JakubMrocek

1-100 - 6,213
Güz doğasında poz veren güzel uzun kabarık kuyruklu kızıl tilki. - Fotoğraf, Görsel

Yalnız kızıl tilki, vulpes vulpes, renkli yeşilliklerle kaplı ormanda gezinip avlanıyor. Kuru yaprakların arasında duran tüylü ceketli vahşi bir yırtıcı. Çevreyi izleyen meraklı hayvan..

Tüylü kürklü güzel kızıl tilki Sonbahar ormanlarında üzgün üzgün bakıyor - Fotoğraf, Görsel

Meraklı kızıl tilki, vulpes vulpes, kuru yapraklarla kaplı odunun yamacına dikkat ediyor. Sonbaharda kabarık vahşi yırtıcı hayvan avı. Yalnız tilki yaprakların üzerinde dururken masum görünüyor..

Slovakya 'daki Bojnice şatosunda sonbahar gündoğumunun hava görüntüsü. - Fotoğraf, Görsel

Yumuşak bir sabah güneşi 12. yüzyıl ortaçağ Bojnice şatosuna tepeden bakıyor..

Islak turuncu kürklü görkemli kızıl tilki ve kır çiçeklerine bakan tüylü kuyruk.. - Fotoğraf, Görsel

İlgili kızıl tilki, vulpes vulpes vulpes, sabah yeşil çayırda avlanırken çevreyi gözlemlemek. Kırsalda tehlikeli bir yırtıcı hayvan var. Güneşli tilki çiğ taneleriyle kaplı çimlerde yürüyor..

Nehrin yukarısındaki dala tünemiş sıradan bir balıkçının güneşli güzel dişisi. - Fotoğraf, Görsel

Alelade bir balıkçı olan yetişkin dişi, alcedo ağaçta oturuyor ve dinleniyor. Tüylerinin belirgin rengine sahip sevimli bir kuş nehrin çevresini gözlemliyor. Doğal ortamında egzotik bir kuş.

Güz mevsiminde ormanda tüylü kuyruk avlayan güzel kızıl tilki. - Fotoğraf, Görsel

Utangaç kızıl tilki, Vulpes vulpes, sonbahar yeşilliklerinde dikilirken üzgün ve gözyaşı dolu görünüyor. Meraklı orman yırtıcısı kameraya bakıp duruyor. Vahşi doğada hayatta kalan yalnız bir hayvan..

Little red squirrel eating a walnut among the dry autumn leaves - Fotoğraf, Görsel

Adorable red squirrel, sciurus vulgaris, biting a nut during fall season. Fast mammal feeding himself colorful environment. Brown creature paying attention in the park. Cute animal in the foliage.

Sad red fox with puffy coat being on the walk in the forest full of dry leaves - Fotoğraf, Görsel

Yalnız kızıl tilki, vulpes vulpes, doğal ortamında dolaşır ve avlanır. Vahşi doğada sevimli bir hayvan. Sonbahar ormanının melankolik atmosferinde ağlayan tilki. Uzun kuyruklu yırtıcı..

Kızıl geyiğin görkemli erkeği karlı ormanın ortasında duruyor. - Fotoğraf, Görsel

Yetişkin kırmızı geyik, cervus elaphus, kış havasında poz veriyor. Güzel boynuzları olan özenli bir geveze. Kar mevsiminde gardiyanı var. Vahşi hayvan üstünlüğünü gösteriyor..

Dikkatli yeşil gözlü Avrupalı kedi karla kaplı ormanı gözlemliyor - Fotoğraf, Görsel

Yumuşak Avrupalı vahşi kedi, Felix Silvestris, soğuk ve donmuş arazinin ortasında oturuyor. Kışın vahşi hayvan avı. Ayırt edici gözleri olan tekir bir kedi açık havada nöbet tutuyor..

Fluffy european wildcat licking its paw in the middle of snowy forest - Fotoğraf, Görsel

Endangered european wildcat, felis silvestris, practicing its hygiene while sitting on the snow. Striped cat using its tongue to clean itself. Cute feline in its natural habitat.

Yaz aylarında gün doğumunda bir saman tarlasında duran ihale kırmızı geyik arka yan görünümü - Fotoğraf, Görsel

İhale kırmızı geyik yan görünümü, cervus elaphus, gün doğumunda yaz aylarında kamera bakan bir saman tarlasında arka ayakta. Kulakları hazır huzurlu vahşi dinleme zarif dişi geyik hayvan Düşük açı.

Yaz ormanlarında birbirleriyle savaşan iki kızıl tilki yavrusu. - Fotoğraf, Görsel

İki kızıl tilki, Vulpes vulpes, köpek yavruları yaz ormanlarındaki bir oyunda birbirlerini ısırıp tırmalıyorlar. Doğal ortamda iş yapan güzel hayvanların yanında. Ormandaki hayvan yaban hayatı.

Kızıl geyiğin güzel erkeği kışın boynuzlarını gösteriyor. - Fotoğraf, Görsel

Baskın kırmızı geyik, cervus elaphus, karda yürüyor ve bir muhafızı var. Ormanda yapayalnız bir geyik. Yabani otçulların dikkat etmesi ve bir muhafızı olması. Doğal ortamında görkemli bir yaratık..

Güzel erkek balıkçı tüylerini fotokopi alanıyla temizliyor.. - Fotoğraf, Görsel

Güzel erkek balıkçı, alcedo, tüylerini fotokopi uzayı ile temizliyor. Arkadan bakıldığında, doğada tüyleri temizleyen güzel bir kuş. Bahar yaban hayatında hayvan manzarası.

Staring european wild cat with fluffy tail on the wintry hunt - Fotoğraf, Görsel

Curious european wildcat, felis silvestris, walking in the snowy habitat. Forest predator looking for something to eat. Striped feline standing in the middle of winter landscape. Concept of vigilance.

Geyik geyiği sonbahar güneşli ormanın güzel manzarasında yürüyor. - Fotoğraf, Görsel

Kaygısızca düşen geyik, dama dama, doğal orman habitatındaki yaprakların arasında geziniyor. Ormanda güzel boynuzları olan utangaç bir geyik. Sonbaharda doğada yalnız yaşayan bir yaratık. Sakinlik kavramı.

Smiling red squirrel standing in the autumn colorful environment - Fotoğraf, Görsel

Curious red squirrel, sciurus vulgaris, looking for something to eat in the foliage. Attentive mammal exploring the fall environment. Little brown creature with fluffy tail looking adorable.

Orman yapraklarının üzerine uzanmış güneşli kahverengi ayı. - Fotoğraf, Görsel

Düşünceli kahverengi ayı, ursus arctos, ormanın ortasında yapraklarla kaplı olarak dinleniyor. Arka planda ayı yavruları olan dev yırtıcı kameraya ne yazık ki bakıyor..

Kuş bakışı Bojnice kalesi hendek, yeşillik ve kasaba binalarıyla çevrili.. - Fotoğraf, Görsel

Bojnice, Slovakya 'daki ünlü şatonun havadan görünüşü, yol yaklaşımı ve kasabanın küçük bir kısmı. Ortaçağ mirası ve popüler turizm beldesi.

Çayırda duran bir yaz akşamı sıcak ışık ile gergin kırmızı geyik hind - Fotoğraf, Görsel

Bir yaz akşamı sıcak ışık ile gergin kırmızı geyik hind copyspace ile kamera bakan. Seçici odak ile yeşil çayır üzerinde duran dişi vahşi memeli hayvan. Vahşi doğada bahar

Tatra güveci destansı manzarayla karlı dağlarda yürüyor - Fotoğraf, Görsel

Tatra güveci, rupicapra rupicapra tatrica destansı manzarayla karlı dağlarda yürüyorum. Bulutlardaki beyaz zirveye bakan vahşi keçi çizgisi. Alp boynuzlu hayvan kış manzarasında uçuruma doğru ilerliyor..

Dağların tepesinde, Alp bitkilerinde duran tapılası genç tatra güveci. - Fotoğraf, Görsel

Tapılası genç tatra güveci, rupicapra rupicapra tatrica, dağların tepesinde duruyor. Güneş doğarken fotokopi uzayı olan vahşi hayvanlar ufukta beliriyor. Küçük keçili genç vahşi keçi

Kırmızı geyik çok sayıda sürüsü gün batımı bahar taze yeşil çim üzerinde otlatma - Fotoğraf, Görsel

Gün batımında bahar aylarında taze yeşil çim üzerinde otlama kırmızı geyik, Cervus elaphus, Hinds ve buzağı çok sayıda sürüsü. Doğada birçok hayvan grubu. Vahşi doğada beslenen memelilerin barışçıl atmosferi

Ağaca tünemiş güzel turuncu gözleri ve tüyleri olan uzun kulaklı baykuş. - Fotoğraf, Görsel

Ağaca tünemiş güzel turuncu gözleri ve tüyleri olan yetişkin uzun kulaklı baykuş, asio otus. Küçük boynuzlu baykuş dalda iğnelerle oturuyor. Gece kuşu güneş ışığında avlanıyor ve bakıyor..

Güneşin doğuşunda bir dal üzerinde oturan sevimli balıkçı kadın. - Fotoğraf, Görsel

Güzel bir balıkçı, alcedo, doğada gündoğumunda profilden bir dal üzerinde oturan dişi. Turuncu önü ve kahverengi arka planı olan turkuaz tüylü sevimli bir kuş.

Karda tüylü kış kürklü iri yarı kızıl geyik. - Fotoğraf, Görsel

Uyanık kırmızı geyik, cervus elaphus, serin ormanın ortasında dikkat ediyor. Boynuzlu yetişkin memeliler ormanın karlı çevresini izliyor. Vahşi doğada yalnız bir hayvan..

Attentive red fox focusing on the hunting in the autumnal and gloomy forest - Fotoğraf, Görsel

Curious red fox, vulpes vulpes, sitting on the leaves and watching every movement in the surroundings. Beast with puffy coat being on alert. Wild instinctive animal focused on its prey.

Yaban çiçeği tarlasının ortasında duran güzel yumurta geyiği. - Fotoğraf, Görsel

Yumurta geyiği, capreolus capreolus, çimenli renkli çayırlara bakıyor. Genç Roebuck lanet olası açıklıkta yiyecek bir şeyler arıyor. Kameraya bakan boynuzlu meraklı vahşi hayvan..

Kahverengi ayının dişisi ve yavrusu ormanda - Fotoğraf, Görsel

Küçük kahverengi ayı kübü, ursus arctos, ayakta duruyor ve ağaçların arasında tüylü annesinin üzerine pençesini koyuyor. Kayın ağacında poz veren bir çift orman yırtıcısı. Ormandaki ayı ailesi.

Yazın güneşli bir akşamda, yağmurlu bir havada genç bir geyik öptü. - Fotoğraf, Görsel

Roe geyiği, capreolus capreolus, güneş tarafından öpülen boynuzlu geyik. Yağmurun altında duran ve uzaklarda bir şey arayan güzel bir hayvan. Doğada güneş ışığında vahşi bir hayvan.

Genç beyaz kuyruklu kartal kışın kuru ot ile bir çayır üzerinde oturan. - Fotoğraf, Görsel

Genç beyaz kuyruklu kartal, haliaeetus albicilla, kopya alanı ile kışın kuru ot ile bir çayır üzerinde oturuyor. Doğada gün doğumunda yırtıcı vahşi kuşminimalist yatay kompozisyon.

Slovakya 'daki Bojnice kalesi ve kasabası gün doğumunda havadan izleniyor.. - Fotoğraf, Görsel

Bojnice, Slovakya 'daki Avrupa ortaçağ şatosu, ufukta güneş görünüyor. Şehre tepeden bakan bir şato Sabah ışığında.

Genç beyaz kuyruklu kartal bir çayırda oturan ve baharda yukarı bakıyor. - Fotoğraf, Görsel

Genç beyaz kuyruklu kartal, haliaeetus albicilla, kuru otile bir çayır üzerinde oturan ve ilkbaharda tehlike için yukarı bakıyor. Kopya alanı ile gün doğumunda yırtıcı vahşi kuş dikey kompozisyon

Gün batımında yaz aylarında doğada uzak görünümlü bozulmamış meraklı kırmızı geyik arka - Fotoğraf, Görsel

Rahatsız olmayan meraklı kırmızı geyik, Cervus elaphus, arka gün batımı ile yaz aylarında doğada bakmak kopya alanı ile. Doğal ortamda vahşi hayvan ile Doğada dinlendirici bir atmosfer.

Doğu İmparatorluk Kartalı, Aquila Heliaca, kanatları ile uçuyor vücudunu güneş aydınlatıyor. Raptor yandan havada süzülüyor. Doğadaki vahşi yaşam.. - Fotoğraf, Görsel

Doğu İmparatorluk Kartalı, Aquila Heliaca, kanatları ile uçuyor vücudunu güneş aydınlatıyor. Raptor yandan havada süzülüyor. Doğadaki vahşi yaşam..

Meraklı kızıl tilki, vulpes vulpes, yaban çiçeği çayırında avlanırken ayakta - Fotoğraf, Görsel

Meraklı kızıl tilki, vulpes vulpes vulpes, yazın renkli çayırlarda avlanırken ayakta durmak. Kır çiçeklerinin arasında tüylü turuncu kürklü güzel bir hayvan. Dikkatli yetişkin köpek bakışı..

Güneşin doğuşunda bahar otlağında yaşayan büyüleyici erkek geyik. - Fotoğraf, Görsel

Güneşin doğuşuyla birlikte bahar otlağında kapreolus capreolus adında yakışıklı bir erkek. Sabah güneşinde kır çiçeklerinin arasında tatlı bir geyik yiyor. Vahşi orman hayvanı ilkbaharda yürüyor.

Altın saat boyunca kuru alp çayırında duran tuhaf tatra güveci. - Fotoğraf, Görsel

İlginç tatra güveci, rupicapra rupicapra, sonbaharda kuru alp çayırlarının çevresini gözlemliyor. Dikkatli vahşi memeliler dağlarda tek başlarına otluyor..

Sonbahar kayın ormanlarında ağzı açık tehlikeli bir kızıl tilki. - Fotoğraf, Görsel

Kızgın kızıl tilki, vulpes vulpes, kuru yaprakların arasında duruyor. Tüylü tüylü ve doğal ortamında büyük kuyruk avlayan baskın yırtıcı. Yetişkin memeli hissi tehdit altında. Tehlikedeki hayvanı uyarın..

Çapraz bacaklı Tatra güveci kuru otların ortasında kameraya bakıyor.. - Fotoğraf, Görsel

Gülümseyen tatra güveci, rupicapra rupicapra, bacak ve kameranın karşısında duruyor. Vahşi keçi doğrudan kameraya bakıyor. Yetişkin memeliler sonbaharda altın saat boyunca otlar..

Tepede büyüyen mor kır çiçekleriyle yaz manzarası - Fotoğraf, Görsel

Slovakya, Avrupa 'daki Polonyalı milli parkının tepesinde mor kır çiçeklerinin yetiştiği yaz manzarası. Yeşil bitkiler ve mavi gökyüzü ile kaplı dağların panoramik bileşimi.

Doğanın manzarası. Ülkenin üzerinde yükselen güneş sisle kaplı.. - Fotoğraf, Görsel

Doğa manzarasının yatay bileşimi. Ülkenin üzerinde yükselen güneş sisle kaplı. Ağaçlar çayırların ve nehrin üzerinde uzun gölgeler oluşturuyor. Yazın erken saatlerinde hava perspektifinden.

Küçük Avrasya pigme baykuşu eski kütüğün üzerinde dinlenirken profilden yakalandı. - Fotoğraf, Görsel

Rüya gibi pigme baykuş, glaucidium passerinum, ormandaki yaşlı ağaçta oturuyor. Noktalı tüyleri olan küçük yırtıcı kuş, doğal ortamında fotokopi uzayıyla avlanıyor..

Yoğunlaşmış küçük Avrasya pigme baykuşu, liken kaplı eski bir dal parçasından avlanıyor. - Fotoğraf, Görsel

Yalnız Avrasya pigme baykuşu, glaucidium passerinum, yaşlı kütüğün üzerinde otururken çevreyi gözlemliyor. Ormanda avlanırken kameraya bakan sevimli küçük yırtıcı kuş. Kabarık baykuş yaşam alanında.

Olgunlaşmamış geyik geyiği yazın çayırda duruyor.. - Fotoğraf, Görsel

Olgunlaşmamış geyik, dama dama dama, yazın çayırda durmak. Kadife kaplı yeni boynuzları olan vahşi bir hayvan sahada kameraya bakıyor. Benekli yaratık çimlerin üzerinde önünü izliyor..

Bulgar dağlarında ağaç tepesinde oturan Griffon akbabası. - Fotoğraf, Görsel

Majestic Griffon akbabası, gyps fulvus, Bulgar dağlarındaki ağaç tepesinde oturuyor. Yamuk gagalı muhteşem leş yiyici kuş, kuru dalları gözlemliyor. Yırtıcı kuş yazın ağaçta dinleniyor.

Uykulu kırmızı tilki pençelerini doğada ileri doğru uzatarak uzanıyor.. - Fotoğraf, Görsel

Uykulu kırmızı tilki, vulpes vulpes vulpes, doğada yaz sabahında patileri ileri doğru uzanmış yatıyorlar. Çalışma odasında fotokopi alanı olan sevimli etobur hayvan. Barışçıl hayvan manzarası kavramı.

Orman yamacında üzgün yüzüyle tüylü bir boz ayı dişisi. - Fotoğraf, Görsel

Kahverengi ayı, ursus arctos, ormanın çiçek açan bahar atmosferinde duran büyük ıslak ceketli. Kocaman, masum ve sevimli bir dişi ayı. Yetişkin vahşi bir hayvan vahşi doğayı tek başına gözlemliyor.

Büyüleyici orman ortamında poz veren dev bir kahverengi ayı. - Fotoğraf, Görsel

Yapayalnız bir kahverengi ayı, ursus arctos. Çiçek açan ağaçlarla çevrili yaprakların üzerinde kalın, ıslak bir kürkü var. Baharda ağzı açık kameraya bakan yetişkin bir erkek..

Karlı manzarayı izleyen sevimli bir Avrupalı vahşi kedi. - Fotoğraf, Görsel

Avrupa 'nın vahşi kedisi, Felis Silvestris, karın üzerinde duran ve mesafeye bakan güzel yeşil gözlü. Kış çevresini gözlemleyen konsantre tüylü yaban domuzu..

Ortak balıkçı, alcedo ve balık avının yakalandığı an. - Fotoğraf, Görsel

Çok güzel renkli bir balıkçı dişisi, alcedo, suyun üzerinde bir levrek üzerinde oturuyor ve kameranın sağına bakarken yakaladığı küçük bir balığı tutuyor..

Yalnız gri kurt yazın dağlarda dolaşıyor ve kameraya bakıyor. - Fotoğraf, Görsel

Yalnız gri kurt, köpek lupus, dağlarda yürüyor. Doğal ortamında avını arayan ve doğrudan kameraya bakan utangaç bir kurt. Doğadaki saldırgan vahşi yırtıcı..

Büyük kulaklı, dişi bir geyik otlakta dikiliyor. - Fotoğraf, Görsel

Garip yumurta geyiği, capreolus capreolus, yeşil çalıların önünde bir nöbetçi var. Yetişkin dişi geyik uzun otların arasında duruyor ve bahar çevresini gözlemliyor. Kahverengi geveze dikkat ediyor.

Suyun üstünde bir dalda oturup balık arayan sıradan bir balıkçı. - Fotoğraf, Görsel

Erkeklerin ortak kralbalıkçılığının geniş açısı, alcedo, doğal ortamında suyun üzerinde bir dalda oturuyor. Vahşi egzotik renkli kuş balık arıyor..

Bacak bacak üstüne atmış, karlı çayırda duran yetişkin bir kadın. - Fotoğraf, Görsel

Dişi muflon, ovis orientalis, kameraya bakan kışlık ceketli. Kışın karla kaplı çayırda tek başına duran yabani koyunları uyarın. Kahverengi kürklü otçul hayvan göz teması kuruyor..

Sonbahar doğasında ormanda duran iki muflon.. - Fotoğraf, Görsel

İki muflon, ovis orientalis, sonbahar doğasında ormanın içinde duruyor. Boynuzlu memeliler, ormanlık alanda turuncu arka planda kameraya bakıyor. Vahşi koyun dişisi yapraklarla besleniyor.

Mother donkey licking her young on pasture at sunset. Brown domestic animal taking care of offspring on plains of national park in Hungary. Summer scenery with mammals illuminated by warm light. - Fotoğraf, Görsel

Mother donkey licking her young on pasture at sunset. Brown domestic animal taking care of offspring on plains of national park in Hungary. Summer scenery with mammals illuminated by warm light.

Genç beyaz kuyruklu kartal kışın gün doğumunda yerde oturuyor. - Fotoğraf, Görsel

Genç beyaz kuyruklu kartal, haliaeetus albicilla, kışın gün doğumunda yerde oturuyor. Doğal ortamda yırtıcı görkemli vahşi kuş.

Gün batımında ilkbaharda sakin bir atmosferde arkaya bakan kırmızı geyik arka. - Fotoğraf, Görsel

Kırmızı geyik arka gün batımında ilkbaharda sakin bir atmosferde arkaya bakıyor. Bulanık arka plan ile yeşil çim üzerinde duran dişi vahşi hayvan.

Yaz aylarında sarı çiçekler ile çiçekli bir tecavüz alanında ayakta karaca geyik kova - Fotoğraf, Görsel

Yumurta geyiği, capreolus capreolus, yazın çiçek açan kolza tohumu tarlasında sarı çiçeklerle dikilen geyik. Tarımsal alanda erkek geyik hayvanının dikey düşük açılı görüntüsü

Metin alanı ile yan görünümden çayırda duran karaca çift ayakta. - Fotoğraf, Görsel

Memeli karaca, Capreolus capreolus, çiftlikte duran birkaç mevsimde yan görünümden çayır. Erkek ve kadın vahşi hayvan çifti görünümlü ve boşaltmak ile bulanık arka plan ile bekliyor.

Genç beyaz kuyruklu kartal, haliaeetus albicilla, kışın kar üzerinde oturan. - Fotoğraf, Görsel

Genç beyaz kuyruklu kartal, haliaeetus albicilla, kışın karla kaplı bir zeminde oturur. Vahşi yırtıcı ile vahşi yaşam manzarasının minimalist kompozisyonu

Yaz aylarında yeşil alanda kamera bakan büyük boynuzları ile güçlü karaca buck - Fotoğraf, Görsel

Güçlü karaca, capreolus capreolus, bulanık arka plan ile yaz aylarında yeşil alanda duran büyük boynuzları ile buck. Doğada toprak erkek geyik memeli kameraya bakan dinleme.

Tatra güveci kış manzarasında dağ yamacında ilerliyor. - Fotoğraf, Görsel

Tatra chamois, rupicapra rupicapra tatrica, kış manzarasında buzda hareket ediyor. Bulutlarda karlı yamaçlarda yürüyen vahşi keçi. Yüksek Tatras Ulusal Parkı 'nın beyaz dağlarında boynuzlu bir hayvan..

Sonbahar doğasında bir yağmur sırasında yerde dinlenen beyaz kuyruklu kartal.. - Fotoğraf, Görsel

Beyaz kuyruklu kartal haliaeetus albicilla, sonbahar yağmuru sırasında yerde dinlenir. Vahşi yırtıcı kuş, arka planı bulanık bir şekilde kameraya bakıyor. Hayvan Yaban Hayatı.

Yaz akşamı yeşil bitki örtüsü ve su üzerinde uçan siyah başlı martı. - Fotoğraf, Görsel

Yaz akşamı yeşil bitki örtüsü ve su üzerinde uçan siyah başlı martı. Sıcak renklerle havada uçan bir kuş. Koloniye kanatları açık beyaz bir hayvan iniyor..

Yazın sulak arazi kolonisinin üzerine açık gagalı çarpıcı siyah başlı martı iniyor. - Fotoğraf, Görsel

Sersemletici siyah başlı martı, kroicocephalus ridibundus, yaz aylarında sulak arazi kolonisinin üzerine açık gaga inişi. Yetişkin martı, altın saat boyunca fotokopi uzayı ile havada uçuyor. Su kuşu hareket ediyor..

Yeşil kozalaklı ağaçlarla kaplı dağ ormanları yoğun beyaz siste kısmen gizlidir. - Fotoğraf, Görsel

Yeşil kozalaklı ağaçlarla kaplı dağ ormanları yoğun beyaz sislerin içinde kısmen gizlidir. Yazın fotokopi uzayı olan puslu bir sabah atmosferi. Yamaçta büyüyen ağaçlık arazili yatay manzara.

İki kızıl tilki yavrusu ilkbahar doğasında güneşleniyor. - Fotoğraf, Görsel

İki kızıl tilki, vulpes vulpes, yavrular bahar doğasında güneşleniyor. Genç hayvan kardeşler gün ışığında kumların üzerinde oturuyorlar. Küçük turuncu memeliler güneşli ortamda seyrediyorlar..

Yaz doğasında yerde oturan çocuk deniz kestanesi. - Fotoğraf, Görsel

Genç deniz feneri, sterna hirundo, sterna hirundo yaz mevsiminde bir yuva kolonisinin içinde yerde oturuyor. Turuncu gagalı genç gri kuş nehir kenarına bakıyor. Küçük piliç izliyor

Mağripli kurbağa çifti bahar mevsiminde suyun içinde çiftleşiyorlar.. - Fotoğraf, Görsel

Mağripli kurbağa, rana arvalis, baharda suyun içinde çiftleşen çift. Mavi erkek amfibik üreme mevsiminde kahverengi dişiye sarılıyor. Yüzeyin hemen üstünde üreyen iki vahşi hayvan.

Meraklı kahverengi ayı, ursus arctos, baharda yeşil çayırda dinleniyor. - Fotoğraf, Görsel

Uyanık kahverengi ayı, ursus arctos, dinleniyor ve baharda yeşil çayırda izliyor. Açık alanda tehlikeli yetişkin memeliler var. Yalnız vahşi bir hayvanın mevsimsel yatay fotoğrafı.

Uzun kulaklı baykuş, asio otus, ağaçta dalların arasında oturuyor ve kameraya bakıyor. Yırtıcı kuş dikey bileşimde büyük turuncu gözlerle bakıyor. Doğadaki vahşi yaşam.. - Fotoğraf, Görsel

Uzun kulaklı baykuş, asio otus, ağaçta dalların arasında oturuyor ve kameraya bakıyor. Yırtıcı kuş dikey bileşimde büyük turuncu gözlerle bakıyor. Doğadaki vahşi yaşam..

Yeşil bir kamuflaj altında saklanan büyük lensli vahşi yaşam fotoğrafçısı yaz doğasında. Kameradan bakan ve vahşi hayvanların fotoğrafını çeken biri.. - Fotoğraf, Görsel

Yeşil bir kamuflaj altında saklanan büyük lensli vahşi yaşam fotoğrafçısı yaz doğasında. Kameradan bakan ve vahşi hayvanların fotoğrafını çeken biri..

Yeni boynuzları olan kırmızı geyik, ilkbahar ormanlarında bir açıklıkta dikiliyor.. - Fotoğraf, Görsel

Kızıl geyik, Cervus Elaphus, İlkbahar Ormanı 'nda bir açıklıkta yetişen boynuzlu geyik. Doğal ortamda kuru yapraklarla birlikte vahşi yaşamın yatay bileşimi.

Karlı atmosferde kanatları açık dalda oturan görkemli bir şahin. - Fotoğraf, Görsel

Güzel, sıradan bir akbaba, buteo buteo, karda avlanıyor. Kışın açık kanatları olan görkemli yırtıcı kuş. Yetişkin akbaba daldan aşağıya bakıyor. Kahverengi raptor doğadaki hakimiyetini gösteriyor..

Yazın kütüğün üzerinde oturan sıradan bir balıkçı. - Fotoğraf, Görsel

Sıradan bir balıkçı, alcedo, yaz doğasında kütüğün üzerinde oturuyor. Uzun gagalı ve turuncu gövdeli renkli bir hayvan. Turkuaz başlı kuş daldan ona bakıyor

Karla kaplı dala oturmuş uçmaya hazırlanan yetişkin bir akbaba. - Fotoğraf, Görsel

Yetişkin bir akbaba, buteo buteo, daldan uçmaya hazır. Kış ortamını gözetleyen tünemiş kuş. Baskın yırtıcı kuş dalını bırakıyor. Ormanda kanat çırpan hayvanı uyarın.

Yaz doğasında ağaçta oturan sıradan balıkçı.. - Fotoğraf, Görsel

Sıradan bir balıkçı, alcedo, yaz doğasında ağaçta oturuyor. Renkli vücutlu kuş, kopyalanmış kütük üzerinde dinleniyor. Daldan bakan tüylü hayvan..

Yazın ormanda dikey duran görkemli kahverengi ayı. - Fotoğraf, Görsel

Görkemli kahverengi ayı, ursus arctos, yazın ormanda dikey duruyor. Ormanın içinde ağaç tutan baskın memeliler dik konumda. Büyük yırtıcı yeşil yabanda kameraya bakıyor.

Domuzlu yaban domuzu anne baharda tarlada besleniyor. - Fotoğraf, Görsel

Yaban domuzu, sus Scrofa, baharda tarlada beslenen domuzcuklu anne. Kahverengi kıllı domuzlar, kuru otları koklayan bir aile. Çizgili küçük yavruların otlakta yediği huzurlu doğa manzarası.

Büyüleyici benekli ağaçkakan yosun kaplı dalda oturuyor - Fotoğraf, Görsel

Büyük benekli ağaçkakan, dendrocopos majör, ormanda dinlenen güzel tüy rengi. Yosun tutmuş güzel bir hayvan. Dal üzerine tünemiş renkli orman kuşu.

Yetişkin Avrupalı vahşi kedi sonbahar boyunca güneş ışığında çayırda avlanıyor - Fotoğraf, Görsel

Avrupa 'nın vahşi kedisi, Felis Silvestris, sonbaharda kuru alanda avlanıyor. Çimenli çayırın çevresini gözetleyen vahşi kediyi uyarın. Vahşi doğada güzel gözleri olan tekir kedi..

Sonbahar manzarasında renkli tüyleri olan güzel Avrasya alakargası - Fotoğraf, Görsel

Yetişkin Avrasyalı Jay, Garrulus Glandarius, doğanın bir dalında dinleniyor. Sonbaharda ormanın üzerinde oturan sakin Jay. Mavi tüylü güzel Avrupa kuşu. Uzun kuyruklu yalnız bir yolcu..

Kırmızı geyik sonbaharda çiçeklerle saman tarlasında bir kenara bakarak yatarken - Fotoğraf, Görsel

Uyarılmış güçlü kırmızı geyik geyik, cervus elaphus, sonbaharda rutting sezonunda çiçeklerle yeşil bir çayır üzerinde yatan. Kopya alanı ile kendi topraklarında çiftleşen mevsimerkek memeli hayvan Yan görünümü

Avrupai vahşi kedi bir dille ağzını yalıyor ve bir çayırda saklanıyor. - Fotoğraf, Görsel

Avrupalı vahşi kedi, Felis Silvestris, bir dille ağzını yalıyor ve av sırasında bir çayırda saklanıyor. Hayvan avcısı otların arasına gizlenmiş bir avı bekliyor. Çizgili memeli avcılığı.

Kızıl tilki sonbahar doğasında ormanda yeşillikler üzerinde yürüyor. - Fotoğraf, Görsel

Kızıl tilki, vulpes vulpes, sonbahar doğasında ormanda yeşillikler üzerinde yürüyorlar. Vahşi yırtıcı sonbahar mevsiminde ormandaki yapraklara doğru hareket ediyor. Yumuşak kuyruklu turuncu memeli vahşi doğaya gidiyor..

Genç kızıl tilki, vulpes vulpes vulpes, ilkbahar doğasında ormanda duruyor. Ormanda kameraya bakan olgunlaşmamış portakal memelisi. Küçük yavru vahşi doğayı izliyor.. - Fotoğraf, Görsel

Genç kızıl tilki, vulpes vulpes vulpes, ilkbahar doğasında ormanda duruyor. Ormanda kameraya bakan olgunlaşmamış portakal memelisi. Küçük yavru vahşi doğayı izliyor..

Juvenille beyaz kuyruklu kartal kışın beyaz çimlerde oturuyor. - Fotoğraf, Görsel

Juvenille beyaz kuyruklu kartal, haliaeetus albicilla, kışın beyaz çimlerde oturuyor. Karlı çayırlarda başka bir tüylü hayvan gözlemleyen vahşi bir avcı. Genç görkemli kuş tarlada bekliyor..

Yaban domuzu çayırda yürüyor kışın doğa dikey kompozisyonda. - Fotoğraf, Görsel

Yaban domuzu, sus Scrofa, kışın çayıra doğru yürüyor dikey kompozisyonda. Kıllı domuz beyaz tarladan kameraya doğru yaklaşıyor. Kirli kahverengi vahşi hayvan karlı çayırlarda dolaşıyor..

Düzenli bir nehirde barajın önünde oturan sıradan bir balıkçı, alcedo. Şehrin ortasındaki bir dal üzerinde dinlenen bir kuşun geniş açılı bileşimi. Kentsel çevrede hayvan yaban hayatı. - Fotoğraf, Görsel

Düzenli bir nehirde barajın önünde oturan sıradan bir balıkçı, alcedo. Şehrin ortasındaki bir dal üzerinde dinlenen bir kuşun geniş açılı bileşimi. Kentsel çevrede hayvan yaban hayatı.

Sonbaharda ormanda yürüyen görkemli nadasa geyiği.. - Fotoğraf, Görsel

Görkemli bir geyik, dama dama dama, sonbaharda ormanda yürüyüş. Ormanın içindeki kameraya bakan bir geyik gördüm. Vahşi boynuzlu hayvan sonbahar doğasında vahşi doğaya gidiyor..

Bir çift Avrupalı arı yiyici yazın dala konuyor. - Fotoğraf, Görsel

Bir çift Avrupalı arı yiyici, merops apiaster, yazın dala iniyor. Çok renkli bir kuş, kanatları açık bir diğerinin yanında oturuyor. Turkuaz karnı, gül kanadı ve turuncu kafası olan güzel bir hayvan.

Küçük tatra güveci yazın dağlarda uzanıyor.. - Fotoğraf, Görsel

Küçük tatra güveci, rupicapra rupicapra tatrica, yazın dağlarda uzanmak. Doğanın zirvesinden bakan olgunlaşmamış vahşi bir hayvan. Yaz mevsiminde Alp memelileri izliyor.

Genç kızıl tilki yazın kumun üzerinde duruyor.. - Fotoğraf, Görsel

Genç kızıl tilki, vulpes vulpes, yaz doğasında kumların üzerinde duran yavru. Çevrede güzel bir hayvan gözlemi. Vahşi genç memeliler gün batımında kameraya bakıyorlar..

Muhteşem kahverengi ayı yaz ormanında ağaca tırmanıyor.. - Fotoğraf, Görsel

Görkemli kahverengi ayı, ursus arctos, Summre Ormanı 'nda ağaca tırmanıyor. Ayakta duran ve ormanlık alana bakan büyük memeliler. Vahşi yırtıcının vahşi doğayı izlemesinin dikey bileşimi.

Avrupa arı yiyicisi çiftleşme mevsiminde dal üzerinde kur yapıyor. - Fotoğraf, Görsel

Avrupa arı yiyici, merops meriaster, çiftleşme mevsiminde dal üzerinde kur yapma. Arka planda kalan kuş çifti yaz doğasında dalla besleniyor. Dişi gagasına böcek geçen renkli erkek hayvan..

Yazın çayır üzerinde arka ayakları üzerinde duran yavru kahverengi ayı.. - Fotoğraf, Görsel

Genç kahverengi ayı, ursus arctos, yazları yeşil çayırda arka ayaklarının üzerinde duruyor. Muhteşem yırtıcı otların arasında dikey bir şekilde etrafı gözlemliyor. Otlaktan bakan büyük bir hayvan..

Su yüzeyindeki nilüferlerin havadan görünüşü. - Fotoğraf, Görsel

Yeşil nilüfer yaprakları yukarıdan aşağıya doğru tutulan bir gölette. Yaz mevsiminde su yüzeyinde yüzen büyük bitkiler havadan bakıldığında....

Sonraki Sayfa
1-100 - 6,213