silverkblack

1-100 із 1,206
Перегляд Timelapse хмарочоси Шейха Заєда з трафіком в Дубаї - Кадри, відео

Перегляд Timelapse хмарочоси Шейха Заєда з рухом у Дубая

Щаслива пара розпаковує речі після перенесення відкритої коробки, що говорить на підлозі
 - Кадри, відео

Щаслива пара розпаковує речі після перенесення відкритої коробки і дивлячись на фотографії, які говорять, сидячи на підлозі разом. Перехід до нового будинку та концепції стосунків .

Щаслива молода пара робить відеодзвінки зі смартфоном після переїзду. Вони вітають друзів, показують нові ключі від будинку та коробки, спілкуються та посміхаються
. - Кадри, відео

Щаслива молода пара робить відеодзвінки зі смартфоном після переїзду. Вони вітають друзів, показують нові ключі будинку і багато коробок, спілкуються і посміхаються .

Прекрасна афро-американська леді за допомогою смартфона торкається екрану посміхається сидячи за столом - Кадри, відео

Прекрасна афро-американська леді використовує смартфон, який посміхається, сидячи за столом у офісній кімнаті наодинці, насолоджуючись гаджетом. Люди, робочі місця і пристрої концепції.

Ділові партнери чоловіки трясуться руками, роблячи угоду стоячи на відкритому повітрі в місті
 - Кадри, відео

Ділові партнери, усміхнені чоловіки, трясуться руками, роблячи угоду, що стоїть на відкритому повітрі в місті, висловлюючи довіру та щастя через успішну співпрацю .

Молода пара розмовляє і цілується сидячи на підлозі з коробками, що рухаються в новій квартирі
 - Кадри, відео

Молода красива пара говорить і цілується, сидячи на підлозі з коробками, що рухаються в новій квартирі. Щасливі люди обговорюють переїзд і мріють про майбутнє .

Щаслива подружня пара кладе чашки і п'є чай, сидячи на підлозі в новій квартирі після переїзду разом. Переселення, молодь та концепція житла
. - Кадри, відео

Щаслива подружня пара кладе чашки і п'є чай, сидячи на підлозі в новій квартирі після переїзду разом. Переселення, весела молодь і концепція житла .

Веселі шанувальники спорту дивляться футбол по телевізору роблять п'ять вночі вдома
 - Кадри, відео

Веселі шанувальники спорту щасливі молоді люди дивляться футбол по телевізору веселіше роблять п'ять і обіймаються вночі вдома. Концепція дружби та розваг .

Красивий хлопець дає ключі щасливій дружині, а потім цілує її після переїзду
 - Кадри, відео

Красивий хлопець дає ключі щасливій дружині, а потім цілує її після переїзду в новий будинок. Красива пара лежить на підлозі з картонними коробками і балачками .

Безтурботні дівчата беруть селфі з вийманням напоїв, сидячи в кафе разом і використовуючи смартфон. Молоді жінки позують, кмітливі окуляри і показують жести рук
. - Кадри, відео

Безтурботні дівчата беруть селфі з вийманням напоїв, сидячи в кафе разом і використовуючи смартфон. Молоді жінки позують, клінкерують окуляри і показують жести рук v-знак .

Крупним планом чоловічі руки бізнесмени тремтять руками на вулиці
 - Кадри, відео

Крупним планом чоловічі руки ділових людей тремтять руками на вулиці, демонструючи співпрацю, довіру і повагу. Концепція ділових відносин та людей .

Хлопець дає ключі дівчині, а потім цілується сидячи на підлозі в новій квартирі
 - Кадри, відео

Бородатий хлопець дає ключі до красивої дівчини, а потім цілує її, сидячи на підлозі в новій квартирі, розмовляючи і посміхаючись. Концепція щастя, стосунків та переселення .

Чоловік і жінка висить картина вибираючи місце вдома під час переїзду
 - Кадри, відео

Чоловік і жінка щаслива пара висять картини, вибираючи місце вдома під час переїзду. Дівчина тримає мистецьку роботу, поки хлопець жестикулює, дивлячись на стіну .

Красивий менеджер активна людина їде на велосипеді до офісної будівлі вранці
 - Кадри, відео

Красивий менеджер активна молода людина їде на велосипеді до офісної будівлі в ранковому костюмі. Екологічний транспорт, сучасне місто та концепція здорових людей .

Повільні рухи молодої леді, що ходить на відкритому повітрі, потім перетворюється підморгнувши торкаючись капелюха
 - Кадри, відео

Повільні рухи красивої молодої леді, що йде на відкритому повітрі, потім підморгнули, дивлячись на камеру, що торкається стильного капелюха. Сучасне місто, стиль життя і концепція людей .

Молода жінка розмовляє з чоловіком, сидячи на підлозі з коробками під час переселення
 - Кадри, відео

Весела молода жінка розмовляє з чоловіком про новий будинок, що сидить на підлозі під час переселення. Щасливі люди, житло, відносини та концепція нерухомості .

Симпатична дівчина дає ключі хлопцеві і цілується після переїзду в новий будинок
 - Кадри, відео

Мила дівчина дає ключі до красивого хлопця і цілує його після переїзду в новий будинок. Люди лежать на килимі разом в оточенні картонних коробок .

Люблячий хлопець входить в нову квартиру з дівчиною на руках цілується і співає
 - Кадри, відео

Люблячий хлопець входить в нову квартиру з щасливою дівчиною на руках цілує і співає її, а потім дивиться навколо і говорить про новий будинок. Пара, житло і любов концепція .

Красиві дівчата афро-американських і азіатських дивитися страшно трилер на телебаченні і їдять попкорн, молоді жінки ховатися за подушку і закриття очей. - Кадри, відео

Красиві дівчата афро-американських і азіатських дивитися страшно трилер на телебаченні і їдять попкорн, молоді жінки ховатися за подушку і закриваючи очі, потім обговорення фільму.

Веселий бородатий хлопець дає ключ до своєї дівчини і цілує її, лежачи на підлозі нової квартири. Прихильність, молодь, романтичні стосунки та концепція розміщення
. - Кадри, відео

Веселий бородатий хлопець дає ключ до своєї красивої дівчини і цілує її, лежачи на підлозі нової квартири. Прихильність, молодь, романтичні стосунки та концепція розміщення .

Чоловіча рука торкається екрану планшета з технічним кресленням меблів в майстерні
 - Кадри, відео

Чоловіча рука торкається екрану планшета з технічними малюнками меблів в майстерні зайнята будівництвом посуду ручної роботи. Концепція людей, бізнесу та гаджетів .

Портрет грайливого хлопця, який танцює, роблячи хвильові рухи руками
 - Кадри, відео

Портрет грайливого хлопця, який танцює, роблячи хвильові рухи з руками на зеленому тлі. Радісні тисячоліття, щастя та позитивні емоції концепція .

Чоловік і жінка викидають килим на підлогу після переїзду в нову квартиру разом
 - Кадри, відео

Щасливий чоловік і жінка весела молодь викидають килим на підлогу після переїзду в нову квартиру разом. Картонні коробки видно у фоновому режимі .

Повільний рух працівника жіночого офісу отримує документ від колеги-чоловіки
 - Кадри, відео

Повільний рух працівника жіночого офісу, який отримує документ у папці від колеги-чоловіка, зайнятого паперовими роботами. Стиль життя, бізнес і сучасні люди концепція .

Повільний рух симпатичної афро-американської жінки за допомогою ноутбука вдома пише в зошиті - Кадри, відео

Повільний рух симпатичної афро-американської жінки, яка використовує ноутбук вдома, пишучи в блокноті, роблячи нотатки, зайняті вільними роботами. Люди і технологічні концепції.

Щаслива молода жінка розмовляє на мобільному телефоні, посміхаючись працювати з ноутбуком вдома
 - Кадри, відео

Щаслива молода афро-американська жінка розмовляє на мобільному телефоні, посміхаючись, що працює з ноутбуком вдома за столом. Спілкування, весела молодь і спосіб життя.

Крупним планом людська рука показує великі пальці вгору, а потім великі пальці вниз, що виражають неприйняття
 - Кадри, відео

Крупним планом людська рука показує великі пальці вгору, а потім великі пальці вниз, що виражають неприйняття і низьку якість на зеленому тлі. Концепція оцінки та оцінки .

Чоловік і жінка розпаковуються після переїзду разом, беручи речі з коробки
 - Кадри, відео

Молодий чоловік і жінка розпаковуються після переїзду разом, беручи речі з коробки, дивлячись на них і розмовляючи. Переселення, взаємозв'язок і пласка концепція .

Дівчина дає молодому чоловікові ключі, а потім цілується сидячи на підлозі в новому будинку разом
 - Кадри, відео

Щаслива дівчина дає молодому чоловікові ключі, а потім цілує його, сидячи на підлозі в новому будинку разом, говорячи про переїзд. Концепція стосунків, житла та молоді .

Молода жінка бере речі з коробки і розмовляє з хлопцем під час переїзду
 - Кадри, відео

Молода жінка бере речі з картонної коробки і розмовляє з красивим хлопцем під час переїзду в новий будинок. Розпакування, житло та концепція стосунків .

Молода жінка дає ключ до чоловіка, а потім цілується на підлозі в новій квартирі
 - Кадри, відео

Молода жінка дає ключ до щасливого чоловіка, а потім цілує його, лежачи на підлозі в новій квартирі з коробками навколо. Переключення, молодь та концепція стосунків .

Веселі молоді жінки платять кредитною карткою онлайн в інтернет-магазині, вводячи інформацію про банківську картку, а потім роблять п'ять. Сучасні технології та концепція покупок
. - Кадри, відео

Веселі молоді жінки платять кредитною карткою онлайн в інтернет-магазині, вводячи інформацію про банківську картку, а потім роблять п'ять. Сучасні технології, люди та концепція покупок .

Щаслива пара лежить на підлозі в новому будинку, чоловік дає ключі своїй дівчині і цілує її, вони розмовляють і посміхаються. Концепція житла та відносин
. - Кадри, відео

Щаслива пара лежить на підлозі в новому будинку, молодий чоловік дає ключі своїй дівчині і цілує її, вони розмовляють і посміхаються. Концепція житла та відносин .

Повільний портрет привабливої брюнетки, що йде на вулиці з нею назад до камери, потім повертається, посміхається і дивиться на камеру. Місто та концепція дозвілля
. - Кадри, відео

Повільний портрет привабливої кучерявий брюнетки, що йде на вулиці з нею назад до камери, потім повертається, посміхається і дивиться на камеру. Місто та концепція дозвілля .

Професійна модель моди позує і дивиться в камеру. Жінка показує позу та емоції
 - Кадри, відео

Професійна модель моди позує і дивиться в камеру. Жінка показує позу і емоції руками, обличчям і тілом в студії

Професійна модель моди топлес позує руками. Жінка показує позу і емоції крупним планом
 - Кадри, відео

Професійна модель моди позує і дивиться в камеру. Жінка показує позу і емоції руками, обличчям і тілом в студії

Професійна модель моди позує і дивиться в камеру. Жінка показує позу і емоції крупним планом
 - Кадри, відео

Професійна модель моди позує і дивиться в камеру. Жінка показує позу і емоції руками, обличчям і тілом в студії

Молода щаслива пара ходить в новому будинку після переїзду і цілується один з одним
 - Кадри, відео

Молода щаслива усміхнена пара ходить в новому будинку після переїзду і поцілунку один одного

Молода щаслива пара ходить в новий будинок після переїзду дня і цілується один з одним
 - Кадри, відео

Молода щаслива усміхнена пара ходить в новому будинку після переїзду і поцілунку один одного

Молода щаслива пара вперше ходить в новому будинку після переїзду і поцілунку один одного
 - Кадри, відео

Молода щаслива усміхнена пара ходить в новому будинку після переїзду і поцілунку один одного

Колеги різні групи розмовляють липкими нотами на скляній дошці, а потім плескають руками
 - Кадри, відео

Колеги різні групи розмовляють липкими нотами на скляній дошці, а потім плескають руками і сміються, насолоджуючись успішною творчою роботою в приміщенні .

Вид зверху на багатоетнічну команду робить долоню щасливою і продовжує обговорювати новий проект в сучасному лофт офісі
 - Кадри, відео

Вид зверху на багатоетнічну команду ставить долоню щасливо і продовжує обговорювати новий проект, сидячи за столом в сучасному лофт офісі

Медики в білих сукнях використовують планшет на роботі, розмовляючи за допомогою гаджета в офісі
 - Кадри, відео

Медики в білих сукнях молодий чоловік і жінка використовують планшет на роботі, розмовляючи за допомогою гаджета в офісі. Сучасні пристрої, люди та концепція технології .

Щаслива молода жінка отримує роботу в компанії після успішного інтерв'ю і тремтить руками з менеджером з персоналу. Люди і усміхнені, сміються і плескають руками
. - Кадри, відео

Щаслива молода жінка отримує роботу в компанії після успішного інтерв'ю і тремтить руками з менеджером з персоналу. Захоплені люди і усміхнені, сміються і плескають руками .

Веселий менеджер вітає успішного кандидата після співбесіди, люди тремтять руками, розмовляють і посміхаються, працівники плескають руками і сміються
. - Кадри, відео

Веселий менеджер вітає успішного кандидата чоловічої статі після співбесіди, люди тремтять руками, розмовляють і посміхаються, працівники плескають руками і сміються .

Професійний кухар смажить їжу викладачів, а студенти плескають руками
 - Кадри, відео

Професійний кухар смажить їжу викладачів, в той час як студенти плескають руками, насолоджуючись кулінарним мистецтвом. Молода жінка в фартусі записує відео зі смартфоном .

Збільшений портрет красивої афро-американської леді на кольоровому тлі - Кадри, відео

Збільшений портрет симпатичної афро-американської жінки, що стоїть на кольоровому фоні з перехрещеними руками, дивлячись на камеру, що посміхається. Поляк і внутрішня концепція.

Збільшити портрет привабливої афро-американської дівчини стоячи в приміщенні посміхаючись - Кадри, відео

Збільшений портрет привабливої афро-американської дівчини, що стоїть зі схрещеними руками, посміхаючись у приміщенні, дивлячись на камеру, дівчина носить модний повсякденний одяг..

Повільний рух дорослого чоловіка робить дихальні вправи, що сидять на килимку для йоги вдома
 - Кадри, відео

Повільний рух дорослого чоловіка робить вправи для дихання, сидячи на килимку для йоги вдома, рухаючи м'язи живота топлес. Люди, охорона здоров'я та концепція будинку .

Портрет бізнесмена, який дивиться на камеру з серйозним обличчям, що стоїть в кафе
 - Кадри, відео

Портрет гарного бородатого бізнесмена, який дивиться на камеру з серйозним обличчям, що стоїть в кафе. Прекрасні успішні люди та бізнес-концепція .

Багаторасова група друзів за допомогою смартфонів, які торкаються екрана на дивані вдома
 - Кадри, відео

Багаторасова група друзів дівчат і хлопців використовує екран, який торкається смартфонів, сидячи на дивані вдома, орієнтований на гаджети. Сучасні люди та пристрої концепція .

Дівчина і хлопець розтягують тіло вдома, тримаючи руки, а потім роблять п'ять
 - Кадри, відео

Молода гнучка дівчина і хлопець у спортивному одязі розтягують тіло вдома, тримаючи руки, а потім роблять п'ять. Здоровий спосіб життя та концепція стосунків .

Приваблива молода жінка-поводир святкує день народження в лісі, отримуючи пиріг, що дме свічки, в той час як її друзі плескають в долоні і кричать. Святкування та концепція природи
. - Кадри, відео

Приваблива молода жінка-поводир святкує день народження в лісі, отримуючи пиріг, що дме свічки, в той час як її друзі плескають в долоні і кричать. Святкування, веселощі та концепція природи .

Молоді люди вітають дівчину з днем народження, приносячи торт обіймати і цілувати її, жінка дме свічки, сміючись і радіючи під час вечірки на відкритому повітрі в парку
. - Кадри, відео

Молоді люди вітають щасливу дівчину з днем народження, приносячи торт обіймає і цілує її, жінка дме свічки, сміється і радіє під час вечірки на відкритому повітрі в парку .

Multi етнічною групою друзів спорт шанувальників слухати і співати національний гімн США до перегляду спортивних Чемпіонат по телевізору разом в домашніх умовах - Кадри, відео

Multi етнічною групою друзів спорт шанувальників, слухати і співати національний гімн США до перегляду спортивних Чемпіонат по телевізору разом на дому в приміщенні

Місто Нового Арбату в ніч timelapse. Ультрасучасні хмарочоси і старих будівель. - Кадри, відео

Місто Нового Арбату в ніч timelapse. Ультрасучасні хмарочоси і старих будівель. 4 к денний час

Професійна модель моди позує і дивиться в камеру. Жінка показує позу і емоції крупним планом
 - Кадри, відео

Професійна модель моди позує і дивиться в камеру. Жінка показує позу та емоції руками, обличчям та тілом у фотостудії

Чоловіки і жінки-колеги розмовляють пішки або стоячи у вестибюлі обговорюють роботу
 - Кадри, відео

Чоловіки і жінки-колеги добре одягнені дорослі розмовляють пішки або стоять у вестибюлі, обговорюючи роботу. Концепція спілкування та способу життя .

Щасливий хлопець у костюмі отримує роботу в компанії після успішного інтерв'ю, тремтячи руками і посміхаючись висловлюючи хвилювання, поки люди плескають руки вітаючи його
. - Кадри, відео

Щасливий хлопець в модному костюмі отримує роботу в компанії після успішного інтерв'ю, тремтячи руками і посміхаючись висловлюючи хвилювання, поки люди плескають руки вітаючи його .

Досить молода жінка отримує роботу в успішній компанії, тремтячи руками з генеральним директором і посміхаючись, в той час як інші працівники плескають в долоні і висловлюють позитивні емоції
. - Кадри, відео

Досить молода жінка блондинка отримує роботу в успішній компанії, тремтячи руками з генеральним директором і посміхаючись, в той час як інші працівники плескають в долоні і висловлюють позитивні емоції .

Щасливі офісні працівники різноманітні групові танці на робочому місці мають веселі кидання паперів
 - Кадри, відео

Щасливі офісні працівники різноманітної групи людей танцюють на робочому місці, весело кидаючи документи, насолоджуючись корпоративним заходом разом .

Люди, які оглядають планшетний екран, вивчають МРТ зображення у лікарні. - Кадри, відео

Молоді жінки-лікар і старший чоловік-пацієнт дивляться на планшетний екран, що вивчає МРТ-знімки в лікарні. Сучасні пристрої та концепція охорони здоров'я.

Офісний працівник розмовляє по мобільному телефону, ходить на зустрічі з колегою, тремтячи руками
 - Кадри, відео

Офісний працівник чоловік у костюмі розмовляє по мобільному телефону, ходячи у фойє, зустрічаючи жінку-колегу, що тремтить руками. Концепція спілкування та робочого місця .

Хвора жінка дивиться на МРТ зображення на планшетному екрані під час призначення лікаря в клініку. - Кадри, відео

Хвора жінка дивиться на МРТ зображення на планшетному екрані під час призначення лікаря в клініці, де він розмовляє зі старшою людиною, яка говорить про хвороби та діагноз..

Жінки - лікар і молодий чоловік - пацієнт дивляться на екран планшета і дивляться фотографії МРТ. - Кадри, відео

Жінки-лікар і молодий чоловік-пацієнт дивляться на екран планшету, спостерігаючи МРТ-знімки в лікарні. Сучасні пристрої та концепція охорони здоров'я.

Неприємний чоловік бізнесмен відчуває себе нещасливим і напруженим сидячи на дивані в квартирі
 - Кадри, відео

Проблемний чоловік-бізнесмен відчуває себе нещасливим і напруженим, сидячи на дивані в квартирі, думаючи про проблеми, зосереджені на негативі. Концепція бізнесу та турбот .

Повільний рух радісних друзів, які готують їжу в класі приготування їжі, плескаючи руками
 - Кадри, відео

Повільний рух радісних друзів, які готують їжу в кулінарному класі, плескаючи руками за допомогою сучасної техніки та носячи фартухи. Люди, професія та концепція дозвілля .

Щаслива афроамериканка, яка дивиться на фотоапарат із захопленням і радістю. - Кадри, відео

Веселого афроамериканця, який дивиться на фотоапарат, виражаючи захоплення і радість, стоячи на самоті з яскравим фоновим жестом. Люди та емоції.

Люблячий чоловік кладе обручку на палець для дівчат, що стоїть на сірому фоні
 - Кадри, відео

Люблячий чоловік одягає обручку на палець для дівчат, що стоять на сірому фоні разом, обличчя не видно. Люди, любов і концепція шлюбу .

Безтурботний жінка розслабляється під час практики йоги в положенні лотоса із закритими очима
 - Кадри, відео

Безтурботний жінка розслабляється під час практики йоги, насолоджуючись позицією лотоса із закритими очима

Веселих азіатських дівчат, що зібралися на зустрічі про дизайн інтерфейсу мобільного зв'язку - Кадри, відео

Весела азіатка - провідна креативна дівчина, яка зустрічається з дизайном мобільного зв'язку, розмовляючи з людьми, що надають чарти з картинками смартфонів..

Розробники додатків для смартфонів, що працюють з діаграмами, обговорюють проект
 - Кадри, відео

Розробники додатків для смартфонів, які працюють з графіками, обговорюють проект, сидячи за столом в офісі, насолоджуючись командною роботою. Люди, робота та концепція стартапу .

Багатонаціональна команда дизайнерів додатків для смартфонів вивчає діаграми, які говорять в офісі
 - Кадри, відео

Багатонаціональна команда дизайнерів смартфонів, які посміхаються молодим людям, вивчають діаграми, які розмовляють за столом. Концепція молоді, праці та технологій .

African American man group leader talking to creative team about smartphone app - Кадри, відео

African American man group leader is talking to creative team about smartphone app interface analyzing charts with smart phone screen pictures in office.

Дизайнери мобільних інтерфейсів обговорюють роботу, дивлячись на графіки в сучасному офісі
 - Кадри, відео

Багатоетнічна команда дизайнерів мобільних інтерфейсів обговорює роботу, дивлячись на графіки в сучасних офісних розмовах. Люди, командна робота та концепція додатку для смартфона .

Портрет красивого змішаного чоловіка гонки за допомогою смартфона, який торкається екрана зовні
 - Кадри, відео

Портрет красивого змішаного гоночного чоловіка, який використовує смартфон, який торкається екрана зовні, стоїть лише на міській вулиці. Пристрої, молодь та концепція сучасної молоді .

Портрет привабливою Арабська людина, використовуючи смартфон зворушливий екран на відкритому повітрі - Кадри, відео

Портрет привабливою Арабська людина, використовуючи смартфон зворушливий екран на відкритому повітрі стоячи на вулиці міста поодинці. Пристрої, люди та Сучасна молодіжна концепція.

Повільний рух арабських студентів за допомогою смартфона і сміятися стоячи на відкритому повітрі - Кадри, відео

Повільний рух арабських студентів за допомогою смартфона і сміятися стоячи на відкритому повітрі на вулиці поодинці зворушливий екран. Концепція щастя, молоді та пристроїв.

Чоловік і жінка роблять розтяжки, тримаючи руки, сидячи на килимках вдома
 - Кадри, відео

Чоловік і жінка молоді заміжні люди роблять вправи, що тримають руки, сидячи на килимках вдома, розслабляючись. Активний спосіб життя та концепція охорони здоров'я .

Дівчина і хлопець роблять йогу, розтягуючи руки, ноги і спину вдома, сидячи на килимках
 - Кадри, відео

Дівчинка і хлопець молода сім'я роблять йогу, розтягуючи руки, ноги і назад вдома, сидячи на килимках, насолоджуючись посмішкою. Щаслива здорова молодь і концепція способу життя .

Повільний рух молодої жінки-лідера групи, що дає графіки членам команди в офісі
 - Кадри, відео

Повільний рух молодої жінки-лідера групи дає графіки членам команди в сучасному офісі, обговорюючи додатки смартфонів. Молодь і концепція роботи .

Весела молода леді у вишуканій сукні розмовляє зі своїм хлопцем на побаченні, сидячи за столом разом тримаючись за руки. Романтичні люди, концепція знайомств та стосунків
. - Кадри, відео

Весела молода леді у вишуканій сукні розмовляє зі своїм хлопцем на побаченні, сидячи за столом разом, сміючись і тримаючи руки. Романтичні люди, знайомства та концепція щасливих стосунків .

Бородаті молоді офісні працівники весело практикують рукопашну боротьбу, поки жінки спостерігають і підтримують їх, а потім роблять п'ять і плескають руки
. - Кадри, відео

Бородаті молоді офісні працівники весело практикують реслінг рук, тоді як привабливі жінки спостерігають і підтримують їх, а потім роблять п'ять і плескають руки .

Точка зору знімок багатоетнічної групи друзів, які беруть селфі в класі, дивлячись на камеру, позуючи руками жести і посміхаючись. Сучасні технології та концепція тисячоліть
. - Кадри, відео

Точка зору знімок багатоетнічної групи друзів студенти беруть селфі в класі, дивлячись на камеру, позуючи руками жести і посміхаючись. Сучасні технології та концепція тисячоліть .

Концентрована маленька дівчинка миє листя великої вічнозеленої рослини з пляшкою розпилення всередині теплиці. Сімейний бізнес, цікаве хобі, концепція квітів і людей
. - Кадри, відео

Концентрована маленька дівчинка миє листя великої вічнозеленої рослини з пляшкою розпилення всередині теплиці. Сімейний бізнес, цікаве хобі, екзотичні квіти та концепція людей .

Молода жінка професійний садівник навчає свою чарівну маленьку дочку мити листя великої вічнозеленої рослини з пляшкою розпилення всередині теплиці
. - Кадри, відео

Молода жінка професійний садівник навчає свою чарівну маленьку дочку мити листя великої вічнозеленої рослини з водою з пляшки розпилювача всередині теплиці .

Портрет молодого хіпстерського чоловіка-підприємця, посміхаючись і дивлячись на камеру, в той час як його колеги працюють в сучасному лофт офісі
 - Кадри, відео

Портрет молодого хіпстерського чоловіка-підприємця, який посміхається і дивиться на камеру, а його колеги працюють в сучасному офісі в приміщенні

Досить змішаної раси дівчина сидить на підлозі в лотоса з руки на коліна і розмірковуючи, насолоджуючись розслаблення і спокою. Йога, людей і Головна концепція. - Кадри, відео

Досить змішаної раси дівчина сидить на підлозі в лотоса з руки на коліна і розмірковуючи, насолоджуючись розслаблення і спокою. Йога, молоді люди і Головна концепція.

Точки зору постріл афро-американських дівчина, тримаючи камеру і беручи selfie з днем друзями, на вечірці на даху. Чоловіки і жінки є дивлячись на камери, Постановка і сміятися. - Кадри, відео

Точки зору постріл досить афро-американських дівчина Холдинг камери і беручи selfie з днем друзями, на вечірці на даху. Чоловіки і жінки є дивлячись на камери, Постановка і сміятися.

Життєрадісна дівчина афро-американських бере selfie коригування камери, то називаючи її друзі, Постановка і сміялися на даху партії. Сучасне місто, відображена у фоновому режимі. - Кадри, відео

Життєрадісна дівчина афро-американських бере selfie налаштування камери, то називаючи її друзі, Постановка і сміялися над смішні даху партії. Сучасне місто, відображена у фоновому режимі.

Молода подружня пара стрибає і танцює на двоспальному ліжку у світлій кімнаті з великими вікнами, щасливі люди розважаються і сміються. Любов, розваги та концепція людей
. - Кадри, відео

Молода подружня пара стрибає і танцює на двоспальному ліжку у світлій кімнаті з великими вікнами, щасливі люди розважаються і сміються. Концепція любові, розваг і недбалих людей .

Веселі мандрівники співають пісні і грають на гітарі, сидячи навколо вогню в лісі ввечері і розважаючись з красивою природою навколо. Люди і музична концепція
. - Кадри, відео

Веселі мандрівники співають пісні і грають на гітарі, сидячи навколо вогню в лісі ввечері і розважаючись з красивою природою навколо. Люди, концепція кемпінгу та музики .

Крупним планом портрет красивих дівчат і собак, які беруть селфі вдома, лежачи на ліжку
 - Кадри, відео

Крупним планом портрет красивих дівчат-сестер і шиба іну собаки, які беруть селфі вдома, лежачи на ліжку, дивлячись на пристрій тримання камери. Концепція людей і тварин .

Креативна багатоетнічна команда, яка працює в офісі з колажем, а потім робить п'ять
 - Кадри, відео

Креативна багатоетнічна команда, яка працює в офісі з колажем, потім робить п'ять посмішок, насолоджуючись командною роботою. Сучасний бізнес, креативність та концепція молодих людей .

Група веселих колег танцює в офісі, святкуючи захід компанії на вечірці, кидаючи папери, сміючись і розважаючись. Концепція молодості, роботи та емоцій
. - Кадри, відео

Група веселих колег чоловіків і жінок танцює в офісі, святкуючи захід компанії на вечірці, кидаючи папери, сміючись і розважаючись. Концепція молодості, роботи та емоцій .

Чотири красиві дівчата обговорюють посмішку, що сидить на вікні. Подружки розважаються і сміються в спальні
 - Кадри, відео

Чотири красиві дівчата обговорюють посмішку, що сидить на вікні. Подружки розважаються і сміються в спальні вечірка в приміщенні

Три красиві дівчата знімають селфі, сидячи на вікні. Подружки розважаються сміються в спальні
. - Кадри, відео

Три красиві дівчата знімають селфі, сидячи на вікні. Подружки розважаються і сміються в спальні. в приміщенні

Повільний портрет амбітної молодої бізнес-леді, що стоїть у офісному вестибюлі з серйозним обличчям
 - Кадри, відео

Повільний портрет амбітної молодої бізнес-леді, що стоїть у офісному вестибюлі з серйозним обличчям і дивиться на камеру. Концепція робочого місця, людей та емоцій .

Повільний рух ділових людей, що ходять в коридорі, тремтять руками розмовляючи
 - Кадри, відео

Повільний рух ділових людей чоловіків і жінок, що ходять в коридорі, тремтять руками, розмовляючи в модному одязі. Концепція спілкування та способу життя .

Зрілі офісні працівники стукають випадково в залі тремтячи руками розмовляючи
 - Кадри, відео

Зрілі офісні працівники вибухають випадково в залі, тремтячи руками, бізнесмен допомагає колезі-жінці підбирати папери з підлоги .