Benzer Telifsiz İmajlarDosya ID:473580406Tarafından HayDmitriy

1-100 - 1,000
Sosyal uzaklık ve yeni normal yaşam süresince kafede barmenlik. - Fotoğraf, Görsel

Sosyal uzaklık ve yeni normallik döneminde kafede barmenlik. Önlüklü ve koruyucu maskeli genç Afrikalı Amerikalı kadın kafeteryada espresso makinesiyle çalışıyor.

Covid-19, sosyal mesafe, kafe çalışanları, kahve dükkanları ve koronavirüs. - Fotoğraf, Görsel

Covid-19, sosyal mesafe, kafe çalışanları, kahve dükkanları ve koronavirüs. Önlüklü ve koruyucu maskeli genç Afro-Amerikan adam bardaki makinede espresso hazırlıyor.

African American female barista with face mask works in the cafe with social distance, takeaway coffee for a customer, new normal service of small business coffee shop in COVID19 quarantine lifestyle. - Fotoğraf, Görsel

African American female barista with face mask works in the cafe with social distance, takeaway coffee for a customer, new normal service of small business coffee shop in COVID19 quarantine lifestyle.

Taze ekmek parası ödüyorum. - Fotoğraf, Görsel

Dükkanda NFC ödemesi için terminal veren eldiven giymiş tanınmayan kadın fırın memurunun yakın çekimi.

Koronavirüs salgınını önlemek için kapatma karantinasından sonra mağazayı yeniden açacağız. - Fotoğraf, Görsel

Koronavirüs salgınını önlemek için kapatma karantinasından sonra mağazayı yeniden açacağız. Maskeli ve eldivenli dost canlısı Afro-Amerikan adam, kahve dükkanının arkasındaki müşteriye terminal verdi.

Tıbbi maskeli garson, kafeteryadaki yemeklerle birlikte çevre dostu kese kağıdı veriyor. - Fotoğraf, Görsel

Tıbbi maskeli garson, kafeteryadaki yemeklerle birlikte çevre dostu kese kağıdı veriyor.

Mutlu, kendinden emin, Afro-Amerikan kıvırcık saçlı, koruyucu maskeli garson, kafe barında önlük satan adam. - Fotoğraf, Görsel

Kendine güveni tam, Afro-Amerikan kıvırcık saçlı, koruyucu maskeli garson, kafenin içindeki büfede önlük satan, bekleme müşterisi, kopyalama alanı. İş, yeni normal, covid-19 karantinasında çalışmak

COVid-19 karantinasında yeni normal, girişken ve küçük işletmeler - Fotoğraf, Görsel

Covid-19 karantinasında yeni normal, yeni başlayan ve küçük işletmeler. Önlüklü ve koruma maskeli Afro-Amerikan kadın kahveci portresi modern kafede sosyalleşirken kahve makinesinin yanında duruyor.

Sosyal mesafe, yeni normal kahve siparişi ve modern barista işi. - Fotoğraf, Görsel

Sosyal mesafe, yeni normal kahve siparişi ve modern kahve servisi. Milenyum Afro-Amerikan önlüklü ve koruyucu maskeli adam bardaki ekipmanların üzerinde kahve hazırlıyor ve kameraya bakıyor.

Bin yıllık yoğun siyah kıvırcık erkek garson koruyucu maskeli ve önlüklü bardakları bez parçasıyla siliyor. - Fotoğraf, Görsel

Bin yıllık, koruyucu maskeli ve önlüklü siyah kıvırcık erkek garson barın arkasında bez parçasıyla cam siliyor, kafenin içinde çalışıyor. Modern iş, hizmet, girişim, yeni normal durum covid-19 salgını

Profesyonel barista, sosyal uzaklık süresince kafede ekipmanla çalışır. - Fotoğraf, Görsel

Profesyonel barista, sosyal uzaklık sırasında kafede ekipmanla çalışır. Bin yıllık Afro-Amerikan önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli adam kafeteryadaki kahve makinesinde taze içecek yapıyor.

Şık üniformalı çekici barista, ödeme için terminali kullanıyor. - Fotoğraf, Görsel

Elinde ödeme makinesiyle kafenin ahşap masasının yanında duran tıbbi maskeli kadın portresini kapat.

COVID-19 karantina ve sosyal uzaklık süresince online sipariş ücretini öde - Fotoğraf, Görsel

COVID-19 karantina ve sosyal uzaklık süresince online sipariş ücretini öde. Önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli genç Afro-Amerikan kadın, kafede profesyonel ekipmanla birlikte terminal 'i veriyor.

Sosyal ağlar, eleştiriler ve sosyal uzaklık süresince çevrimiçi siparişlerle çalış - Fotoğraf, Görsel

Sosyal ağlarla, eleştirilerle ve sosyal uzaklık sırasında online siparişlerle çalış. Önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli Afro-Amerikan bayan kafede dijital tabletle ekipmanla çalışıyor.

Çevrimiçi içki siparişi vermek ve barista sosyal uzaklık ve covid-19 salgını sırasında çalışmak - Fotoğraf, Görsel

Çevrimiçi içki siparişi vermek ve barista sosyalleşme ve covid-19 salgını sırasında çalışmak. Milenyum Afro-Amerikalı önlüklü, maskeli ve eldivenli kadın, kafeteryadaki ekipmanlarla birlikte bar tezgahında tablet kullanıyor.

Bir pastane çalışanı süpermarkette duruyor ve salgın sırasında kameraya bakıyor.. - Fotoğraf, Görsel

Bir pastane çalışanı süpermarkette duruyor ve salgın sırasında kameraya bakıyor..

Modern tavan arası kahve dükkanında önlüklü ve koruyucu maskeli genç Afro-Amerikan adam. - Fotoğraf, Görsel

Moda kafede modern profesyonel barista. Önlüklü, koruyucu maskeli, modern tavan arası kahve dükkanında ekipman ve kapuçino makineli genç Afro-Amerikan adam salgın sırasında kameraya bakıyor.

Kredi kartı terminali ile ödeme - Fotoğraf, Görsel

Kredi kartı terminali ile ödeme

Asyalı kafe sahibi faturalar ve iş ödemeleri yüzünden hayal kırıklığına uğramış görünüyor. Depresyondaki barista çalışanı Covid19 salgını sırasında koruyucu maske takıyor. Restorandaki finansal problemden endişe ediyor.. - Fotoğraf, Görsel

Asyalı kafe sahibi faturalar ve iş ödemeleri yüzünden hayal kırıklığına uğramış görünüyor. Depresyondaki barista çalışanı Covid19 salgını sırasında koruyucu maske takıyor. Restorandaki finansal problemden endişe ediyor..

Milenyum Afrikalı Amerikalı önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli barista müşteriler için paket kahve yapar. - Fotoğraf, Görsel

Kilitlenme, karantina, koronavirüs, normale döndü. Önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli Afrika kökenli Amerikalı barista müşterilerine kahve makinesinde kahve ısmarlıyor.

Kadın fırıncı iş başında. - Fotoğraf, Görsel

Önlüklü genç fırıncı müşterilere servis yaparken bir somun taze ekmeği kese kağıdına koyuyor.

Sosyal uzaklık, koronavirüs ve covid-19 salgını sırasında açık havada duran neşeli kahve dükkanı sahibi. - Fotoğraf, Görsel

Sosyal uzaklık, koronavirüs ve covid-19 salgını sırasında açık havada duran neşeli kahve dükkanı sahibi. Bin yıllık Afro-Amerikan erkek önlüklü ve koruyucu maskeli. Tableti ön kapının yanında tut.

Moda kafede çalışacak yeni barmen ve yeni normal - Fotoğraf, Görsel

Moda kafede çalışacak yeni bir barmen ve yeni bir normal. Önlüklü, koruyucu maskeli ve eldivenli genç Afrikalı Amerikalı kadın ve erkek covid-19 sırasında kahve yapmak için espresso makinesi kullanırlar.

Koruyucu maskeli ve eldivenli teslimatçı elinde postu tutuyor. Servis karantina pandemik koronavirüs virüsü konsepti - Fotoğraf, Görsel

Koruyucu maskeli ve eldivenli teslimatçı elinde postu tutuyor. Servis karantina pandemik koronavirüs virüsü konsepti

Covid-19 sırasındaki sosyal mesafe, yeni normal ve kahve servisi - Fotoğraf, Görsel

Sosyal mesafe, yeni normal ve covid-19 sırasında kahve servisi. Milenyum Afro-Amerikan önlüklü ve koruyucu maskeli adam kahve tezgahında kapuçino hazırlıyor.

Koruyucu maskeli teslimatçı. Bakkaliye ve POS 'la dolu bir çanta tutuyor.. - Fotoğraf, Görsel

Koruyucu maskeli teslimatçı. Bakkaliye ve POS 'la dolu bir çanta tutuyor..

Kurye teslimat için internetten sipariş alıyor. - Fotoğraf, Görsel

Dişi kurye, küçük bir pastane veya kafede satış elemanı ile çevrimiçi sipariş alıyor. Salgın sırasında yiyecek götürme kavramı

Barmen, kafede modern ekipmanlarla çalışıyor. - Fotoğraf, Görsel

Barmen, kafede modern ekipmanlarla çalışıyor. Önlüklü ve koruyucu maskeli genç Afro-Amerikan adam Coronavirus salgını sırasında kafeteryada espresso makinesiyle müşterilerini bekliyor.

Kilitleme sırasında modern fabrika veya serada çalış - Fotoğraf, Görsel

Kilitleme sırasında modern fabrika ya da serada çalışmak. Önlüklü ve koruyucu maskeli genç bayan not defterine not alıyor ve çiçeklerin kayıtlarını tutuyor, fabrika yakınında, boş alan.

Maskeli çalışanlar salgın hastalıkta birlikte çalışıyorlar. - Fotoğraf, Görsel

Teslimatçıya teslim edilecek yemeği teslim eden bir kadın. Nakliye ve covid-19

Tıbbi maskeli, lateks eldivenli, akıllı telefon kullanan ve iş arkadaşının yanında kese kağıdı tutan Afrikalı Amerikalı bir barista.  - Fotoğraf, Görsel

Tıbbi maskeli, lateks eldivenli, akıllı telefon kullanan ve iş arkadaşının yanında kese kağıdı tutan Afrikalı Amerikalı bir barista.

Koruyucu maskeli teslimatçı. Bakkaliye ve POS 'la dolu bir çanta tutuyor.. - Fotoğraf, Görsel

Koruyucu maskeli teslimatçı. Bakkaliye ve POS 'la dolu bir çanta tutuyor..

Kahve dükkanında tek kullanımlık kahve fincanlarında yüz maskesi takan genç bir bayan barista. Girişimcilere küçük bir iş kurmaları için kahve yapma dersleri. Başrolde kadınlar. - Fotoğraf, Görsel

Kahve dükkanında tek kullanımlık kahve fincanlarında yüz maskesi takan genç bir bayan barista. Girişimcilere küçük bir iş kurmaları için kahve yapma dersleri. Başrolde kadınlar.

Sonraki Sayfa
1-100 - 1,000