Leer hoe u pakkende YouTube-miniatuurweergaves kunt maken

Learn how to create eye-catching YouTube thumbnails
Weergaven 18K

Bekijk meer handleidingen en ontdek handige tips

Maak uw ontwerp voor

Zo maakt u een YouTube-miniatuurweergave

  • Stap 1.

    Kies het formaat voor YouTube-miniatuurweergaves

    Met VistaCreate hoeft u nooit meer te googlen hoe u YouTube-miniatuurweergaves moet maken. Typ gewoon”miniatuurweergave” in de zoekbalk en filter indien nodig de resultaten. Selecteer de sjabloon die u leuk vindt, of open een leeg ontwerpbord en maak helemaal vanaf nul een ontwerp.
  • Stap 2.

    Kies een sjabloon voor uw miniatuurweergave

    Kies een opvallende miniatuursjabloon! Alle VistaCreate-sjablonen zijn gemaakt volgens de laatste ontwerp- en marketingtrends. Zo hoeft u niemand te vragen hoe u aantrekkelijke miniatuurweergaves voor YouTube moet maken.
  • Stap 3.

    Pas eenvoudig uw ontwerp naar eigen wens aan

    Om een unieke YouTube-miniatuurweergave te maken, kunt u eenvoudig stickers, lettertypes, illustraties en andere ontwerpobjecten uit VistaCreate’s uitgebreide mediabibliotheek toevoegen. Als uw ontwerp klaar is, download het dan in een van de beschikbare formaten en voeg de miniatuurweergave toe aan uw video.
  • Stap 4.

    Zo maakt u een eigen unieke YouTube-miniatuurweergave

    Upload uw eigen visuele content naar VistaCreate en geef zo uw miniatuurweergave een persoonlijk tintje. U kunt ook uw eigen lettertypes, afbeeldingen en kleuren opslaan in het Huisstijlgedeelte, zodat u nog sneller miniatuurweergaves kunt maken!

Zo kunt u eenvoudig benadrukken wat zo bijzonder is aan uw bedrijf

Documenten & Brieven
Omslagen en kopteksten
Marketing
Video & Animatie
Berichten & Verhalen
Online advertenties