Happy νεαρό ζευγάρι με ψηφιακή ταμπλέτα σχεδιασμού τους νέα μετακόμιση. Χαμογελώντας κάθε άλλο. Ψάχνετε για κάμερα.

Happy νεαρό ζευγάρι έχει τη διασκέδαση με κρατώντας μαξιλάρια κατά την αποσυσκευασία χαρτοκιβωτίων στο νέο σπίτι. Μετακόμιση. - Φωτογραφία, εικόνα

Happy νεαρό ζευγάρι έχει τη διασκέδαση με κρατώντας μαξιλάρια κατά την αποσυσκευασία χαρτοκιβωτίων στο νέο σπίτι. Μετακόμιση.

Happy νεαρό ζευγάρι με ψηφιακή ταμπλέτα σχεδιασμού τους νέα μετακόμιση. Χαμογελώντας κάθε άλλο. Ψάχνετε για κάμερα. - Φωτογραφία, εικόνα

Happy νεαρό ζευγάρι με ψηφιακή ταμπλέτα σχεδιασμού τους νέα μετακόμιση. Χαμογελώντας κάθε άλλο. Ψάχνετε για κάμερα.

Άντρας γιατρός είναι καθησυχαστικό το γεγονός ανώτερους αρσενικών ασθενή του. - Φωτογραφία, εικόνα

Άντρας γιατρός μιλάει με ανώτερους αρσενικό ασθενή του σε ένα ιατρικό δωμάτιο. Ηλικιωμένοι ανάπηροι αρσενικό κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Υγειονομική περίθαλψη, παράλυση, διαταραχή, Σύμβουλος.

Συζητάμε για ανθρώπους των επιχειρήσεων. - Φωτογραφία, εικόνα

Εσωτερικη επιχειρηματίες συζητούν με γράφημα ή διάγραμμα έγγραφα σε συνεδρίαση. Ομαδική εργασία, καταιγισμός ιδεών, ανταλλαγής, λύση, όραμα, στρατηγική.

Ασιατισα θηλυκό είναι ανάπαυση και πόσιμου νερού. - Φωτογραφία, εικόνα

Νέοι ασιατικές γυναίκες σε γκρι αθλητικά ενδύματα είναι ανάπαυση και πόσιμο νερό ενώ άσκηση στο πάρκο. Γυναίκα που ακούτε μουσική με ακουστικά σε εξωτερικούς χώρους το πρωί. Έννοια της υγειονομικής περίθαλψης. Δύση του ηλίου και το φως του ήλιου. Χώρο αντίγραφο.

Συζητάμε για ανθρώπους των επιχειρήσεων. - Φωτογραφία, εικόνα

Εσωτερικη επιχειρηματίες συζητούν με γράφημα ή διάγραμμα έγγραφα σε συνεδρίαση. Ομαδική εργασία, καταιγισμός ιδεών, ανταλλαγής, λύση, όραμα, στρατηγική.

Ευτυχισμένος ασιατικές γυναίκες προπόνηση στο πάρκο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένος ασιατική γυναίκα σε γκρι αθλητικά ρούχα προπόνηση στο πάρκο. Νεαρή γυναίκα είναι όρθια και την προθέρμανση με διατάσεις αγκαλιά στο ύπαιθρο το πρωί. Δύση του ηλίου και το φως του ήλιου. Υγειονομικής περίθαλψης και αθλητισμού έννοια. Πίσω όψη. Αντιγράψτε το χώρο. Άσκηση.

Ασιατισα θηλυκό είναι ανάπαυση και πόσιμου νερού. - Φωτογραφία, εικόνα

Νέοι ασιατικές γυναίκες σε γκρι αθλητικά ενδύματα είναι ανάπαυση και πόσιμο νερό ενώ άσκηση στο πάρκο. Γυναίκα που ακούτε μουσική με ακουστικά σε εξωτερικούς χώρους το πρωί. Έννοια της υγειονομικής περίθαλψης. Δύση του ηλίου και το φως του ήλιου. Χώρο αντίγραφο.

Ασιατισα θηλυκό είναι ανάπαυση και πόσιμου νερού. - Φωτογραφία, εικόνα

Νέοι ασιατικές γυναίκες σε γκρι αθλητικά ενδύματα είναι ανάπαυση και πόσιμο νερό ενώ άσκηση στο πάρκο. Γυναίκα που ακούτε μουσική με ακουστικά σε εξωτερικούς χώρους το πρωί. Έννοια της υγειονομικής περίθαλψης. Δύση του ηλίου και το φως του ήλιου. Χώρο αντίγραφο.

γυναίκα ιατρός που εργάζεται με laptop. - Φωτογραφία, εικόνα

Πορτραίτο του αυτοπεποίθηση Ασιατισα θηλυκό γιατρός χαμογελώντας και σε συνεργασία με το φορητό υπολογιστή σε ένα ιατρικό δωμάτιο σε ένα νοσοκομείο. Έννοια της υγειονομικής περίθαλψης. χώρο αντίγραφο. Στηθοσκόπιο. Ψάχνετε για κάμερα.

Ευτυχής όμορφη γυναίκα της Ασίας ανάγνωση βιβλίων. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχής όμορφη γυναίκα της Ασίας σε ποτήρια με ακουστικών διαβάζοντας το βιβλίο ή ημερολόγιο στο φυσικό υπαίθριο πάρκο. χώρο αντίγραφο.

Ασιατικές γυναίκα έχοντας πονοκέφαλος. - Φωτογραφία, εικόνα

Τόνισε από Ασιατικές γυναίκα έχοντας πονοκέφαλος από υπερωριακή εργασία με tablet, στυλό έγγραφα και κούπα καφέ στο γραφείο.

Επιχειρήσεων γυναίκα στέκεται και εξετάζοντας τη φωτογραφική μηχανή. - Φωτογραφία, εικόνα

Πορτραίτο του αυτοπεποίθηση όμορφη γυναίκα των επιχειρήσεων στέκεται και εξετάζοντας τη φωτογραφική μηχανή με επαγγελματίες άνθρωποι φόντο. Αντιγράψτε το χώρο. Χαμογελαστό πρόσωπο.

πορτρέτο του αυτοπεποίθηση όμορφος επιχειρηματίας. - Φωτογραφία, εικόνα

Πορτραίτο του αυτοπεποίθηση όμορφος επιχειρηματίας στέκεται με τα χέρια διπλωμένα και εξετάζοντας τη φωτογραφική μηχανή με φόντο τους επιχειρηματίες. Χώρο αντίγραφο.

Γυναίκες που δυσκολεύεστε να ξυπνήσει.  - Φωτογραφία, εικόνα

Μπλε ρολόι-ξυπνητήρι με εξάντλησης, κουρασμένος ασιατική γυναίκα στο μαύρο πουκάμισο στον ύπνο σε λευκό καναπέ. Γυναίκες που δυσκολεύεστε να ξυπνήσει. Στρες από τις υπερωρίες εργασίας έννοια.

πορτρέτο του αυτοπεποίθηση όμορφος επιχειρηματίας. - Φωτογραφία, εικόνα

Πορτραίτο του αυτοπεποίθηση όμορφος επιχειρηματίας στέκεται με τα χέρια διπλωμένα και εξετάζοντας τη φωτογραφική μηχανή με φόντο τους επιχειρηματίες. Χώρο αντίγραφο.

Γυναίκα με ποδιά κρατώντας τις ντομάτες με τα χέρια της. Ξύλινο μπολ wi - Φωτογραφία, εικόνα

Γυναίκα με ποδιά κρατώντας τις ντομάτες με τα χέρια της. Ξύλινο μπολ με βιολογικά λαχανικά. Υγιής και για χορτοφάγους τροφίμων έννοια.

Ευτυχία Ομάδα Ασιατισα οικογένεια χαλαρώνοντας και αναπνέοντας καθαρός αέρας στο - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχία ομάδα ασιατικής οικογένειας χαλαρωτικό και αναπνέοντας καθαρός αέρας στο πάρκο με το ηλιακό φως. χώρο αντίγραφο. Φυτά φυσικό υπόβαθρο.

Επιχείρηση γυναίκα με πονοκέφαλο και ημικρανία. - Φωτογραφία, εικόνα

Εξαντλημένη και κουρασμένη από τη γυναίκα των επιχειρήσεων. Πορτρέτο της στρεσαρισμένη νεαρή επιχειρηματίας στο γραφείο. Η γυναίκα των γυαλιών είναι άρρωστη. Επιχείρηση γυναίκα με πονοκέφαλο και ημικρανία.

Επιτυχημένη γυναίκα των επιχειρήσεων. - Φωτογραφία, εικόνα

Επιτυχημένη ασιατική γυαλιά γυναίκας επιχειρήσεων με τα χέρια ψηλά με απομονωμένο χώρο φόντο και αντίγραφο. Σήμα της νίκης.

Ευτυχισμένος Ασιάτης χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας καφέ στις διακοπές. - Φωτογραφία, εικόνα

Πρωινή χαλάρωση. Ευτυχισμένος Ασιάτης χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας καφέ στις διακοπές. Μόνιμη, Μάτια κλειστά, Αναπνοή φρέσκου αέρα.

Ασιατικές γυναίκα κάνει freelance εργασία της με φορητό υπολογιστή και ψηφιακό tablet στο γραφείο στο σπίτι της. Χαμογελαστά γυναικεία βλέπουν φωτογραφική μηχανή. - Φωτογραφία, εικόνα

Ασιατικές γυναίκα κάνει freelance εργασία της με φορητό υπολογιστή και ψηφιακό tablet στο γραφείο στο σπίτι της. Χαμογελαστά γυναικεία βλέπουν φωτογραφική μηχανή.

Νεαρά ασιατικές επιχειρηματίας παρουσίαση σε μια συνάντηση στο γραφείο. Αρχηγός της ομάδας συζητά για νέες ιδέες με τους συναδέλφους. - Φωτογραφία, εικόνα

Νεαρά ασιατικές επιχειρηματίας παρουσίαση σε μια συνάντηση στο γραφείο. Αρχηγός της ομάδας συζητά για νέες ιδέες με τους συναδέλφους.

Ευτυχισμένη οικογένεια. Όμορφη μητέρα και την κόρη της στο πουλόβερ και τα καπέλα Άγιου Βασίλη αγκαλιά μαζί πάνω φόντο κουτιά δώρων για τα Χριστούγεννα. Χώρο αντίγραφο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένη οικογένεια. Όμορφη μητέρα και την κόρη της στο πουλόβερ και τα καπέλα Άγιου Βασίλη αγκαλιά μαζί πάνω φόντο κουτιά δώρων για τα Χριστούγεννα. Χώρο αντίγραφο.

Ευτυχής όμορφη γυναίκα στο πουκάμισο λευκό γιλέκο κάθεται και γράφει κάτι στο ημερολόγιό της. Απολαμβάνοντας το πρωί. Χαλαρή ώρα. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχής όμορφη γυναίκα στο πουκάμισο λευκό γιλέκο κάθεται και γράφει κάτι στο ημερολόγιό της. Απολαμβάνοντας το πρωί. Χαλαρή ώρα.

Happy νεαρό ζευγάρι κρατώντας το κλειδί από το νέο τους σπίτι λευκό μαρμάρινο τραπέζι μαζί. - Φωτογραφία, εικόνα

Happy νεαρό ζευγάρι κρατώντας το κλειδί από το νέο τους σπίτι λευκό μαρμάρινο τραπέζι μαζί.

Dicussing επιχειρηματίας με επιχειρηματίας. - Φωτογραφία, εικόνα

Κοντινό πλάνο, στα χέρια. Επιχειρηματίας και επιχειρηματίας συζητάμε σε συνεδρίαση. Ανθρώπους των επιχειρήσεων, συγκέντρωση.

επιχείρηση άνθρωποι στοίβαγμα χέρια. - Φωτογραφία, εικόνα

Υψηλή γωνία προβολής της επιχείρησης στοίβαγμα χέρια ανθρώπων μαζί. Έννοια της ενότητας και της ομαδικής εργασίας.

Σχεδιαστές στοίβαγμα χέρια. - Φωτογραφία, εικόνα

Υψηλής γωνία προβολή του νέοι δημιουργικοί σχεδιαστές στοίβαγμα χέρια μαζί. Έννοια της ενότητας και της ομαδικής εργασίας.

Πατέρας ομοφυλοφιλος και την κόρη του παίζουν μαζί. - Φωτογραφία, εικόνα

Χαρούμενος νεαρός πατέρας ομοφυλοφιλος και την κόρη του ξαπλωμένο στο γρασίδι και παίζουμε όλοι μαζί στη φύση στο πάρκο εξωτερική. Οικογένεια διασκέδαση.

επιχειρηματίες συζήτηση σε συνεδρίαση. - Φωτογραφία, εικόνα

Επιχειρηματίας και επιχειρηματίας χέρια δείχνει επαγγελματίες γράφημα ή διάγραμμα στην laptop οθόνη με στυλό μαζί. Συζήτηση σε συνεδρίαση.

Ασιατικές αγόρι και του παππού - Φωτογραφία, εικόνα

Κινηματογραφήσεων σε γυναίκα της Ασίας τα χέρια δίνοντας ένα κουτί δώρου, σε ολόλευκο ηλικιωμένος άνδρας σε φόντο πράσινο της φύσης για τα γενέθλια, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σε λευκό φόντο.

Ασιατικές γυναίκα σκέφτεται. - Φωτογραφία, εικόνα

Γυναίκα της Ασίας σε ποτήρια σκέψης και κρατώντας το πρόσωπό της με τα χέρια της σε πράσινο φόντο φυσικά. Κορίτσι που κάθεται στο γρασίδι στο πάρκο εκτός σπιτιού. Χώρο αντίγραφο.

Ευτυχής όμορφη γυναίκα της Ασίας εκμετάλλευση βιβλίο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχής όμορφη γυναίκα της Ασίας σε ποτήρια, κρατώντας το βιβλίο ή ημερολόγιο σε πράσινο φόντο φυσική εξωτερική. χώρο αντίγραφο.

Γυναίκα σε ποτήρια διαβάζοντας ένα βιβλίο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχής όμορφη ασιατική γυναίκα διαβάζοντας ένα βιβλίο ή ημερολόγιο σε πράσινο φόντο φυσική εξωτερική. χώρο αντίγραφο.

Δημιουργικοί σχεδιαστές συζητώντας. - Φωτογραφία, εικόνα

Κοντινό πλάνο δημιουργικοί σχεδιαστές brainstorming εσωτερικούς χώρους, αρχιτεκτονικά έργα. Εξοπλισμός και είδη γραφείου.

Ασιατικές γυναίκα, τεντώνοντας τα χέρια της σε πράσινο φόντο φυσικά. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένη γυναίκα της Ασίας με γυαλιά σε μπλε πουκάμισο αναπνοή βαθιά φρέσκο αέρα και τεντώνοντας τα χέρια της σε πράσινο φόντο φυσικά. Κορίτσι με εξωτερική πάρκο. Χώρο αντίγραφο.

Αρσενικό Creative με το σκίτσο. - Φωτογραφία, εικόνα

Κλείστε τα χέρια σχεδιαστής εργάζεται με το σκίτσο στο εσωτερικό, αρχιτεκτονική blueprint. Εξοπλισμός και είδη γραφείου.

Ασιατικές γυναίκα γιορτάζει με τα χέρια υψωμένα έως. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένος νεαρή γυναίκα της Ασίας σε ποτήρια, γιορτάζοντας με τα χέρια υψωμένα έως πάνω από το κεφάλι στο πάρκο εξωτερική. Χαμογελαστό πρόσωπο. Ελευθερία ή επιτυχία έννοια.

Γυναίκα χέρια κρατώντας γράφημα γραφήματος έγγραφο συζητώντας κύρ - Φωτογραφία, εικόνα

Γυναίκα χέρια που κρατούν το έγγραφο γράφημα γραφήματος ενώ συζητούμε για επαγγελματίες στο γραφείο.

Νεαρή γυναίκα της Ασίας με το δικό της επιχειρηματικής. - Φωτογραφία, εικόνα

Νεαρά ασιατικές γυναίκα ψάχνει για τα στοιχεία της παραγγελίας και τον έλεγχο προμήθειες για φορητό υπολογιστή και κινητό τηλέφωνο για την μικρή αποθήκη. Δική τους επιχείρηση

Ασιατικό κορίτσι χρησιμοποιώντας το tablet ή το smartphone στο ύπαιθρο φόντο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ασιατικές κορίτσι χρησιμοποιώντας το tablet ή το smartphone στο ύπαιθρο φόντο. Τεχνολογία και την έννοια των ψηφιακών επικοινωνιών.

Ασιατικό κορίτσι χρησιμοποιώντας το tablet ή το smartphone στο ύπαιθρο φόντο. - Φωτογραφία, εικόνα

Ασιατικές κορίτσι χρησιμοποιώντας το tablet ή το smartphone στο ύπαιθρο φόντο. Τεχνολογία και την έννοια των ψηφιακών επικοινωνιών.

Χαλάρωση, Hapiness, έννοια.  - Φωτογραφία, εικόνα

Χαλάρωση, Hapiness, έννοια. Γυναίκα στέκεται και την αίσθηση ελευθερίας με χέρια τεντωμένα σε φόντο μπλε του ουρανού.

Ασιατικές ταξιδιώτη γυναίκα λαμβάνοντας photowith κινητό τηλέφωνο - Φωτογραφία, εικόνα

Ασιατικές ταξιδιώτη γυναίκα Έχοντας διασκέδαση και τη λήψη φωτογραφιών από το εσωτερικό του αυτοκινήτου με κινητό τηλέφωνο ή smart-phone στη φύση.

Ασιατικές γυναίκα πεζοπόρος με σακίδιο πόσιμο νερό  - Φωτογραφία, εικόνα

Ασιατικές γυναίκα πεζοπόρος με σακίδιο ανάπαυσης και πόσιμο νερό με ηλιακό φως στο φόντο της φύσης. χώρο αντίγραφο. Σακίδιο πλάτης.

Σχεδιαστής είναι άρρωστος, καρδιακή προσβολή ή καρδιακή ανεπάρκεια, όταν αυτός σκληρή δουλειά - Φωτογραφία, εικόνα

Δημιουργική editor είναι άρρωστος, καρδιακή προσβολή ή καρδιακή ανεπάρκεια, όταν αυτός εργάζονται σκληρά. Ασιατική άνθρωπο φορούν γυαλιά είναι άρρωστος και έχοντας καρδιακή προσβολή. Χύνεται έξω από το προσκήνιο μπουκάλι χάπι χάπια.

Αίσθημα κόπωσης, εξαντλημένος. - Φωτογραφία, εικόνα

Αίσθημα κόπωσης, εξαντληθεί. Δημιουργικό πρόγραμμα επεξεργασίας στον ύπνο στο γραφείο με μαξιλάρι. Ασιατικές σχεδιαστή φορούν γυαλιά πτώση κοιμισμένος.

Η ευτυχία της ασιατικής επιχείρησης γυναίκα. - Φωτογραφία, εικόνα

Επιτυχημένη γυναίκα των επιχειρήσεων με τα χέρια πάνω στο γραφείο της. Σήμα της νίκης.

Happy Bearded Man σακίδιο στις διακοπές. Αντιγραφή χώρου. - Φωτογραφία, εικόνα

Ομάδα νεαρών φίλων που ταξιδεύουν στη φύση. Happy Bearded Man σακίδιο στις διακοπές. Αντιγραφή χώρου.

Επιτυχημένη επιχειρηματική ομάδα χειροκροτεί σε μια συνάντηση. - Φωτογραφία, εικόνα

Επιτυχημένη επιχειρηματική ομάδα χειροκροτεί σε μια συνάντηση. Μπάνερ, Πανοραμική θέα, Web, Αντιγραφή χώρου.

Άντρας έκπληξη γυναίκα με ένα κλειδί του νέου τους σπιτιού. - Φωτογραφία, εικόνα

Νεαρός εκπληκτική γυναίκα με ένα κλειδί του νέου σπιτιού τους. Αρσενικό κλείνοντας τα μάτια του φίλη. Η αίσθηση της ευτυχίας.

Όμορφη Ασιατική γυναίκα κρατά ένα φλιτζάνι καφέ. - Φωτογραφία, εικόνα

Όμορφη Ασιατική γυναίκα κρατά ένα φλιτζάνι καφέ και χαμογελά σε διάφανη κουρτίνα και παράθυρο. Κοιτάζοντας μακριά, χαλάρωση. Αντιγραφή χώρου.

Ασιατικό θηλυκό φορούν πορτοκαλί γάντια είναι καθαρισμός του σπιτιού. - Φωτογραφία, εικόνα

Όμορφη νεαρή γυναίκα χρησιμοποιεί μπλε ξεσκόνισμα και ένα σπρέι πλύσης σε γυαλί των παραθύρων. Ασιατικό θηλυκό φορούν πορτοκαλί γάντια είναι καθαρισμός του σπιτιού.

Ασιατικές γυναίκα λαμβάνει μασάζ στο σαλόνι σπα. Ομορφιά θεραπεία έννοια. Απόλαυση και χαλάρωση. - Φωτογραφία, εικόνα

Ασιατικές γυναίκα λαμβάνει μασάζ στο σαλόνι σπα. Ομορφιά θεραπεία έννοια. Απόλαυση και χαλάρωση.

Γυναίκα χέρι σε γκρι πουλόβερ χρησιμοποιώντας και πληκτρολογώντας στο φορητό της, ενώ κάθεται σε ένα κρεβάτι στο σπίτι. Χαλαρώνοντας Ασιατικές γυναίκα με ένα φλιτζάνι τσάι και μπισκότα διακοπών. Χώρο αντίγραφο. - Φωτογραφία, εικόνα

Γυναίκα χέρι σε γκρι πουλόβερ χρησιμοποιώντας και πληκτρολογώντας στο φορητό της, ενώ κάθεται σε ένα κρεβάτι στο σπίτι. Χαλαρώνοντας Ασιατικές γυναίκα με ένα φλιτζάνι τσάι και μπισκότα διακοπών. Χώρο αντίγραφο.

Χαρούμενος νεαρός επιχειρηματίας είναι διαρκής και ψάχνει στο φορητό υπολογιστή. Επιτυχής, γιορτή χειρονομία. - Φωτογραφία, εικόνα

Χαρούμενος νεαρός επιχειρηματίας είναι διαρκής και ψάχνει στο φορητό υπολογιστή. Επιτυχής, γιορτή χειρονομία.