more
    Нове в VistaCreate: Функція «Стилі»

    Нове в VistaCreate: Функція «Стилі»

    Одна з головних цілей VistaCreate — стати для кожного користувача платформи надійним бізнес-партнером. Тобто зробити все можливе, аби вам було щ...

    Одна з головних цілей VistaCreate — стати для кожного користувача платформи надійним бізнес-партнером. Тобто зробити все можливе, аби вам було ще легше створювати свої проєкти та реалізовувати креативні ідеї. 

    Тому ми регулярно покращуємо продукт, розширюючи можливості VistaCreate. І сьогодні ми раді поділитися з вами важливою новиною: ми запустили нову безкоштовну функцію «Стилі», котра значно спрощує роботу з будь-якими дизайнами.

    Завдяки «Стилям» набагато простіше:

    • Редагувати готові шаблони під свої цілі.
    • Створювати нові дизайни з нуля (стане в пригод, якщо не виходить знайти свій стиль відразу).
    • Зробити дизайни більш цільними, небанальним і акуратними.

    Функція «Стилі» спрощує і прискорює створення дизайну в VistaCreate. З нею ви зможете: 

    • Застосовувати до проєкту готовий стиль.
    • Переносити стиль з одного проєкту в інший.
    • Створювати свій стиль проєкту або використовувати стиль фотографії.

    Звучить наче магія. Але зі «Стилями» це цілком реально — і зараз ми пояснимо, як саме це працює. 

    Застосовуйте готовий стиль до свого проєкту

    У VistaCreate у вас під рукою гігантська медіатека з тисячами готових шаблонів — вам залишиться просто вибрати будь-який з них. У цій бібліотеці є шаблони буквально на будь-який смак, під будь-які задачі та платформи — від постів, сторіс і обкладинок для YouTube і LinkedIn до логотипів, плакатів і флаєрів.

    Наша команда дуже хоче, аби кожен шаблон був цікавим і актуальним — і стильним, і трендовим. Але, звичайно, неможливо вгадати, що може знадобитися користувачеві, і влучити в ціль максимально точно. Часто буває, дизайн подобається, але хотілося б іншу палітру кольорів. І ось хороша новина: зі «Стилями» її можна замінити за лічені секунди!

    Функція «Стилі» дозволяє використовувати готові палітри кольорів і ідеальні шрифтові пари (для заголовка та основного тексту) в будь-якому проєкті або шаблоні — на вибір. Експериментуйте з поєднаннями та точно знайдете цікавеньке (але на 100% трендове) колірне рішення для свого дизайну!


    Цікавий факт: більшість колірних палітр для «Стилі» створили талановиті дизайнери, які брали участь в нашому проєкті Colors! Відмінна робота, хлопці. 


    Як застосувати стиль до проєкту?

    Натисніть на одному з готових стилів проєкту (вони розташовані на боковій панелі), і він автоматично додасться в дизайн. Якщо клікнути по тому самому стилю знову, можна змінити порядок відтінків (вони перемішаються) в об’єктах цього дизайну. Перемішувати палітри можна нескінченно. Чим більше експериментів, тим більше варіантів для вибору. VistaCreate — це справжня лабораторія дизайну! 

    Якщо ви використовуєте фото як фон, то із застосуванням нового стилю до фотографії додасться легкий фільтр на основі одного з відтінків обраної палітри. Якщо будете перемішувати кольору, фільтр теж зміниться — підлаштується під інший відтінок з палітри.

    Кожного разу: коли ви клікаєте на готові стилі, за замовчуванням застосовується інша колірна палітра та інші шрифтові пари. Якщо бажаєте продовжити експеримент, палітри та шрифти можна змішати. Для цього просто перейдіть з вкладки «Кольори» у вкладку «Шрифти» — і виберіть те, що буде до душі. 

    Переносьте стилі з одного проєкту в інший

    Ми дуже дбайливо ставимося до вашого найголовнішого ресурсу — часу. Тож з VistaCreate ви точно не будете щось двічі. Якщо ви знайшли свій ідеальний стиль в одному з наших шаблонів і хочете використовувати його в інших проєктах, — не проблема, «Стилі» допоможуть навіть в цьому. 

    Як перенести стиль з одного шаблону в інший?

    Щоб взяти стиль з будь-якого шаблону VistaCreate і перенести його у свій проєкт, просто клікніть на три точки в правому верхньому куті шаблону (самі шаблони — в добірці на бічній панелі).

    Стилі можна застосовувати як повністю, так і частково: і шрифтова пара, і палітра — клікабельні. Просто натисніть на те, що вам сподобалося, і формат автоматично буде доданий в ваш шаблон. Як і в готових стилях, тут також можна перемішувати кольори будь-яких об’єктів в дизайні.

    Якщо ви переносите стиль в порожній проєкт, там з’явиться фон-заливка в одному з кольорів обраної кольорової палітри. 

    Зверніть увагу! Шрифтові стилі можна перенести тільки в проєкти, в яких вже є написи.

    Створюйте і застосовуйте стиль з фото

    Брендам надзвичайно важливо дотримуватися своєї кольорової палітри. Вибрати правильний колір і використовувати його у всіх маркетинг-комунікаціях — обов’язковий елемент підтримки бренду. Це працює на його впізнаваність: коли користувачі або покупці знають ваш фірмовий колір, вони не сплутають вас з конкурентами. 

    Якщо ваш бізнес працює вже не один рік, то дуже вірогідно, що ви вже маєте устатковану бренд-палітру. І це дуже добре, бо тепер за допомогою «Стилів» ви можете оформити дизайн у своїх фірмових кольорах одним кліком. Все що треба — фото з вашими бренд-відтінками.

    Як застосувати стиль з фото?

    Щоб перенести колірне рішення з фото в проєкт, просто додайте фотографію у свій дизайн і натисніть на зірочку — вона в правій частині верхньої панелі інструментів.

    Зверніть увагу! Можна як завантажити власну фотографію, так і вибрати будь-яку з колекції VistaCreate.

    Клікніть на іконку — та відкриється невеличка панель зі стильовими компонентами проєкту. У цій палітрі будуть ключові відтінки обраного фото і, звичайно, ви зможете перемішати їх порядок кілька разів — аби вибрати, яка схема кольорів найкраща.

    Наприклад:


    Оберіть шаблон, який вам до вподоби.

    Перемістіть зображення на шаблон та видаліть фон. 

    Клацніть на чотирихкутну зірочку.

    Застосуйте стиль зображення до всієї робочої області. 

    Перемішуйте порядок кольорів допоки не знайдете найкращий. 


    Pro-порада від VistaCreate: Не забувайте перемішувати стилі. Навіть якщо базова палітра в дизайні вам не дуже до душі, просте перемішування може дати абсолютно нове (і часто несподіване) поєднання кольорів — в якому дизайн заграє зовсім по-іншому.

    Функція «Стилі» вже доступна в VistaCreate. Почніть експериментувати — і ви гарантовано закохаєтесь в цей інструмент! 

    Ганна Горошко

    Автор публікацій про дизайн, маркетинг та комунікації. Люблю, коли гарно. Люблю коли цікаво. Люблю, коли корисно.

    Latest news

    Залишайся в курсі

    Підпишись на розсилку VistaCreate — так ти точно не пропустиш вихід нових колекцій шаблонів, важливі оновлення та іншу корисну інформацію.

    Відправ свою статтю в блог VistaCreate

    Поділися своєю історією з мільйонами креаторів, які користуються VistaCreate по всьому світу.
    Create a design now