more
    Crello стає VistaCreate — відтепер можливостей створювати ще більше

    Crello стає VistaCreate — відтепер можливостей створювати ще більше

    Сьогодні важливий день для нашої команди.  З моменту створення Crello у 2016 році ми прямували до однієї великої мети: зробити так, аби у кож...

    Сьогодні важливий день для нашої команди. 

    З моменту створення Crello у 2016 році ми прямували до однієї великої мети: зробити так, аби у кожного — незалежно від навичок або бюджетів — була реальна можливість створювати якісний дизайн для своїх проектів у діджиталі.

    Сьогодні ми раді оголосити про своє об’єднання з глобальним брендом — VistaPrint, — і впевнені, що це дозволить нам прискоритися на шляху до реалізації своєї головної мети. 

    Завдяки об’єднанню продуктів VistaCreate, 99designs by Vista та VistaPrint у власників малого та середнього бізнесу з’являється надійний та універсальний партнер у всьому, що стосується дизайну, діджиталу та друку.

    VistaCreate допомагає малому та середньому бізнесу робити впевнені кроки до нових успіхів, створюючи контент професійного рівня для соцмереж та решти діджитал-простору.

    99designs by Vista надає власникам бізнесу можливість з легкістю знаходити професійних дизайнерів для створення ідеального логотипу, сайту, упаковки та бренд-матеріалів.

    З VistaPrint малий та середній бізнес може швидко та просто вирішувати будь-які питання, пов’язані з друком брошур, наклейок, паковання та вивісок.

    Вже понад 20 років компанія VistaPrint підтримує малий та середній бізнес у тому, що стосується створення якісного дизайну. Ми раді розділити ім’я та цю важливу місію з групою компаній Vista. Об’єднавши сили, ми стаємо повноцінним маркетинг і дизайн-партнером для малого та середнього бізнесу.

    Відтепер Crello стає VistaCreate.

    Входячи у міжнародну групу Vista, ми отримуємо нові ресурси, аби посилити свої продуктові інновації та сервіс. Це означає, що у вас з’явиться ще більше можливостей та інструментів для розвитку власних проектів у діджиталі.

    Що це означає для наших користувачів?

    З підтримкою VistaPrint ми зможемо бути корисними ще більшій кількості компаній малого та середнього бізнесу — можливості на базовій підписці тепер майже безмежні. Відсьогодні будь-хто може створювати дизайни у VistaCreate та завантажувати їх без жодних обмежень! Всі шаблони, шрифти та графічні об’єкти в медіатеці, а також найпопулярніші інструменти, що раніше були доступні виключно за преміум-підпискою (видалення фону та «Фірмовий стиль»), наразі безкоштовні.

    Для Pro-користувачів ми розширили бібліотеку ліцензійного контенту з 1 млн до 50 млн файлів! У вас також буде ексклюзивна можливість створювати необмежену кількість  фірмових стилів та збирати команди. Крім того, ті Pro-користувачі, які купили підписку до 27 жовтня 2021 року, зможуть оновлювати її за попереднім тарифом протягом наступних 12 місяців.

    Тепер детальніше про кожну з підписок:

    План VistaCreate Starter (безкоштовний) 

    • 1 млн ліцензованих фото, відео та графічних зображень у вбудованій медіатеці
    • завантаження без обмежень
    • інструмент видалення фону
    • інструмент «Фірмовий стиль» 
    • сховище на 10 ГБ 

    План VistaCreate Pro

    • все, що є на Starter
    • вбудована медіатека з 50 млн ліцензійних файлів з можливістю використання без вказівки авторства
    • командні облікові записи
    • можливість створювати необмежену кількість фірмових стилів
    • безлімітне сховище

    Для нас це дуже важливий момент, і ми сподіваємося, що вже через кілька місяців знову повернемося до вас — з новинами про нові можливості, інструменти, поповнення медіаколекції та іншими цікавими анонсами.

    До зустрічі!

    Команда VistaCreate

    Vadim Nekhai

    Vice President, VistaCreate and Depositphotos

    Latest news

    Don’t miss out on our top articles

    Subscribe to the VistaCreate blog newsletter and get our top articles in your inbox each month. No spam ;)

    Guest blogging with VistaCreate

    Share your story or article idea with us and thousands of VistaCreate blog readers. Pitch your ideas by filling out a short form.
    Create a design now